- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
Sziasztok! Néhány régi alkalmazást raknék fel egy új (Android 14) telefonra, és amikor elakad a dolog, akkor az "adb install --bypass-low-target-sdk-block <filename>.apk" többnyire segít, azonban van néhány, amelynél ilyenkor a következő hibaüzeneet kapom:
adb: failed to install <filename>.apk: Failure [INSTALL_FAILED_NO_MATCHING_ABIS: INSTALL_FAILED_NO_MATCHING_ABIS: Failed to extract native libraries, res=-113]
Van-e viszonylag egyszerű megoldás ennek megkerülésére egy root nélküli telefon esetében? Van-e egyáltalán megoldás? Megvagyok ezen alkalmazások nélkül is, bár az egyik nagyon fog hiányozni, mert szerintem a valaha készült egy legeredetibb játék.
[ Szerkesztve ]
:a:
-
crok
Topikgazda
válasz kiraly.andra #49051 üzenetére
Akkor hianyozni fog [link]
-
Peat76
őstag
Hátha valaki tud segíteni !
Adott Galaxy A55 5G, gyerkőc sehogy sem tudja feloldani,
Hard reset hangerő+. Bekapcs nem jön be a service menu..
Ha USB kábellel PC-hez csatlakozik akkor működik csak?
Vagy hogy tudom előcsalni a Boot/recovery menüt??Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
kaciokos
őstag
Hello. Szeretném elérni egy telepített appom könyvtárát, konkrétan a DJI Fly alkalmazásról van szó, és egy Samsung S22 telefonról Android 14-el. Korábban erre volt lehetőségem, de most az előre telepített fájlkezelő és a Total Commander se hagyja. Szerintem valami viszonylag új Android korlátozás van a háttérben, meg lehet valahogy kerülni?
-
crok
Topikgazda
válasz kaciokos #49055 üzenetére
Melyik ez a könyvtár pontosan? Belső tár/Android/data/...? Mert akkor [link] A Samsung-on a linkelt Files által megnyitott saját gyári Samsung filekezelő is tudja (ami nem a My Files) csak elképzelhető hogy törölni kell a frissítését (mert jól eltörte a Samsung egyszer).
-
Lacc
aktív tag
Sziasztok,
A telefon Pixel 7 és a legújabb Android 14 van rajta és ami a legfontosabb, hogy Dual Sim-ben használja, van egy fizikai sim és egy eSim.
A problémám az, hogy sok interneten található cikk ellenére, nekem az RCS üzenetek a Google Messages-ben csak az egyiken működnek, eddig az eSim-en volt aktív mert azt tudom Roamingban is nyugodtan használni az EU-ban (privát szám), de valamiért fogta és átváltott a másikra a munkához használt.
Google Messagesben az RCS beállításokban csak az egyik SIM-et látom, míg a másikat nem, pont azt amelyiknél még csak nem is van engedélyezve a mobilnet.Kérdésem, hogyan lehet váltani, hogy pontosan melyik sim-et (telefonszámot) használja az RCS-hez? Lehet egyáltalán Dual Sim esetében mindkettőre aktíválni? (netes cikkek alapján kellene, de én még sem látok erre funkciót)
-
kaciokos
őstag
Úúú, király, köszi szépen, valóban a frissítéseitől megfosztott Files volt rá képes. És jól sejted, előtte a My Files-al próbálkoztam, de főként azért, mert a frissített Files-nak már nincs is indítóikonja, legalábbis nálam.
Amúgy a korlátozás számomra nem értelmezhető, mert ha feldugom a telefont PC-re kábelen, akkor simán látom az Android/data könyvtár tartalmát, akkor mi értelme letiltani, hogy a telefonon hozzáférjek?
-
xabolcs
őstag
Melyik feature-re gondolsz, ami vissza lett vonva?
Nekem az RCS uzenetvaltas meg mindig elerheto es azt irja, hogy egyelore csak az elsodleges telefonszammal hasznalhato.Ugyhogy kiprobaltam: alapertelmezette tenni a kivant szamot, engedelyezni az RCS-t, s visszaallitani az alapertelmezest.
Nekem igy ott maradt a masodik szamon az RCS.[ Szerkesztve ]
aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Hol tudom a Viberben kikapcsolni, hogy minden hívás után ne dobja fel ezt az ablakot?
Bocs, hogy itt kérdezem, de a Viber topik nem pörög annyia... -
MODERÁTOR
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Új céges telefont kaptam, Samsung A34, Android 14.
Hol lehet azt beállítani, hogy a Teams ne rezegjen ha jön üzenet? És esetleg az alapértelmezett értesítés hangot kicserélni hozzá? Az ertesítésekben hiába keresem, csak egybem tudom kikapcsolni. Régi telefonom A40 volt ott be lehett ezeket állítani.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
svgyula
addikt
válasz Viktor0610 #49062 üzenetére
Nálam a mobil hívásoknál ugyanez jelenik meg a hívás befejezése után. Én már nem foglalkozom vele ez valami rendszer újdonság lehet. Azt mondjuk nem figyeltem meg, hogy csak akkor ha nem mentett számról hívnak(VOIP) vagy mindig.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Zaji
őstag
válasz Viktor0610 #49062 üzenetére
Nem, sajnos. Minden olyan számnál feldobja amelyik nincs mentve a telefonkönyvbe.
-
fulcrum
tag
Üdv!
Tanácsot, véleményt kérnék az alábbi ügyben. Mindig alsó kategóriás telefonokat kapok a cégtől, ezek közül tudnék most is választani:
Samsung A12 (android 13, One UI 5),
Samsung A14 (android 14, One UI 6.1),De ezek csak 1-2 évig használhatóak számomra (elég sok videó készül, sok app fut párhuzamosan) tárhely megtelik, aztán hamar kidőlnek. Viszont mai Android van rajtuk.
A családból kaptam egy Samsung S10e-t, ami Android 12 (One UI 4.0, 2019 évi) ez nagyon tetszik, gyors és erős , de nem frissül tovább
Kérdés, mennyire felelőtlen vagy buta kérdés ma 2024-ben még pár évig Android 12-n maradni aktív használat mellett (banki alkalmazások, 2FA, authenticator-ok, tévelérés). Vállalható ez még?
Linux for human beings
-
Salex1
őstag
Adott egy Samsung A25 5G telefon. Két SIM-mel használom. Telefonálás közben szeretném a netet is használni rajta, de nem tudom.
Neten keresgélve a mobilhálózatok-nál kellene engedélyezni a VoLTE-t. Viszont ilyen nincs a telefonon. -
kaciokos
őstag
válasz Salex1 #49069 üzenetére
Így hasra azt mondanám hogy ez a telefon is dual standby-os, vagyis ha a telefonálás a másik SIM-en történik, mint ahol a mobilinternet van, akkor nem is lehet megoldani, mert telefonálás közben a másik SIM leszakad a hálózatról.
Ha ugyanazon a SIM-en telefonálsz, mint ahol a mobilnet megy, akkor nemtom, lehet, hogy a telefon nem VoLTE képes.
[ Szerkesztve ]
-
Hawk02
aktív tag
Sziaztok!
Kérdezném,hogy mitől lehetséges,hogy a telefont (Xiaomi Mi11i 5G)már kb.15x töltöttem mióta megvettem használtan és 190 ciklust mutat a számláló és nem változik az érték.Accubattery alkalmazást is használva,már többször is 10% alá ment le a töltöttség és onnan visszatöltve 100%-ra sem mutatja az akku kapacitást.Csak a gyári kapacitás érték jelent meg.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz Salex1 #49069 üzenetére
Ahogy írták, ha az egyik sim-el telefonálsz, akkor a másik lecsatlakozik a hálózatról = ez esetben nem lehet megoldani a problémád!
Ha azzal a simmel neteznél amelyikről a hívás is megy, akkor a szolgáltatódnál kapcsoltasd be a VoLTE (4G hang) opciót, a telefon magától bekapcsolja és kész, működik!
(telekomnál egy díjmentes sms is elegedendő)(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz fulcrum #49068 üzenetére
Szerintem még simán használhatód pár évig, feleségem is android 12-es telefonon bankol stb.
Azon pedig nem kell meglepődni hogy az "ipari hulladék" A12-A14 telefonon nem sokat érnek, hiszen ezek belépő kategóriás csodák, míg az S10e egy csúcs telefon volt anno!(^)(>.<)(^)
-
detroitrw
addikt
válasz detroitrw #48926 üzenetére
Sziasztok!
Van egy hasznaloton kivuli telo, aminel a gyari visszaallitas utan, a fiokommal belepve szinkronizalta a sms, hivalosta es egyeb dolgokat ...
Ezeket hogyan tudom a mar belakott telefonomra atkuldeni? (ugyan az a fiok a masik keszuleken is)Elore is koszonom a segitseget
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Ismerősömnek egy Xiaomi Redmi Note 11 Pro telefonja van. Nemrégen letöltötte a Wallet alkalmazás egy verzióját. Nem tudta, hogy alapból rajta van a telefonon.
Miután a telepítés megtörtént, látszólag eltűntek az alkalmazásai, illetve a telefonszámok, hívás lista. Kikapcsolni nem tudja a telefont. És valami jelszót kér. Amit tudott, hogy beállította, nem fogadja el a telefon. Őt viszont tudják hívni.
Mi lehet a baj?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
F34R
nagyúr
Udvozlet forumtarsak.
Van egy Lineageos MindtheGapps-el, Revolut referallt kuldtek nekem de az arckepes azonositasnal elakad, illetve a code-t sem kuldi el. Revolut az Aurora-rol van.
Jol sejtem hogy nem birom hasznalni? GSF-t igenyel.[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz Henker2 #49075 üzenetére
Ha a Wallet alapból rajta van, akkor azt nem tudja újra letölteni!
Tehát csak Ő tudhatja mit töltött le, egyáltalán a Play-ből, vagy xy oldalról egy apk-t, ami most részben zárolta a telefont?detroitrw:
Hogy írtad, csak visszaállítás után az első bejelentkezéskor lehet visszaállítani a google mentést!
Viszont nekem nem teljesen világos, hogy mit szeretnél!
A google fiókba belépbe leszinkronizálja a névjegyeket stb, ez nem jó?(^)(>.<)(^)
-
KTibxx
aktív tag
Szakítottam időt az adb-vel a target sdk block telepítésre, de a fájl nem található hibaüzenetet dob. S21 Ultra (root nélkül), gyári fájlkezelőjével a "belső" tárhelyre tettem az apk-t. Lehet ez nem jó? Valami spec fájlkezelővel a "gyökérbe" kellene tenni? Köszönöm a segítséget
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
RÉGIÓ változtatásban tudna valaki segíteni !?
Köszönöm
Samsung Galaxy S22 az alany.
Külföldön élünk, és most bele futottunk abba, hogy egy (tanár/szülő) alkalmazást kellene letöltenünk feleségem telefonjára a Google Play-ről, de nem engedi, mert "Az ön régiójában nem elérhető" üzenet fogad.Próbáltuk meg változtatni, de nem engedi.
Igen, google-vel rá kerestem, lépésről lépésre oda vezet ahol ez lehet állítani, de nem engedi!
Tudom 12hónapon belül nem lehet, DE ez évek óta nem volt megváltoztatva, tehát biztos ne mai a baj.
Más adatokat, pl: tl.aszám, stb. azokat engedné meg változtatni, de a RÉGIÓT NEM!Hol lehet a kutya elásva?
Ha valaki vágja ezt a témát kérem segítsen! KÖSZÖNÖM!
(Nekem IOS rendszerre pikkpakk sikerült, gond nélkül működik)
ByLow #
-
Remekelek28
őstag
Üdv bár ez nem android téma,de hátha tudtok segíteni. Pillanatragasztó kerúl a kijelzőmre. Akinrk tapasztalata van hátha tud segíteni,hogy mivel távolíthatnám el? Amik itthon voltak nem segítettek.
-
mizoli
addikt
válasz Remekelek28 #49084 üzenetére
Lehet kapni eltávolító oldatot, vagy gélt. Hogy a kijelző mit szól hozzá, passz. Az is lehet, hogy csak szétkennéd, de lehet, hogy teljesen jó lenne.
Én egy laposan tartott, eszközbe befogott, borotvapengével próbálnám meg, óvatosan.
A penge elvileg nem karcolja meg az üveget.
[ Szerkesztve ]
-
bylow
senior tag
Köszi Srácok mindenkinek
Az nem lehet 1 egyszerű és biztonságos megoldás, hogy egy új email címmel bejelentkezve letöltjük, és utána vissza jelentkezünk a normál email címmel?
Elvileg akkor is ott kellene maradni a telefonon a már le töltött applikációnak.
Vagy nem?[ Szerkesztve ]
ByLow #
-
Zaji
őstag
Az működik, nálam is így van. A play áruházban kiválasztom a német VPN-en regisztrált emailt és már le is tudom tölteni.
Nálam speciális a dolog, mert egy szenzorhoz kell az alkalmazás amit más mobilokon is látni szeretnénk, ezért lenne jó, ha valahonnan direktbe le tudnám tölteni az alkalmazást és csak telepíteni kell. Itt az a kérdés merül fel bennem, hogy frissül e az ilyen formában telepített alkalmazás? Ezt nem tudom. -
Hawk02
aktív tag
Szeretném kérdezni,ha van kettő ugyanazon típusú telefon (MI11i) és az egyikben a kijelző rossz ,másikban valószínűleg az alaplap,akkor a kettőből lehetséges egy telefont készíteni?
-
ktomcat
senior tag
Üdv!
crdroidnál megint előjöttek a random rebootok, amiknek a megoldása az, hogy a developer options-ben rámegyek a "disable child process restrictions"-ra. Ennek mi lehet a hátterében? Tavasszal miatoll-nál ugyanez volt, most garnetnél újra előjött.. -
crok
Topikgazda
válasz ktomcat #49095 üzenetére
Akkor felületesen olvastad végig pedig külön kiemeltem hogy:
A periodic nevű service lehet csak MIUI specifikus - ha azt nem lehet kikapcsolni az nem baj. A periodic helyett lehet az adott gyártói ROM mást vagy saját service-t használ
Neked meg crDroid van - az meg -hála az égnek- nem MIUI ( : -
kiraly.andra
aktív tag
Ha egy alkalmazás elindul, de a bevezető (animált céges intro) után csak egy fehér képernyő látszik, hogyan lehet megtudni, miért nem fut normálisan, van-e mit tenni, hogy használhassam azt? Most költöztem át új telefonra (Pixel 8 Pro, Android 14), és bár felment, de nem működik a Daddy Long Legs nevű játék, hanem csak az említett üres (fehér) képernyőt látom. Azaz elindul, nincs hibaüzenet, de nem használható. Mit lehet csinálni ilyen esetben?
:a:
-
crok
Topikgazda
válasz kiraly.andra #49098 üzenetére
Elindít, vár majd logcat-et generál és elküld a fejlesztőnek (wave@setsnail.com) mert ennyi infóból bármi más csak vakon tapogatózás. Szerintem. Esetleg ha használsz valamilyen VPN-t vagy reklámblokkolást akkor kapcsold ki, hátha azzal akasztod meg hogy vagy egy jó kis reklámot nem tud betölteni (tele a review reklámra panaszkodással) vagy reklám szolgáltatót nem ér el, esetleg a játék további részeit nem tudja betölteni (OBB blob-ot, etc.).
-
Zola007
veterán
Üdv,
Szeretnék venni egy stabilizátort (gimbal), de utána olvasgatva azt látom hogy a legtöbb modellre panaszkodnak az Android kompatibilitás miatt. Még a komolyabb gyártónak számító DJI-al is nagyon vegyesek a tapasztalatok.Elsősorban Xiaomi Note 9 Pro + Moto G32-vel használnám.
Aki használ, tudna ajánlani Androiddal stabilan kommunikáló gimbalt?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest