-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz krupitomi #42200 üzenetére
Elmondásod alapján én is a vga -vagy a tápra gyanakszom
Van alaplapi vga-d vagy tudsz e beszerezni valami alapszintű videokarit?Én így állnék neki:
Videokártya kivesz ha van alaplapi akkor azzal ,ha nem akkor másik videokártyával indít.
Ha elindul akkor valami prociteszt ,vagy egyébb ami leterheli a tápot amennyire lehet.
Ha minden jó akkor a vga-t kipróbálni másik gépben.
Ha nem indul akkor mehetsz tovább ,hogy táp vagy alaplapA vga-d és a géped is elég nagy fogyasztású... amit leirtál az pont a táp rövidzár/túlfesz -védelme
Ha kicsit értesz hozzá ,akkor érdemes leméregetni a vga táp bemenetelét ,hogy van e ott zárlat.
Ha meg nem ,akkor irány a szervíz... ezt a hibát nehéz így távolról megsaccolni
De lehet a tápod ment el... több éves tápnál simán elöfordulhat ilyen tünet...főleg ez az áramtalanításos indítás....
[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
kpityu2
őstag
válasz krupitomi #42202 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet amikor gyenge volt a táp. Ennek a kártyának komoly amperigénye van, ha induláskor lepadlózza a tápot akkor az lekapcsol. Lehet, hogy kicsit megfáradt már a táp vagy a túláramvédelme.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
K0zm0
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit off-topic lesz, de bocsássátok meg nekem!
Van elfekvőben egy Gigabyte HD7970-m. Kéz alól vettem tavaly, működik is, újra lett pasztázva, kitakarítva. Sajnos a doboza nincs meg, sem a hozzá való dologok. Nem használom ki, így sajnálom, hogy csak a szekrényben áll míg lehet hogy valakinél egy pár évig még jó szolgálatot tehetne!
A kérdésem az lenne, hogy jelenleg mi az értéke körül-belül ennek a kártyának?Előre is köszi és szép estét mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne." - PKD \\\ CTRL+ALT+BAKANCSTALP ///
-
Hencso
Ármester
Szia azt sejtem itt hamarabb meg kapod a választ [ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás]
Samsung Galaxy Note 20 Ultra
-
zoltanz
nagyúr
Windows 10 64 bit alatt rendben az aktuális driver, de 7-es alatt hibákat dobál, leáll a meghajtó.
Melyik a használható hozzá ami nem béta (17.5.1 nél régebbit nem akarok használni)
Köszi![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest