-
PROHARDVER!
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
válasz 89BDave89 #2600 üzenetére
Érdekes, mert nekem a HTC Desire X-el is meg a Xperia P-vel is kompatibilis
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
erzol
őstag
válasz Darth_Revan #2605 üzenetére
SGS2,Samsung p3110 ok.
-
Sonja
nagyúr
válasz wardemi #2608 üzenetére
Ez van rajta. Monjduk több Gameloft játéknál írja, hogy nem kompatibilis (pl. GTA).
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
fgo
tag
Valami hajós játékot keresek régi korban játszódót vagy kalózost ,Tipp?
-
Sonja
nagyúr
Leviathan: Warships? Igaz, ez fizetős.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Damage401
senior tag
válasz intelMMX #2613 üzenetére
Nagyon baró, én olyan battlefield Herot mondanám + kis team fortress
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
válasz Damage401 #2616 üzenetére
sőt az Aimnál kicsit rásegít a játék, csak tartsd Nagyából rajta az ellenségen. De fainak a beszólások
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Ez a rohadt N.O.V.A (1) FC-zik már a játék elején
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Damage401
senior tag
válasz Damage401 #2618 üzenetére
Grafika nagyon tetszik. Meg hogy helikopterrel lehet menni Állati
-
UsagiYojimbo
tag
Én a Japan Life-t nyomtam egy ideig... Városépítgetős.
[ Szerkesztve ]
"A róka néma volt, a holló meg süket. Kérem elnézésüket!" (Rímhányó - A róka és a holló, 5. variáció)
-
törölt tag
A Real Racing 3 v1.1.5 már megy 2.3.6 alatt is.(YP-G70)
Remélem hogy a Carmageddon is működni fog 2.3.6-on.
-
Bozek
nagyúr
Hehe, vicces cég ez a Herocraft. A Strategy & Tactics: WW II most akciós, azonban nem kompatibilis a telefonommal. Persze az ingyenes változat meg igen.
-
-
intelMMX
senior tag
Bugos játékok mindig vannak. A legnevesebbeknél is.
Az milyen már hogy a GT free és a GT Racing nem kompatibilis de a GTR:Hyundai meg igen....ja és a Hunyadiba van kb 5pálya és 3autó-Ez 600MB
A GT Racingbe meg nagyonsok autó és ugyanazok a pályák-120MB -
fatal`
titán
Carmageddon, 1 napig ingyenes.
-
fatal`
titán
Bocs, rosszat linkeltem:
-
nagyúr
TB-vel le kell menteni de akinek ennyire fontos az vegye meg. Szerintem rendes tőlük, hogy csináltak egy olyan ingyenes verziót amiben semmi korlátozás nincs, még ha csak 1 napig is tölthető.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
letöltöd a Carmageddon Pro verziójának az APK fájlját a gépedre+A játék által letöltött .obb fájlt is a gépedre másolod,és máris megvan a játék.
-
Bozek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest