- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz Ghostface #1502 üzenetére
Border : lehet ott pörögni is csak csapatfüggő ...a legnagyobb problémám az ,hogy rendre nem teamplayerekkel kell nyomnom ezért marad az egyéni camper mission persze van úgy ,hogy kifogok egy összeszokott brigádot és akkor lehet egy nap 2-3 honort is lépni felfelé
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Ghostface
senior tag
válasz (ÉN)közPONT #1503 üzenetére
Biztos tudsz 2-3 honort lépni ha kb 10-20-as szint körül vagy de az felett már nem igazán!
u.i: Enyém az 1500. hozzászólás!PSN: Nifty_Ghostface
-
Ghostface
senior tag
Köszi mindkettőtöknek!
Csak azért válaszoltam hogy enyém legyen az 1500. hsz!
Amúgy én most 69. honornál tartok ma talán meglesz a 70. és itt már 13000 pont kell egy honorhoz! És ez csak nőlni fog!PSN: Nifty_Ghostface
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz Ghostface #1507 üzenetére
WoW 70 hajrá már csak az utcsó 30 lesz durva ....onnan a gázóra úgy is mindig 100 at mutat majd ...............
SzVSz :a honor tipikus amcsi húzás ...aki legelőszőr elérte a 100 at biztos kapott 1 doboz bombont vagy egy garvesztett videókarit amin csak a wolf 1 indult el de az is csak 15 Fps enRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
leálltam a gaméval még akkor, amikor kijött a 2.4, mert tele lett a tököm, h Nvidia kártyával alt-tab után nem lehetett visszatérni a gaméba az esetek 99%-ában, csak nagy feketeség volt ... azóta bf2-vel nyomulok, de annak sok köze nincs a valósághoz ... a 2.6-ban mi a helyzet, kijavították már? Illetve van vmi kardinális változtatás, amiről tudnom kellene, mielőtt kipróbálom?
Thanx előre is!̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
(ÉN)közPONT
őstag
Szeva
SZvSZ:
Alt + Tab nálam egy 2.5/2.6 nál csak várni kell egy ''kicsit'' ...eheh addig vagy lelőnek vagy kib...nak a szerverről szóval über főleg ha az antihacker épp dünnyőg vmit. 2: olyan nagy változás nincs a játékban csak pályák ..azok között van jó és vannak gyengécske pályák ...
egy próbát talán megér
üdvRocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Magnat
veterán
válasz (ÉN)közPONT #1510 üzenetére
Köszi, akkor leszedem ... sf pályák is vannak újak? Mennyi idő az a ''kicsi''? Amíg sokat Hospitaloztam, addig annyira nem zavart ez az alt-tab dolog, mert ott ugyi nem nagyon kell várni, de 80 honor fölött már meguntam a pontvadászatot és visszatértem a régi kedvencekhez, SF CSar, Pipeline SF, Weapon Cache2 és itt már nem ártana, ha tudnék kicsit netezgetni, amikor idő előtt likvidálnak
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz (ÉN)közPONT #1512 üzenetére
oké
És a 2.4 alatt neked is úgy működött, mint nálam?̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
(ÉN)közPONT
őstag
Detto ...kifagyi volt a javából ...restart utána meg a baszakodás a jackettel PFFFF a 2.5 már türhető volt , itt a 2.6 nál valamiért nálam 100 as pingtől vagyok felfelé nekérdezd miért lehet ,hogy csak a T-com szarakszik ...passz
1 szónak is 100 a vége egy próbát megér a legroszabb az lesz MAX ,hogy uninstall lessz a vége.Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Magnat
veterán
válasz (ÉN)közPONT #1514 üzenetére
OK ... ha a pinggel van bajod és dsl-ed van, javaslom a cfost, www.cfos.de, ha nincs routered, akkor asszem ingyenes verzió is jó (ha azóta nem lett fizetős), ha van routered, akkor fizetős vagy trükk Javít a pingen általában.
-
nofreenick
aktív tag
összes training miss-t meg kell csinálnom, h játszhassak, v csak a basic-et?
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz nofreenick #1517 üzenetére
Hát ha az sf pályákon is akrasz játszani és mesterlővész puffkát is akarsz cuccolni + még doki is akarnál lenni akkor nem árt ha megcsinálod .....
egyébként mindenki előbb útóbb megcsinálja mert csak így tudsz előrehaladni a gaméban !Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Magnat
veterán
válasz (ÉN)közPONT #1516 üzenetére
Küldtem mailt. A zipben az ex-et nevezd át exe-re, mert a Gmail miatt át kellett neveznem ...
-
Magnat
veterán
válasz (ÉN)közPONT #1520 üzenetére
Nem baj, akkor beszerzési áron adtam tovább
Pingeden dobott valamit?
[Szerkesztve]̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz (ÉN)közPONT #1522 üzenetére
Királyság
1ébként ezzel a progival meg lehet csinálni azt, h max leltöltési sebesség mellett közel max sebességgel töltesz fel is ... asszem Szal pl DC-nél is jól jöhet.̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
róland
veterán
válasz (ÉN)közPONT #1516 üzenetére
Valami új akcióban 1900,- Ft-os örök licence-t lehet vásárolni a cFos-hoz. Érdemes a magyar nyelvű oldalukat is átnézni.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
nofreenick
aktív tag
válasz (ÉN)közPONT #1518 üzenetére
értem, csak elég unalmas, érdekelne már, h milyen is az igazi játék...
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz nofreenick #1526 üzenetére
Háát ezen én is átestem amolyan szükséges rossz .
Itt találsz részletes helpet a játékról !
www.americasarmy.hu/
hidd el megéri végig szenvedni csak 1x kell .Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
Magnat
veterán
válasz (ÉN)közPONT #1527 üzenetére
sztem a pro-t vedd, +1k és ha később lesz routered, nem kell megint megvenni...
-
nofreenick
aktív tag
válasz (ÉN)közPONT #1528 üzenetére
jahh, ismerem a magyar oldalt, innét töltöttem...
akkor szenvedek tovább
köszi! -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz nofreenick #1531 üzenetére
E&E lessz a legszarabb ott nem árt ha inkább kurva lassan haladsz abból nem lesz gáz ..mert ha nekiálsz rohanni az őrők lekapcsolnak tehát a helyes taktika ha állandóan Hasalsz és azt is lassú/gyors kuszásban teszed !
GOOD luck.Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
róland
veterán
válasz (ÉN)közPONT #1532 üzenetére
kb. 6 perc azt a kiképzőpályát végigvinni. A 20 perc szvsz azért nem valós, mert ha valamelyik részen felfeeznek, akkor újraindul az óra.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
(ÉN)közPONT
őstag
jaja egyettértek max 1 óra nyugis kuszás után végig lehet csinálni én spec bámultam a környezetet és próbáltam beleélni magam a szituba ami nem is volt nehéz tekintve ,hogy a hanghatások eléggé élethüek és én egy régi 5.1 erősítőn halgatom ami elég jól visszahozza a ''térhatást'' ...+ amúgy is muszály mert milyen .....Deltás az aki nem tud kusznimászni
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
róland
veterán
válasz (ÉN)közPONT #1535 üzenetére
Szerintem inkább min. az az 1 óra. Szóval engem többször felfedeztek közben - bosszankodtam is miatta rendesen - és így fedeztem fel, hogy az egyes pontok elérése után, ha felfedeznek, akkor visszakerülve az adott kiindulópontra az órát is újranindítja a rendszer. Szóval mondjuk a B pontot elérve tovább kell kúszni egy kicsit majd ''lebukni'' és akkor egész jó eredménnyel lehet a kiképzést abszolválni, mert úgy már 20 perc környéki lesz a szintidőd.
-
róland
veterán
Pingek még mindig magasak, de 80-as pinggel egész jót játszottam. Lőttem pár ellent. (Csak tudnám miért mindig a rosszabb/nehezebb oldalt választom: Bridge - Assault, Bridge SE - Defense; így nem gyűlik a honor-om.)
-
tasselhoff
tag
Tényleg ki mélyen néven van fent az army-n?
Én [BMT]-Suri_HUN néven vagyok, és most álltalába a Dusk-on szoktam lenni. -
Ghostface
senior tag
válasz tasselhoff #1540 üzenetére
STARS.Ghostface.HU
Mostanában Dusk és SF Hospital de ezen kívűl SF és sima Pipeline, Urban Assault, Mouth McKenna ahol a legtöbbet tartózkodom!PSN: Nifty_Ghostface
-
KBjunior
tag
Láto még mindig nagy az élet itt!
Én egyépként STARS.KBjunior.HUN néven vagyok fent és általában Pipeline SF, SF Hospital és Bridge Crossing.
U.i.: A helyesírási hibákért elnézést kérek!http://youtube.com/KBjuni0r
-
róland
veterán
válasz tasselhoff #1540 üzenetére
landobird vagy landohun. 2 regisztrációm van, bár inkább a bird-del szoktam játszani.
-
apóka
aktív tag
Én meg szakallka néven futok...míg le nem lőnek
Csak az Urbanon szoktam játszani...a többinél azt sem tudom hová futnak a többiek. A hidat kipróbáltam (nem jött be).
A kórházba a fiam megy (kivéve mikor el van tiltva a géptől....Ghostface veled már játszott, még tanáccsal is segítetted, odavolt az örömtől )
Az újak közül a Bordert ( talán?....2falu, nagy tér) próbáltam, szokni kellene.
[Szerkesztve]Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
tasselhoff
tag
Ha jól emlékszem, akkor a STARS-ból egyszer játszottam a Bandi_bácsival.
-
-
Ghostface
senior tag
Tasselhofffal egyetértek próbáld kia a Duskot is mindenféleképp! Hasonló az Urbanhoz csak sokkal pörgősebb! Csak egy baj van vele most megszállták a 70-80-90 honoros emberkék és alig lehet olyan szervert találni ahol idegenekkel jól el lehet játszani ilyenek ellen! Persze teljesen más a helyzet ha az ember a saját csapatával játszik együtt és össze tud velük dolgozni! A Bridge-et pedig én is utálom! Vagyis inkább unom de már nagyon!
Szakállka szívesen a segítséget! Ha tudok akkor máskor is!PSN: Nifty_Ghostface
-
róland
veterán
válasz tasselhoff #1546 üzenetére
Védőként jó kis kacsavadászatot lehet rendezni. Mondjuk én inkább a támadó oldalon szeretek játszani. De jobban szeretem a Bridge SE pályát, ahol a támadók jutnak egy kis előnyhöz. (Nagyon tetszik a két megkerülős ösvény.)
-
tasselhoff
tag
Hát a Bridge SE még elmegy, de az alap az szerintem nagyon béna. Nem azt mondom, hogy nem kell ott is ügyesnek, lenne, de én játszottam olyan emberekkel, akiknek nagyobb volt a fragje mint nekem de esélyük nem volt ellenem egy másik pályán. Egyszerűen a pálya felépítése olyan, hogy nem kényszerit rá arra, hogy több irányba figyelj. Meg nagyon sok rajta a camper meg a cheater.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest