- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Hátha valaki a kérdésemre itt választ tud adni, elvégre egy R9 290-ről van szó.
-
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Remélem tudok segíteni, mert mostanában nagyon sokszor megviccel a videokártyám, mely egy ASUS R9 290.
A videokártya nincs húzva, minden alapbeállításon megy. Több játéknál egyszerűen újraindul a gép, s Heroes of the Storm játéknál lehetőség van visszacsatlakozni, ámde mindig újraindul a gép. Anno 1404 játéknál is újraindul. Először nem voltam biztos, hogy a videokártya produkálja ezeket a dolgokat, de miután kipróbáltam egy másik kártyával a játékokat, láttam hogy a hibák nem jelentkeztek. Túlmelegedés? 55-60% ventilátor működés mellett 60-65 Celsius fokig megy el, 100% ventilátor teljesítmény mellet maximum 52 fokig, s így is újraindul a gép. Nem tudom mi lehet még a gond, talán driver hiba, mert egy hete csinálja körülbelül ezt a hibát.
Minden tanácsot szívesen fogadok. Előre is köszönöm.Üdv, dargelot
-
dargelot
senior tag
Sziasztok!
Van egy Asus R9 290 referencia kártyám, s szeretnék rá egy erősebb s csendesebb hűtőt keresni. A baj az, hogy nem találom a neten sehol sem a "cooler mounting hole" avagy "mounting pattern size" méretet ami a fúrat távolság lenne magyarul. Hogy melyik hűtő jöhet egyáltalán szóba kéne ez az adat.
Illetve melyik régebbi videokártyával azonos ez a méret, gondolok itt pl: 6870, 6850? Mert sok hűtő még az R9 290 előttre datálható s csak a 5xxx és 6xxx széria támogatott termékei vannak megadva.
Egyenlőre ezeket a hűtőket néztem ki, de nem biztos, hogy mind kompatibilis.
Arctic's Accelero Xtreme III - (kompatibilis a hivatalos adatlap alapján)
Zalman VF3000 - (5 és 6ezres szériás darabok vannak csak megadva kompatibilitásban, lehet hogy jó)
NZXT Kraken G10 (shim-el(?) kompatibilisnek írja)
RAIJINTEK MORPHEUS II - (kompatibilis a hivatalos adatlap alapján)
Prolimatech Black MK-26 - (5,6 és 7ezres szériás darabok vannak csak megadva kompatibilitásban, lehet hogy jó)
Gelid Icy Vision Rev 2 - (Kit for Rev. 2 ICY Vision kieggel kompatibilis hivatalos adatlap alapján)
Alpenföhn Peter - (4,5 és 6ezres szériás darabok vannak csak megadva kompatibilitásban, lehet hogy jó)
Alpenföhn Peter 2 - (R9 290X-el kompatibilis, gondolom ez akkor az X nélkülire is jó, bár azt nem sorolja fel.Bármilyen infot, tanácsot szívesen veszek! Előre is köszönöm!
Üdv, dargelot
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Wise (ex-TransferWise)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Samsung LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- LG V30 - vezércsel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest