- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Itt az új Radeon driver: [link]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
Modst3R
senior tag
Hali!
380X-e van vkinek?
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
MinionFlasH
senior tag
Szerintem bitang jó ár aki ebben gondolkozna!!!
-
twi452
senior tag
válasz MinionFlasH #612 üzenetére
Volt
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz MinionFlasH #612 üzenetére
Emag-al azért érdemes vigyázni...
-
natë
nagyúr
Friss Windows 10 telepítésnél egy régebbi radeon drivert installált az OS, elindítottam a "driver auto detectort" az amd oldaláról, s felajánlotta a Crimson telepítését. Mehet rá egyből a régire, vagy bányásszam le a Windows driverét először a gépről?
-
Gamer21
tag
Isten ments hogy gáz , nekem nagy tetszik , már mint hogy láttam az alkatrész elrendezést nálad , engem nagyon meg fogott , már egy ideje gondolkodok gépház cserében ! ÉS ilyesmire gondoltam ami neked is van ! az ért kérdeztem hogy pontosan milyen gépházad van , mert igen venni kellene egy ilyet !
Nyújtsd mindig a legtöbbet , ne elégedj meg azzal ami vagy ! Próbálj meg az lenni AMI LEHETNÉL !!!
-
kisza25
félisten
A 960 topikban előbb lett linkelve mint itt
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
szerintem azért így pozicionálták, hogy továbbra is inkább a 390 fogyjon,
meg 960ti 15% erősebb lesz 960-nál (ha lesz egyáltalán) akkor még pont pariban lesznek.
Egy dolog szól mellette a 4GB RAM.
Most éppen a gtx 950 tesztelése folyik egyszerre csak 1
Amúgy még egyik sincs senkinek[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
jani04
aktív tag
válasz Fehercsoki #614 üzenetére
Nekem csak pozitív tapasztalatom van velük.Gariztattam nálunk pl ssd-t.Egy hét alatt küldték az új alkatrészt.A nagyon "megbízhatónak"titulált ipon meg ült a cuccon 1 hónapig.Akkor is nekem kellett utána mennem....
-
kisza25
félisten
emag-al olyan gondok szoktak lenni, hogy román nyelvű billzettel kapsz laptopot, vagy a winfos román nyelvű, vagy éppen az okos telefon, meg hasonlóak.
Garancia attól is függ mi a termék. Ipon múltkor 6 nap alatt cserélt nekem egy xfx ts 450 tápot, azzal a nappal együtt mikor odaadtam futárnak és benne volt a hétvége is, függ attól is van-e nekik raktáron, meg mennyire egyértelmű a hiba és annak leírása, produkálható a hiba vagy nem. Ez most volt pár hónapja, korábban nekem is volt mikor 30-nap letelt és aztán adták vissza a pénzt.Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
20ár
tag
Sziasztok!
Gazdagabb lettem én is egy 380-as kártyával, de van egy kis probléma.
A monitoromon csak VGA-kimenet volt, így eleve nem tudtam volna vele használni, gondoltam veszek egy DVI-VGA átalakítót, na persze nem ment vele. Sebaj, van itthon DVI-csatis monitor. Ha jól látom, egy DVI-D csati van a monitoron, illetve van ilyen a kártyán is (mellékelt kép). Ha vásárolok egy ilyen DVI-D kábelt, akkor valószínűleg menni fog vele, igaz?[ Szerkesztve ]
-
Fehercsoki
aktív tag
2 féle DVI kimenet van a kártyán, az egyik olyan mint a képeden, ez a DVI-D kimenet, ez csak digitális jelet továbbít, DVI-VGA átalakító ebbe nem megy bele, és nem tudod VGA monitorra kötni, nem lesz kép. A másik a DVI-I kimenet, ez annyiban különbözik, hogy a csatlakozó "bal" oldalán található vízszintes csatlakozó alatt és felett is van 2-2 csatlakozó, ezeken jön az analóg jel, ezt DVI-VGA átalakítóval rá tudod kötni a VGA csatlakozós monitorra és lesz is kép. Ha DVI csatlakozós monitorra akarod kötni, akkor mindenképpen olyan kábel kell, aminek mindkét vége DVI-D csatlakozós.
[ Szerkesztve ]
-
20ár
tag
Köszi a válaszokat!
A monitoron is DVI-D csatlakozó van, mint a képen. Nem tudom linkelni lehet-e konkrét terméket, úgyhogy max büntit kapok
Ezt akkor nyugodtan rendelhetem? [link] -
lacus83
senior tag
Sziasztok R9 380 ból Sapphire vagy Xfx az ajánlott?
Üdv.
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
cl.aci
aktív tag
Hop, rosz helyre ment a válasz, de hogy neked is válaszoljak, XFX kártyája talán senkinek sincs a topikban (legalább is nem emlékszem, hogy valaki emlitette volna) de veheted bármelyiket, egyikel sem fogsz nagyon mellé.
Ajánlott: Sapphire Nitro, MSI Gaiming 4G, Giga G1, Asus, Msi és Giga másik kártyáin kicsit gyengébb a hütés mint sz elöbb emliteteken.20ár:
Ha DVI-VGA átalakítóz használsz akor mindig a nyákhoz közelebbi DVI-be kell bedugni, mert csak azon kapsz analog jelet (nekem mindegyik csatiba sikerült bedugni az átalakítót ), ez miatt nem feltétlenül kel monitort vened ha nem mindenképpen muszály.[ Szerkesztve ]
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
tthomasso
tag
Azért kezd alakulni az árazás a 380X-nél.
Ha fáj az igazság, akkor ne várd el senkitől, hogy igazat mondjon!
-
cl.aci
aktív tag
Kötekedek, Giga G1 is ajánlható néha
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
lacus83
senior tag
X1650 óta nem volt Sapphire kártyám
Majd kiderül mit változtak tizen pár év alattŐ lett a választás, majd megjön egyszercsak
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
lacus83
senior tag
Blackplatre leszek kíváncsi, az ok hogy nem fűti be úgy a házat, de a nyákot?
Remélem nem csak dísz lesz rajta.
Jövő hét eleje mire hozza ismerős.
Vannak eredményeim 280 ról,igy lesz összevetési alapomMSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
Núbi
csendes tag
Sziasztok, most tervezek videokartyat venni es az R9 380-ra esett a valasztas, de a gyartoval gondban vagyok. Szerintetek melyik a legjobb gyarto (Asus, Sapphire, Gigabyte, MSI)? Egyaltalan van lenyeges kulonbseg koztuk?
-
Omis
senior tag
A(z) amdkmdap képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt.
engem még továbbra is szopat ezzel a hibával a kártyám
játék közben napi kétszer min.......
crimson driver segített mert előtte napi 4-5 csinálta!!
nincs erre megoldás a graiztatáson kívűl? -
lacus83
senior tag
Úgy tűnik nekem sem lesz,rendelés vissza igazoláskor derült ki 78k ra változott az ára.
Így nem kérem,annyiért sok mivel most láttam már Xest is 82ért.XFX viszont "beragadt" áron 68k.
Lehet csak az marad.A 380X ről néztem tesztet,az nem tűnt rossznak XFXből,lehet a sima sem az.MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
törölt tag
Hardveres meghibásodás vagy rossz kompatibilitás esetén a driver és OS cserék nagy ritka esetben szüntetik meg teljesen ezeket a gondokat. Valamelyik alkatrész a lapodon meggyengült (akár egy kondi vagy ellenállás, a VRM-ek, akármi...) és ez egy bizonyos terhelési szint felett gondot okoz. Játék közben nem csak a videókártya van nagy terhelésnek kitéve, hanem minden egyéb hardver a gépben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest