Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz Abu85 #43173 üzenetére

    Nem a TPU-val van a baj, hanem azzal, hogy kizárólag az ő adatuk alapján általánosítasz egy hatalmas nagy hülyeséget, amit pár másodperc alatt meg lehet cáfolni.
    Egyébként nem tudom feltűnt-e, hogy a TPU az alapértelmezett (OC) BIOS-al tesztelt, miközben van egy Silent BIOS is a VGA-n.

    Hiába írod le ugyanazt az AMD PR marhaságot újra és újra, attól az még bullshit marad. Meg akarod magyarázni - ahogy az AMD -, hogy a referencia hűtés mennyire király és hatékony, miközben az összes független teszt ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Te tényleg azt próbálod itt megetetni az olvasókkal, hogy a custom hűtők kevésbé hatékonyak, mint a referencia?
    Azt értjük, hogy a Navi pontosabban méri a GPU legforróbb pontját, ok, ezt kismilliószor leírtad (nem tudom miért), ennek viszont semmi köze ahhoz, hogy a referencia hűtés fos.

    Pl.: A Red Devil (Silent BIOS) nem csak nagyságrendekkel halkabb és hűvösebb, mint a referencia, de ugyanakkor jobb a performance és az energiahatékonyság is. Az általad felvázoltak szerint viszont ennek nem szabadna megtörténnie.

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák