-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
válasz pixelshader #43497 üzenetére
Valahol egyszer lattam redditen, de elvileg ha nem fix az ertek, mint pl 1150, akkor az adaptiv feszultseg. Ugy allitja ahogy neki tetszik.
edit: hex-et irnak. Nezd meg mennyit ir. Ha nem tudja dekodolni a polaris editor, akkor csinal ilyet.
[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
n0is3es
aktív tag
Hát skacok felraktam az általatok ajánlott 19.12.1-t de ugyan úgy megvan az egérlaggom, nemcsak asztalon/böngészésnél hanem játéknál is Megpróbálom másik egérrel hátha az a kuka, egyébként Sapphire Pulse RX580 4gb/29 inches Lg 29wn600 ultra wide monitort hajt meg X4 860k 8gb ddr3 ram társaságában
Galaxy S22 Ultra & iPhone 13 Pro Max Sierra Blue & Alfa Romeo 147 1.6 Twin 120 LE 2006 ;)
-
ricsi99
addikt
Én is most vettem bányász karit
Kértem is elötte a gyári biost:
Pozitív:
Gyünyörűen ,tiszán volt a kártya ,mindene megvolt...látszott vigyázott rá ,ami ugye természetes ha munkaeszköz
Ami tuti ,hogy ujra kellett pasztázni mert csont száraz volt
Gyári biost nem sikerül visszarakni mert dvi-n tré a képSzakértelme nem volt hozzá ,de nem is baj ,igy szépen lepasztáztam és szépen is megy.
Ha nem leszek lusta majd levadászok hozzá egy jó biost is.Nem kell ezektől félni.... a hozzánemértő ,majd megcsinálom gyuriktól igen....
Ma is hoztak be egy gépet javitani.... gyönyörűen le volt a vga chipp teljes felső része kenve ezüstpasztával... hiába pucoltam utánna fél óráig az alaplapot mindenféle vegyszerrel... rövidre zárta és kész ,alaplap kuka... azt nem fizetik meg ha egy napot elcseszek vele ,hogy sorban cserélgetek neki ki mindent a lapon és akkor se biztos a végeredmény...Amúgy a kis matricában se bizzatok... simán lehet házilag is nyomtatni ,szal semmit se jelent...
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
chakany
tag
Sziasztok!
Kérném a véleményeteket.
Egyik barátom felkért, hogy segítsek összeállítani egy gépet (használt alkatrészekből) amin játszhat a kislánya. Az osztályban most lett felkapott a Fortnite, azzal szeretne játszani. A keret 100-120ezer. Minden megvan már fejben, így Vga-ra kb. 35ezer maradna. Úgy látom, hogy ezen az áron már lehet kapni RX570 8Gb-ot és RX580 4Gb-ot. Melyik lenne a jobb választás? Szem előtt tartva azt is, hogy ebben a korban igen gyorsan változik az ízlésük és lehet, hogy 1 év múlva már mással játszana. Pár évig nem szeretnének költeni rá a szülők.
Köszönöm! -
chakany
tag
válasz paprobert #43539 üzenetére
Konzoluk van, de olyan szinten nem tetszik nekik, hogy havontha ha egyszer leülnek akkor lehet sokat mondok. Azt is eladják és beforgatják a számítógépbe. Egyébként osztom ezt a véleményt. Fél évig kaptam kölcsön egy xboxot, de ez a kontrolleres irányítás nagyon nem jött be. Tudom, mások meg a gépen is kontrollerrel játszanak. Különbözünk...
-
elder troll
őstag
válasz chakany #43544 üzenetére
Itt a klavi+egeres lista xboxhoz, fortnite is szerepel a listában.
Tudtommal a BR része közel 60 fps-sel megy a gyengébb gépeken is. Én csak a tower defense részével játszok (STW), ami pont játszhatatlan one x-en, mert kapott egy max grafikás javítást, és az megfekszi a processzor gyomrát. Úgyhogy nyomhatom pc-n kontrollerrel[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest