Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    válasz cappa72 #7021 üzenetére

    Köszönöm, most egyelőre nem piszkálom inkább. Tegnap "kitelefonoztam" magam, majd ha megint használaton kívül tudom helyezni kis időre, akkor megcsinálom.
    Egyébként ez a különbség a gyári és a telefonról származó scatter között. Ha jól látom, akkor a rendszer kisebb helyen van a telefonon, mint gyárilag. Vagy nem jól értelmezem az eltérést?

    Visszatérve az akku kijelzés problémára, itt ugyanaz a a hibajelenség mint nálam. Viszont a megoldást nem teljesen értem, de sejtésem szerint a probléma mégsem az ami nálam fent áll.
    Gondolom (ez most lehet, hogy hülye kérdés) a kernel, ami kiadja ezt a power_suply_changed eventet a romban van benne, amit már egy párszor lecseréltem és nem valahol külön a telefonban? Csakhogy pörögjek-e még ezen a témán, vagy barátkozzak meg a gondolattal végleg, hogy biztosan valami hardveres gixer van.
    (Amúgy egyszer 1-2 órán keresztül egy erősebb mágnes volt az akku közelében, ez okozhatott ilyen jellegű meghibásodást? Bár még utána úgy emlékszem működött a % kijelzés egy ideig rendesen)

    .

Új hozzászólás Aktív témák