- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hevizms
addikt
válasz
chosa91 #15426 üzenetére
Mivel úgy látom elég nagy tábora van már a G3-nak és még mindig"sláger" és jönnek új vásárlók,jó lenne valami oldal vagy tárhely vagy valami ahová összeszedve az eddigi dolgokat lehetne irányitani az újonnan jövőket.
Vélemény?
Vagy akár kiegészithetném a cwm-es leirásomat linkekkel,legyen az driver vagy a mostan használt magyaritott rom letöltő linkje,amit én már például elfelejtettem hogy hol is van.Azt tudom valaki feltöltötte a data.hu-ra,de nekem már nincs meg a link.
Ugyanigy vagyok a driver dologgal is.
Jó lenne valami tuti driver,mert ez sem egyértelmű mindenkinél.
Nekem pld a pdanet jött be,de van akinél más.
Ezeknek sem lenne rossz ha volna letöltő linkje egy helyen. -
-
attkaEOD
csendes tag
-
válasz
chosa91 #15123 üzenetére
Azt már észrevettem, hogy teljesen változó hardverenként.
Van ahol időzített a dolog: ha nem nyomod meg a power-t akkor 15sec múlva már mindegy mit nyomsz, csak reboot lez a vége.
Van, ahol a power gombot megnyomva jön elő a recovery.
Van, ahol a home gomb az enter.
Van, ahol a meü gomb (soft gomb!) az enter.
... stb...
De az biztos, hogy a zölt hasú robot az nem CWM.Egy mtk-s telefonon a boot.img-t kell flash-elni, hogy kapj egy CWM-met, és csak a telefon tipusának megfelelő boot.img használható.
-
-
tthom
senior tag
válasz
chosa91 #15043 üzenetére
chosa91,
hát, az email ingyen van.. Ha a bolt hagyta ki, elküldeted velük sima postával, aztán kész.. Persze az ő postaköltségükre. Majd megérkezik egyszer.
Ha meg elzárkóznak, akkor is megpróbáltad. Szilikon tok milyen hozzá? Az is rendes UMI márkás? Nem lesz tőle túl vastag a telefon?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
chosa91 #14236 üzenetére
X1-en is valami kémiailag edzett üveg van (AGC talán?) A hátlap vékonysága nem zavaró, de tény, hogy nem egy vastag valami, de mostanában az a menő, ha valami bankkártyányi vékonyságú :S
(van rá tok, azzal nincs ilyen gond, és még védi is a készüléket). Viszont mobilos mezőnyben szép képeket készít.
G3 kameráját isten tudja javítják-e valaha, illetve hogy valóban sw hiba-e. -
peter76bp
aktív tag
válasz
chosa91 #13903 üzenetére
Ha neked a kamera az elsődleges szempont, akkor keress ezekkel a telókkal felhasználók által készített képeket. W3+-hoz találsz a blogomban leírással egyebekkel, emlékeim szerint G3-al készített képeket is linkelt ide valaki, X1 tulajok is vannak itt ezekről találsz majd infot összeszerelési minőségről meg használatról ilyesmikről csak keress vissza, Amoi-t azt passzolom, ha van is valakinek mélyen hallgat róla de google biztos segít infot találni ha máshol nem külföldi oldalakon. De azért legyen szempont a szoftveres ellátottság is szerintem. Nekem a kinézet is nagyon fontos volt a kamera mellett ezért lett a W3+. Azt hiszem akkor X1 még nem volt, vagy kiesett a listámról valami miatt, bár én most is a W3+-t venném ezek közül.
Szipoly Neked is reklámozom a W3+-t kicsit, a felsoroltak mellé megnézheted ezt is hátha teljesen elbizonytalanít a bővülő kínálat
-
osztraksajt
őstag
válasz
chosa91 #13763 üzenetére
Mire gondolsz váltással? Nem kell semmit sehová váltani. Ami limitáció hogy amíg hanghívás megy a V-s számon addig az adatforgalom áll a T-s kártyán. Viszont ha a T-s kártyán adatforgalom van attól még kicsörög a V-s kártyára bejövő hívás. Ez azért van mert az adatforgalom nem blokkolja a másik kártya hangforgalmát, csak fordítva, a hangforgalom blokkolja a másik kártyát. De pl ha a T-s kártyán hívnak a T-s kártya továbbra is forgalmazhat adatot.
Ha valami mégsem világos még nyugodtan kérdezz, nem tudom elég érthetően írtam-e le.
Illetve ez csak 3G esetén érvényes. Ha csak GPRS adatkapcsolat van az viszont blokkolja a másik kártya hanghívásait is. Bár ez egyre ritkábban jellemző, de előfordul hogy olyan helyre tévedsz ahol nincs 3G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged