- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbokecske
csendes tag
Olyat lehet csinálni, hogy az egész Radeon Software marhaságból csak a drivert tartom meg?
Tehát nekem nem kell semmi más, csak hogy a driver legyen feltéve.
Amennyire agyonintegráltnak látszik, attól tartok ilyet nem lehet -
Turbokecske
csendes tag
válasz zolee1984 #39422 üzenetére
Erre nem is gondoltam
Feltételezem, hogy az órajelek/ventilátorvezérlés mind bios szinten megy, tehát konkrétan a kártyának a működéséhez tényleg nem kell a sok plusz Radeon cucc. Ugye?
Akkor ami nekem kell, az a AMD\Radeon izéhozé\Packages\Drivers\Display?
Nagyon köszönöm, tényleg.
Nem is gondoltam erre. Ezt csinálja az emberrel a sok automatizmus, meg auto-installer, elfelejt gondolkozni[ Szerkesztve ]
-
Turbokecske
csendes tag
Tökéletes lett a driver felrakás, a sallangok nélkül, köszönöm a tippet Innentől így csinálom. Jóideje csak a csúnya, rossz zöldektől voltak kártyáim, ott van opció, hogy csak a driver menjen fel, semmi más.
zsolty: Táp kérdésben: Seasonic! Ha nyugodtan akarsz aludni. Az FX mellé egy 450-es ilyen, több mint elég, akármekkora kártyát raksz hozzá. [link]
Nem olcsó, de megéri. Új sorozat, a régi Focus Plus Gold helyett van 2019-től.[ Szerkesztve ]
-
Turbokecske
csendes tag
Új kártyával új gépben, pár nap alatt többször előfordult már, hogy Windows10 login képernyő alatt 100%ra felpörögnek a kártyán a ventilátorok olyan 1-2 másodpercig, majd leállnak, és a következő reboot-ig meg se mozdulnak többet, akkor se ha már túlmelegedne.
Mi ez, valami bios bug
Asrock RX570.Bios szerkesztés lesz ebből, saját profillal
-
Turbokecske
csendes tag
válasz Csupingo #39469 üzenetére
Tegnapi windows10 telepítés, csak a drivert tettem fel, még radeon software sincs.
Fura.
Valami driver viselkedés lesz, akkor van amikor tölti be loginnál.Az ugrott be, lehet, hogy közvetve a processzor tuning állítgatással függ össze?
Egy Overwatch meccsbe belefagyott, reset gomb, bios átállít, és a következő windows boot-nál, ahogy töltötte volna be a vga drivert, akkor volt ez (most legutóbb).
Talán csinál egy gyors öndiagnosztikát a driver a reset után, mert érezte hogy nem normális módon állt le, és annak része, hogy megrángatja a ventilátorokat
Normál restart után teljesen jó. Figyelni fogom azért.Elnézést, hogy ennyire láma vagyok ehhez, de az utolsó kártyám a pirosaktól egy 7950 volt. Illetve kettő, crossfire-ben
[ Szerkesztve ]
-
Turbokecske
csendes tag
Én is erre gondoltam, de szerencsére nálam csak csúnya merevrefagyás után van.
Valószínűleg a driver visszaáll valami alapállapotba, aztán kell neki egy újraindítás, mire magához tér.
Sokan szidják az amd vga drivereket, ha ennyivel megúszom, már jó.
Csak kicsit az ember bizalma meginog, mi van, ha megint áll a hűtés, és nem veszem észre Ezért próbálok valami rendszert találni benne.egyébként amikor süvítve indul el és utána 0 hűtés, az összes monitorozó program ilyen 3700-at fordulatot ír a ventilátorokra, fixen
[ Szerkesztve ]
-
Turbokecske
csendes tag
RX570-nél Afterburnerben mennyire kockázatos feltolni a power limitet a maximumra, plusz 50 százalékra?
1400MHz környékén szerintem megállnék a chippel, a ramokat pedig hagyom békén.
Egy 8 pines tápcsatlakozó van a kártyán.
Valahol 1400-1450 körül lesz a vége a gyári feszültséggel, azt hiszem. 1450-en 3dmarkban már az elején fekete képkockák villantak be, az sok volt neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest