Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • távcsőves

    senior tag

    válasz senki66 #18703 üzenetére

    Pont az MSI Gaming az, amelyiket kiveszem a dobozból beszerelem és ennyi. Ha akarsz játszhatsz vele, ha a cél a határok feszegetése. Rengeteg probléma van a 3th party programokkal. Van az AMD álltal a driverel adott wattmann nevű buzera program. Álltalában rögtön telepítenek is mellé egy vga gyártó álltal fejlesztett másikat, és kész a baj. Vagy ez, vagy az. Az MSI Gamingnek pont semmi szüksége sem wattmannra sem egyébre alapesetben. A szar driver álltalánosságban nem igaz. Vagy nem rosszabb mint nv-nél. Tényleg. Rengeteg az MSI Gaming kártya, jó árron van, és nincs kisporolva belőle semmi lényeges.

    A wattman hülyebiztos, nagy marhaságot nem fogad el. Némelyik 3th party cuccal van lehetőséged extrém értékeket is beállítani. Ez már lehet halálos is. ;)

    Kipróbáltam azt is nem régen, mi történik, ha Seasonic 380w-s táppal hajtom meg a Gaming 480-at. Semmi. Ment. Tuning nem volt, csak alapórajelek cpu és gpu-nál is. 6pines pcie csatlakozó van ennek a tápnak, de elég volt átalakítóval. Szóval valóban minőségi tápból nem kell 500w.

    Laja333: Lg kábel volt, a monitorhoz kaptam, de költözés után voltam pár nappal, és nem találtam az addig használt dvi kábelt, hát kinyítottam a még fóliás darabot. Azthittem minöségi, nem az volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák