-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
Amúgy nem tudom hogy tisztába vagytok e vele. De nem adtól ketyeg a 15 perc hogy megvetted, hanem SIKERESEN lejött a játék. Mikor lejött kitude a próbálni. Tudom, mert megvettem annó a Vice Cityt. De nem sikerült aznap letöltenem, másnap rápróbáltam, lejött majd ott volt a kis fül hogy visszatérítés.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
-
Damage401
senior tag
Sőt, ha netán lejárt a 15 perc,de kaka az alkalmazás. Akkor a fejlesztőcsapatnak írsz. Google Walletben megnézed a számládat. Elküldöd nekik és 30 nap alatt visszatérítik. Tudom mert a RavenSword új update óta nekem fura textúrák jelentek meg HTC Desire X alatt. Visszakértem a pénzt. Természetesen vissza is jött igaz 17 nap telt el. De megjött. Legutóbbi tapasztalatom, a Sine Morana volt mikor nem jött le első körben. Megvettem azt is, délután próbáltam, akkor sikeres volt és megnéztem rögtön ott volt a visszatérítés is. Szerintem azért korrektek
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
A visszatérítéssel csináltad? Nem akarlak butának nézni csak kérdem. 30 nap is eltelt már?
-
zool1
őstag
válasz Damage401 #4605 üzenetére
Teljesen jogos az észrevétel, de igen visszatérítéssel. Volt már egy két program amit így lett eltávolítva vásárlás után és visszajött a pénz, de itt sajnos nem. Igen 30 napon túl vagyok. Azóta csak tudatosan vásárlok programot! Vs kipróbál "virágbolti" és ha tetszik akkor megveszem, vagy uninstall. Tört programokkal nincs időm bajlódni.
(#4606) locaLpatrioT : Értem én...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szuper game!
-
Bozek
nagyúr
válasz #13110016 #4588 üzenetére
Csak egy kicsit olvasni kellene:
Törlés kérése a 15 perces ablak után
A Google nem törölhet megrendeléseket az eladó nevében. Az eladóval a következőképpen veheti fel a kapcsolatot törlés kérése vagy ilyen kéréssel kapcsolatos részletek ügyében:
- Jelentkezzen be fiókjába a következő oldalon: https://wallet.google.com/manage.
- Kattintson a Megrendelés megtekintése lehetőségre.
- A visszaigazolás tetején kattintson a Kapcsolatfelvétel a következővel: [az eladó neve] gombra.
- Válassza a Visszatérítést szeretnék kérni, illetve vissza szeretnék küldeni egy tételt lehetőséget a Tárgy: legördülő menüből, majd írja be üzenetét az Üzenet: mezőbe.
- A szükséges információk megadása után kattintson az E-mail küldése gombra.Az eladó a szabályzatától függően dönt a törlési kérelem elfogadásáról. A törölt rendelések visszatérítése automatikusan megtörténik, és visszaállításuk nem lehetséges.
-
air
nagyúr
Ugye senkinek nem megy az RR3 a frissítés óta?
A Play-es kommentekben senki sem írta azt, hogy menne neki.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
F-ECT$
titán
válasz dokee78 #4627 üzenetére
És ez is olyan, ami bár ingyenes, de ha játszani akarsz vele, akkor tolni kell bele a pénzt folyamatosan? Komolyan: inkább kifizetek 2-3 Eurót egy jó játékért, minthogy ingyenes legyen, de ne lássam, hogy mennyi pénz beleölésével lehet végigvinni.
Csak a Router?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Próbáltam pár, a topicban is emlegetett játékot (azon belül is az ingyeneseket), s sajnálattal tapasztalom, hogy egyre kevesebb fut régebbi gépen; sok más, amit meg én halásztam találomra, el se indul, force close, vagy bugos, vagy a kezelésével vannak gondok.1. gen Snapdragon 1xCortex-A8 800 MHz, 256MB RAM, 800*480 - mi fut még ezen?
Ha esetleg lenne valami tippetek, ami Play-en ingyenesen elérhető (műfajban sokféle lehet, kezdve belső / külső nézetes autóversenyes, vagy stratégia, fejtörős, vagy akár tower defense, de akár még retro játékok emulátorral, csak legyen valami jobbféle), azt megköszönném.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
fdisk
őstag
Próbálta már vki ezeket a játékokat?
BattleFriends in Tanks és
BattleFriends at Sea
Most akciós,ha jó akkor megvenném.[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
cellpeti
nagyúr
hogy lehet visszakérni a zsét, ha valami nem gyere be a Marketről???
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Damage401
senior tag
válasz cellpeti #4638 üzenetére
Szia,
Előtted egy 10 hsz ezelőtt egy lelkes fórumozó már leírta. Ne legyünk már lusták. ITT Ha letelt a 15 perc fejlesztőnek kell írni.
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Ezzel: Kairo
Játszik valaki? Nagyon nagy gém. Kijutós-logikai-puzzle.
Remek a hangulata, nagyon jók a hangok, kicsit szürreális világbqn játszódik. Érdemes kipróbálni.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Mezcal
addikt
A Real Racing 3 a frissítés után EA logó után kilép? Másnál is?
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest