- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz madarasz92 #123752 üzenetére
nekem még 145-re rugott vammentes postaval, azota se jott meg...igazabol szerintem még egy emailt se kaptam hogy kuldték, vagy valami, pedig juni30-ra volt igerve
most neztem meg az oldalon, "Bestätigt,Bezahlt,Preparing" szepen denglishül...mindjart nyomok ra egy chargebacket..
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
PainKiller13
őstag
Umi Super 199 dolcsi, ha jól tudom ennyit megér.
-
Zeki
nagyúr
válasz PainKiller13 #123755 üzenetére
Van olyan umi ami többet ÉR mint száz dollár?
-
BullZeye
veterán
1-2 hete 179 dollár volt, és +8 dollárért vámmentes. Annyit még megért volna. De nincs benne NFC, és vagy 2 sim, vagy 1 sim + SD.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
Sanyesz.
őstag
Kár volt ezzel előhozakodnod, mert zord kritikusok azonnal lehurrognak. (Nyilván komoly UMI Super felhasználói tapasztalattal a hátuk mögött).
Pedig 5,5"-B20-nyolcmag-FHD kategóriában nincs nagy választék. Na, majd a Vernee Apollo...
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
nyisziati
veterán
200 $-ért már kapsz Redmi 3 Note pro-t is. Na az megéri.
-
HPAA
őstag
válasz Graphics #123758 üzenetére
én sem vennék intelest , más ottani vasakkal kapcsolatban érdekelt a bolt ,de közben letettem róla
VIBE SHOT Z90-7 az elsödleges kiszemelt most ,de ha olcsobban mérnék egy UMI SUPER el is kiegyeznék ,pusztán a paraméterei alapján ,de a 70e körüli ár egyenlöre még sok ,mondjuk elég újdonság még szerintem************* censored
-
-
nyisziati
veterán
válasz Sanyesz. #123772 üzenetére
Rendben, de tényleg sehol nem volt szó B20-ról. Pl. Doogee F5 vagy Ulefone Power. Különösen a Doogee-ról olvastam eddig dicsérő véleményeket. Persze a "B" kategóriához mérten. De annyit megér, akárcsak az Ulefone. 200 dödölét már nem adnék "B" vagy "C"-re.
Még a Xiaomim se volt annyi az összes költséggel, +2 év eur. garival, tokkal, üveglappal se.
[ Szerkesztve ]
-
SamiCsillag
senior tag
Valaki árulja már el érthetően, hogy mi az a B20?
-
Zeki
nagyúr
válasz SamiCsillag #123781 üzenetére
800MHZ-es LTE (4G) freki, ami a vidéki mobilnet frekvencia. Gyorsabb mint a 3G, kevésbé terhelt.
-
Hoorus
őstag
válasz SamiCsillag #123781 üzenetére
-
SamiCsillag
senior tag
Köszönöm srácok! Már érthető miért olyan fontos.
-
ÁrPi2
senior tag
Taiwani redmi note pro b20 csalfa remény?
-
petya0426
tag
Sziasztok.
Alin a Bestselling termékek között találtam cirka 120$-ért original ( ) Xiaomi Redmi 3 Snapdragon telefont.
Itt visszaolvasgattam a fórumot ezzel a telefonnal kapcsolatban, s többen neheztelték, hogy nincs B20 a telefonban. Nem nagyon értek hozzá, valaki felvilágosítana, hogy milyen hátrányok érnek, ha ezt a telefont használnám Ausztriában (is) ? Itt dolgozom kint, két hetente járok haza kb. Egyszerre futna a magyar és az osztrák kártyám.
Köszi előre is. -
GIJoe
addikt
Xiaomi Phones (Qualcomm models): How To Flash Global Multilanguage ROM + Mega UNBRICK Guide
hasznos lehet, de óvatosan... -
champace
csendes tag
Helló!
Magyar forgalmazótól szeretnék venni Dual Simes telefont elsősorban navigációra és netezésre.
Amit szeretnék:
- 5,5 v. 6 inches kijelző
- SD-bővíthetőség
- jól minőségű GPS-vétel
- max. 60000 forint (ha lehet)
- megbízhatóságAminek örülnék:
- jó akkuidő
- víz-/porállóságElőre is köszi!
-
Atomcsirke
aktív tag
X3 Lite nekem is piszkálja a csőrömet, de k****ra nincs belőle olyan verzió, ami - ha már a B20-at nem is tudja, de - legalább 32GB ROM-mal lenne felvértezve, ama nyüves hibrid-SIM slot okán!
16GB ( - rendszer) hamar betellik, ha navihoz még feltolod pár környező ország off-line térképét, meg némi zenét az útra, és ráadásul masszívan fotózol, mert mondjuk egy kiállításon, munkával cseszel el egy-két hetet. Viszont 32GB-al azért már lehet gazdálkodni, még OTG nélkül is. Egy csomó nyálcsorgatás-pozitív telefont húztam ki a listáról a "hibrid-SIM" és a "csak 16GB-os verzió van" paramérek együttes megléte okán...
[ Szerkesztve ]
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Sanyesz.
őstag
válasz IldiH #123787 üzenetére
Igen, képben volt (van) az Oukitel K6000 Pro is. Még lehet akár befutó is.
A ZTE, az Axon Elite-ból kiindulva, ami volt már többször a kezemben, nem jött be. Különösen a nagyon hiányos magyar lokalizáció és a MiFavor/MiAssistant bizonyos korlátai miatt.
A THL 7 sajnos nem FHD és "csak" 16GB.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
válasz Graphics #123716 üzenetére
leeco A vagy B? nekem nagyon vekonynak tunik a res egyes markak kozott...en a one pro-t hasznalom, szerintem minosegi cucc (b20 allitolag aktivalhato rajta egy billentyukomboval, nem probaltam, nincs mobilinternetem). 4gb/64gb, snapdragon810, 2560-as kijelzo. Uton van egy lenovo k80m is erdekessegkeppen, de nem gondolnam hogy utoleri minosegben a leeco-t.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
robi1979
aktív tag
Valaki meg tudná mondani pontosan hogy miről szól ez az Alcatel Flash 200 dolláros akció? Bonus 1: ha veszek egy Alcatel Flash 2-t a Tinydealról, kapok egy 200 dolláros kupont? Mi van?
-
rosand86
csendes tag
válasz robi1979 #123795 üzenetére
Nekem is nagyon gyanús. De szerintem arról van szó, hogy kapsz 200 USD értékben kuponokat. Pl:
5USD kedvezmény ha Xiaomi redmi note 3-at veszel
10 USD ha ha Xiaomi redmi note 3 pro-t veszel
És még 10-20 készülékre kapsz 5-10 USD kedvezményt ezekkel a kuponokkal, melyek összege 200.Persze lehet, hogy tévedek.... szoktam
-
Bigemperor
senior tag
Okostelefonos topic után inkább itt érdeklődöm.
100k körül keresek megbízható, sokáig naprakész telefont (persze dual sim).
Mi a bestbuy most ezek közül szerintetek?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest