-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz norbert1998 #39352 üzenetére
Tudtok adni egy leírást, hogy flasheljem a bioszt?
Még sosem csináltam, de gyorsan tanulok.Az egyes állásban van most, úgy tudom azt nem lehet módosítani csak a kettest, igaz?
Kivettem a gépből. és megtisztítottam.
Apró, finom szemcsés por volt rajta, valszeg a padló szőnyeg miatt, hiába porszívózunk belejut a gépházba, mert nincsenek porvédők, sőt a gépház oldala is le van szedve.Vissza raktam, és működik! Eltűnt a csík!
Ráeresztettem egy negyed órát a furmarkot, és semmi gond (kop-kop-kop)
Ezek szerint a por okozhatta!?
-
Malibutomi
nagyúr
-
Ateszpapa
addikt
Huhh remélem csak a por.
Peter hűtés van rajta.Néztem a bioszt és ez van az egyes állapotban: 015.012.000.006.000000
Rakjam fel ezt?
2013-04-27 05:17:00 015.034.000.002.000000 ez a legfrissebb ha jól látom.
Venni is fogok valami porszűrős házat.
Tudtok ajánlani valami jót és nem megy rá az ember gatyája?
-
bruno44
csendes tag
nagyon jó kis topi
2 negatív JOGTALANUL !
-
4264adam
veterán
válasz Ateszpapa #39359 üzenetére
Mit jelent neked az az ár ami még elfogadható?
Én kolink házban vagyok(alsó tápos, 4 venti), semmi bajom vele elfér minden hőfokok rendben. 3.000Ft-ért vettem innen. Elég feltenni a ház oldalát, már egy hátra kiszívó ventillátor sokat jelent. Van 10k-ért is szűrős házak. de 18-ért itt aprón a legjobbak vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
http://kepfeltoltes.hu/view/150501/20150501_185810_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Van vrm hűtés is.
Nem tom mi van nem akarja azt a képet berakni.
itt[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
-
4264adam
veterán
válasz norbert1998 #39366 üzenetére
Igen hallgasd! Elég tuti lett
-
Ateszpapa
addikt
válasz 4264adam #39361 üzenetére
Bocsi, elkerülte a figyelmem. Kb 15 körül néznék házat.
Most próbáltam a GTA V el kb 30 percet de szerencsére nincs probléma. A GPU hőfok sem ment 46 c° fölé. Jó ez a Peter. Igaz eddig a hozzá adott külön tartón voltak a ventik, de most, hogy kiszedtem inkább dróttal a hűtő bordához erősítettem. Meglepő, de jobb így a hűtés mint a Peter külön slotos megoldása.
-
Ateszpapa
addikt
Még valami.
Érdemes biost frissíteni, amit fentebb írtam? Az a legfrissebb erre a kártyára a lista alapján.
Addig nem teszem amíg meg nem erősít valaki aki használja azt a biost. -
4264adam
veterán
-
4264adam
veterán
Na szuper a Rockstar új GTA V patch-e. Eddigi 70FPS+ most már csak 60+ ás 50-re is be tud esni. Ugyanakkor most már a procik nem 90% és felett mozognak hanem csak 70-80%. Más is ezt tapasztalta?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #39377 üzenetére
Akkor ez egy maximálisan értelmes update volt
-
4264adam
veterán
válasz norbert1998 #39378 üzenetére
A modok miatt az Online-on nehézkesen vagy nem is tudták kiszűrni a csalókat. Ezért vették vissza.
-
zoli121
aktív tag
Üdv. Elméleti síkon egy olyan HD 7970 ami nem ad képet mennyiért lehetne eladni?
[ Szerkesztve ]
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
zoli121
aktív tag
válasz norbert1998 #39382 üzenetére
De hibásként árulnám
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #39347 üzenetére
Na kinyomoztam mi okozza a hibát nálam. Sajna úgy fest valami megszakadt a kártyában. Ha nem hagyom hogy lógjon a saját súlyátol hanem picit tartom, akkor tökéletes, ha elengedem/ picit megnyomom lefelé azonnal szétesik a kép. Sajna cserés lesz.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Malibutomi #39387 üzenetére
Hadd legyen captain obvious - DVI/Dsub kábel rendesen rá van kötve a kártyára?
Volt már vízcsorgás a háton vissza nem csavarozott csatlakozó miatt, mikor szétesett és furcsa színű volt a kép a 8760-on.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Petyyyyy #39388 üzenetére
Rakosgattam már ide-oda másik slotba is.
Először azt is hittem hogy e felső PCIE a hibás, mert az alsóban ment, de aztán kiderült hogy azért mert mikor alul volt, akkor a kábelek kicsit tartották felfelé.Addig logikáztam hogy végül feltünt, hogy slottól függetlenül, ha felfelé tartom akkor okés, ha lefelé megnyomom kakás.
Költözés után vagyunk, szóval esélyes, hogy valahol megnyekkent sajna[ Szerkesztve ]
-
aAron_
őstag
válasz norbert1998 #39384 üzenetére
HA!-n rengeteg hibás HW-t adnak-vesznek. Meglepne, ha ezzel bármi probléma lenne.
What is your ikigai?
-
F e Z o
veterán
Ma telefonáltak a Telemat Kft.-től, hogy megérkezett a kártya garanciás javításból. 7970 Lightning helyett MSI 280x Twin Frozr-t kaptam, a garancia ideje a régi kártyáé maradt, de annyival hosszabbodik, amennyit gariban töltött a kártyám. Így még majdnem 2 év van rá.
Tehát akinek Telemat Kft-s 7970 Lighting-je van, gariban ilyenre számíthat.
H2O über alles!
-
FaTHI
őstag
válasz norbert1998 #39393 üzenetére
Nekem a Tabletemnél 2x-cseréltek, de a régi gari maradt.
-
Malibutomi
nagyúr
Akinek van tapasztalatae, 7970 ref hűtés mennyire hangos?
-
HSM
félisten
válasz Malibutomi #39396 üzenetére
Alulfeszelve alapórajel vagy max 1Ghz körül szerintem egész élhető kitolt power limittel is.
De nem szabad olyan néma működést várni, mint egy komoly nyitott hűtőstől hasonló körülmények között. -
Malibutomi
nagyúr
-
HSM
félisten
válasz Malibutomi #39398 üzenetére
Alapon is némelyik tud hangoskodni, a frissebb gyártásúaknak elég magas az alapfeszük feleslegesen. Ami nálam járt, 1,18V-ot kapott a 925MHz-hez, ami elég vicces, nem emlékszem már pontosan, de 1,05V körül elég volt neki hozzá. A hangban meg a difi hatalmas....
Hangtalanságot ne várj tőle, de átmeneti kártyának szerintem tökéletes, ha épp ilyet tudsz szerezni. Elég masszív konstrukció.
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Winchester95 #39395 üzenetére
Dobozában mindenével adtam le gariztatni a kártyát, miért ne úgy kapnám meg az új kártyát bontatlanul?
H2O über alles!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest