- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
No, dilemma...
Lenovo p770 260$ vs. Freelander i20 akcióban 270$ ... Tudom, az egyik nem dual simes, de cserébe 4magos...X.
Cave canem!
-
Simon02
tag
válasz Terentius #15538 üzenetére
Szerintem minden EU-ba szán csomaghoz mellékelnek átalakítót, ők se akarnak galibát, hogy visszaküld, mert nem tudod tölteni. Én Mixeshoptól a G3-mamat USA adapterrel kaptam, amihez mellékeltek egy EU-s átalakítót (mondjuk a minőségét nem ecsetelném, de ez gyárilag ilyen...). Ha biztosra akarsz menni, kérdezz rá!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
Simon02
tag
válasz Sir Riccio #15547 üzenetére
Én kipróbálnám, de nincs ilyen, de még ehhez hasonló menüpont nálam A beállításokat egyébként is át szoktam nézni és nem rémlik ilyen lehetőség.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Simon02
-
tthom
senior tag
Üdv!
Akinek Umi X1 van.. Megnézné, hogy lehet-e internet calling-ot (SIP, VOIP) beállítani gyári megoldásként? Nekem hiányzik a caller settings részéből, pedig a net mintha oda írná és sehol nem találom a telefonon.
Vajon tényleg kimaradt a ROMból, vagy ilyen a Jelly Bean simán? Vagy hol kellene keresni?
Thx.
-
ityam
senior tag
És használatban észreveszed vagy nem? Én amióta beraktam ezt a 256MB ot azóta ha elindítok egy progit akkor a másik nem áll le pontosabban ha vissza lépek rá akkor ugyanott folytatja ahol abbahagyta. Amíg nem volt swap addig ilyenkor kikerült a memből és újra be kellett tölteni a teljes programot és az elejétől kezdhettek használni. Pl ha játszottam és csak pauséltem akkor beszoptam eddig. most simán visszalép és tudom folytatni. Szal nekem ezzel a Swapper 2 vel biztosan megy. Amit te használsz progit azt nem ismerem.
Swapper2nél is picit kellett csak állítgatni a menüben. Elsőre még írt valami hibát hogy nem állítottam be de aztán miután végignéztem mindent utána ment. -
ÁrPi2
senior tag
Heyjj HiSilicon K3V2!
4 mag, HD 4.5 Hüvelyken és azt mondod 6nap!
És 2230 mAh -s az akksija!?? (Iponnál október legvégén azt olvastam..)
Mi a helyzet cwm, root és rom-ok ügyében, (ha pedig JB-s akkor abban van tán már alapból magyari nyelv is..) gondolom kutakodtál már?
(Egyébként OFFtopik )
[ Szerkesztve ]
-
kiskatz
tag
Sziasztok!
Adott egy Umi X1 aminek sehogy sem tudom előhozni a billentyűzetét.
Beállításokban hiába megyek rá a "Billentyűzet és beviteli módszerek" gombra, semmi sem reagál rá.
Playbe sem tudok bemenni mert ugye ott is írni kellene. -
-
sasa311
veterán
Nem tudja valaki, hogy a HERO-t ki gyártja?
Tényleg kéne egy nagyobb akksi a H2000-emhez, mert alap használat mellett megvan a napi 35% merülés, de pl. netezni 3G-n jó, ha 4-5 órát tud egy full akuval ami elég gyöngécske
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
GIJoe
addikt
HiSilicon K3V2 2230 mAh, az
kutakodtam, de felesleges nekem a 4.1, tele van hibával még (december),
nem győzött meg a legújabb android 4.1 h cseréljem
van hozzá javítás máris, sőt hivatalos 4.1, cwm, root felesleges nekem.
Angol és kínai nyelv volt rajta, de 1 csettintésre lehet magyarítani repo cwmek helyett.
Úgy vagyok vele a hua már csinál 1 ideje telót tudja h kell, van/lesz itthon alkatrész hozzá, max nem garba hanem $ javítják, de ne adj isten. Előtte G3am volt, az se rossz, de ezt jobban szeretem, bár csúnyább -
Dexter-2000
őstag
maximum 80 000 ft ért milyen dual sim-es telefont ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
Szép napot!
-
Dominó85
addikt
válasz Dexter-2000 #15588 üzenetére
4 magost, de arra még várnod kell egy csöppet.
[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz Dexter-2000 #15590 üzenetére
2 magost 45-50 között már kapni. Ki melyikre esküszik. Na meg sok mindentől is függ a választás.
Teló méretei - tenyered mérete - kényelmes használat
kijelző felbontása - típusa - védettsége (edzett üveg, Gorilla Glass, vagy műanyag)
Szerintem érdemes 2012 Október-november időszaktól el/átolvasni ezt a topikot.* Péter - 06302461862 *
-
helltp
aktív tag
válasz Dexter-2000 #15588 üzenetére
Ha van kedved várni ez szerintem nem lesz rossz cucc:
http://mobilarena.hu/hir/one_touch_scribe_hd_negymagos_processzorral.htmlAki másnak vermet ás, az a stack pointer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...