- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Ne haragudjanak meg a tulajok de ez a tablet továbbra se egy kapkodó idegbolond.
A Chrome-al borzasztó nyögvenyelős, az érintéssel scroll-ozásnak olyan késleltetése van hogy ihajj, Android-os Firefox laggol. A gyári böngészővel a legtűrhetőbb bár úgy is gondolkodik egy-egy lap betöltésénél viszont ott legalább ha már az oldal betöltődött a scroll rendben van. Viszont sajnos ezzel dobhatom is a Chrome-os szinkronizálást a többi kütyümmel.
Adobe Reader alatt a PDF olvasás egész gyors ahogy néztem, A4-es cuccok is jól olvashatóak ekkora kijelzőn, erre úgy tűnik tudom használni.
Nem fogok rajta játszani de azért még is nézzük mit tud. Elindítanám rajta a Carmageddon Android portját és meg sem nyikkan, még a menüig se jutottam el.
Facebook kliensben a görgetés nagyon darabos (mondjuk ez még a Nexus5-ön sem tökéletes, tipikus vacakul megírt program). Ugyanez a Google+ kliensben alig észrevehető, itt azért ez is dadogós kicsit.Programok betöltése szüttyögős, míg a Nexus-on minden instant nyílik, itt az alkalmazás ikonra bökéstől számítva eltelik 2-3 mp mire megjelenik valami és az sem feltétlen a használatra kész program hanem még az is töltöget, vagy tök fehér kép fogad. Kb. egy jól belakott Galaxy S2 szintjét hozza gyári szoftverrel úgy hogy szinte semmi nincs rajta. És az a hardver már jócskán több éves.
Úgy látom a homescreen-ről a feles képernyőket sem lehet kidobálni. Ezt bármelyik Android tudja, ebben nem tudom miért kellett letiltani.
Így 60 ezerért ez kicsit kiábrándító, ennél többet vártam. Nem tudom hogy tényleg nekem túl nagyok az igényeim így 2014-re vagy csak tényleg ennyire tesz minden gyártó a sebességre Bele se merek gondolni hogy a 30 ezres tablet-ek mit tudhatnak sebességben, vagy a sokkal lassabbnak beállított WayteQ xTAB-100qcr ami helyett ezt választottam. Ez egy 4 magos tablet 1GB RAM-al. Tudom hogy egy Rockchip és nem egy rendes Snapdragon, na de ennyire ne legyen már lassú
Valamelyik videóban mintha láttam volna hogy a felbontást vissza lehet butítani. Megnéztem volna mennyit változtat a dolgon de úgy látom ebből valamiért ez szoftveresen kimaradt.
babicsbalu: Megkeresed a hivatalos oldalon a tablet aloldalát, majd support és a firmware részről letöltöd a zip-et ha van. Benne van minden ami szükséges. Csak lehet játszani kell vele kicsit, mint nekem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 29-es körzet: internet, TV, telefon
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kupon kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
- Honor pad 8 tablet új 6/128gb garanciával
- Logitech Combo Touch iPad billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest