-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Unalmamban erre futotta, egy kis 3DMARK VANTAGE.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Atesz1978
senior tag
válasz Peaceliker #15449 üzenetére
A sapphire-nál terhelve gyári beállítással nagyobb fordulaton pörögnek a ventik mint az Asus-nál úgyhogy jól döntöttél ha a hangja miatt választottad!
(#15450) Grave444: Így már más hogy a ház kis mérete miatt az egy venti ellátja a hűtés szerepét!
[ Szerkesztve ]
Atesz1978 felhasználónak 28 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
-
Gainka
őstag
Sapphire HD 7750,
Company Of Heroes 2,
MSI AB: Vram használat :999
Látott már valaki más is ilyet?
Hogy a 7750 vagy a 7770-e elérte az egy gigát játék közben?
Vagy nem valós értéket láttam?(van screenshot is) -
kalozhun100
őstag
Mit tudok kezdeni ezzel a vibrálással? Egyre jobban vibrál. DVI-t alakítom át D-SUBra, mert csak D-SUB van a monitoromon. A kártya egy Sapphire HD7790 dual-x oc 1gb.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Rypejakten
addikt
válasz kalozhun100 #15456 üzenetére
nem hiszem, hogy az átalakító miatt vibrál (én is DVI>DSubbal tolom) szerintem a monitor járhatja a végét.
-
nagyúr
próbálj másik adaptert, ha szerencséd van, az megoldja.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
Gainka
őstag
Nekem is volt ilyen, mikor elkezdte nyomtam egy monitor resetet akkor abbahagyta. De "meg gyogyult rég" nem jöttem rà mi okozhatta...
[ Szerkesztve ]
-
Atesz1978
senior tag
Én is ugyanígy használom és még a kártyám is ugyanaz mint a tied de semmi ilyen problémám nincs!
-
Atesz1978
senior tag
válasz kalozhun100 #15461 üzenetére
Mások is írták már ha jól emlékszem hogy másik adapterrel megoldódott ez a probléma! Én is a régi Asus kártyám adapterét használom de az eredetit nem is próbáltam még!
-
kisza25
félisten
válasz kalozhun100 #15461 üzenetére
ez a vibrálás azért is lehet, mert ez a kari már csak digitális jelet tud, az meg ugye még analóg, vagy 30 éves szabvány nem tudom miért erőltetik még mindig
ugye azóta van dvi, hdmi, displayport és mini -II- ez a jelenség sokaknál előjön, de csak 3d-ben elvileg
sőt 43 éves lol:
Starting in the late 1970s the Atari 2600 game console used modified DE9 connectors[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz kalozhun100 #15464 üzenetére
ez az, hogy egy 40 éves szabványt erőltettek még 5 éve is, mert tele volt vele a raktár, ue a 100Mbit eternet a mai laposokban is még előfordul, meg a sok usb2 port a 3 helyett
az én 3éves fullHD monitoromon is rajta van még ahelyett, hogy hdmi-t raktak volna rá[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Petyyyyy
addikt
-
Patrick
addikt
No, én is tagja lettem a klubnak!
Ma jött meg a HIS HD 7790 1GB GDDR5 iCooler Turbo vga-m. Nagyon pöpec. Jelenleg 1200/1600-on ketyeg. Win7 64bit és 13.4-es ccc van fent.
Ezeket még az 1075-ös gpu órajellel néztem:
Warfighter minden ultra + élsimitás+anizo;55-60 fps 1440*900-ban.
Az Arma3-ban 18 fps minden maxon. Mediumra lőve azért az 55-60 meg van. Metro Last Light, minden lowon 22-23 fps. Ezen nem csodálkozom.Far Cry 3-at még nem néztem.
Más gamenél nincs gondom, ami fent van. Cod1-2-4, Dota2, PoE, Fifa12, WarZ. Minden High vagy ultra, minden bekapcsolva.
Furmarkban, 100%-os terhelés mellett 73 fokra melegedett a gpu 30%-os ventilátor használattal, amit csak egy picit lehetett hallani, pedig ez már 2000-es fordulat a gpu-z szerint.
Alapból 20%-on pörörg, 1500-as fordulattal, kb 31 fokon tartja a visszavett magórajelet; 300/150.Ha kézivel felrakom 100%-ra, akkor a gpu-z 4100-at ír. Viszont süvít, mint állat.
Lehet, hogy majd megpróbálok béta drivereket. Minden esetre nekem bejön a cucc. No, meg ha kijön egy normális nem béta driver talán ősszel, akkor azért lehet még némi fps-t nyerni, nemde?
Azt hiszem nem hagytam ki semmit. Akinek kérdése van írjon bátran.
Akkor Jó Éjt!
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
-
Patrick
addikt
válasz kriszpontaz #15469 üzenetére
Ennyire kevés a procim? Feljebb nem tudom húzni sajnos.
-
Patrick
addikt
válasz kriszpontaz #15472 üzenetére
És ha letörlöm? Az nem jó megoldás?:S
A FC3-at meg a BF3-at majd ma megnézem mennyi fps-em lesz, de szerintem a Metroban lesz a legkevesebb.„Aki barátot talál, kincset talál."
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Biztosan sokat volt róla szó, de nincs türelmem több ezer hsz-t elolvasni.
Kinek melyik márka / melyik típus van 7770-ből,és mi a véleménye róla?Hang,hő,tuning,és egyéb szempontokból.
-
Peaceliker
addikt
Muhahha, ma kísérletet tettem (véletlen) a kártyám megsütésére!
Manual-on hagytam a venti szabályzást, még szerencse, hogy csak benéztem a crysis 2-be pár percre vmiért, nem játszottam vele komolyabban. 82 fokos volt, amikor kiléptem.
Mennyi az a hőfok, amit még ezek kibírnak és ha túlmelegszik kikapcsol (persze, gondolom, hogy igen, de azé csak megkérdem )?"Oh my Goa'uld!"
-
atomanti19
aktív tag
válasz Peaceliker #15483 üzenetére
98-100'C környékén ha szerencsédvan ujraindul ha nincs akkor hardreset.
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
djdaniel
senior tag
válasz Peaceliker #15483 üzenetére
100°C a max ha jól tudom.
Nekem anno egy asus 9800gt-én meg besz*rt a ventilátor épp terhelés alatt (glaciator hűtős volt ) elkezdett akadni a játék, kiléptem belőle, desktopon a gadgeten látom hogy 132°C-fok
mondom ez nem létezik, gép off házoldala le, és majdnem megégette az ujjam a vga hűtője.
mikor kihűlt a kártya levettem róla a hűtőt, nézem ilyen sárga folyadék féle sz*rság folyt ki a gpu alól.[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz atomanti19 #15484 üzenetére
Óóó, akkor ez még hűvös volt!
(#15485) djdaniel
Az fincsi lehetett!
"Oh my Goa'uld!"
-
djdaniel
senior tag
válasz Peaceliker #15486 üzenetére
Olyan ropogós volt, hogy még a fogam is beletört, egypár smd még most is a fogínyeben van
Nekem elég sok kártyám volt, többsége 80°C-fok fölé ment, 3hónál tovább nem bírta egyik sem.
-
bandika0626
senior tag
válasz BRIKLY #15489 üzenetére
Nekem Sapphire van amit linkeltél. Nekem bejött. Semmi gond nincs vele csendes még ha f1 2012 alatt 61 fokos maximum és akkor sem hallom a hangját. A WD 500GB-s vinyóm hangosabb nála.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
djdaniel
senior tag
válasz Peaceliker #15488 üzenetére
nah az elég jó hőfok.
nekem ASUS HD 7770 DirectCU van most, elég hangos max fordulat számon,
elegem lett a vtx3d 7750-ből. állandóan elment a kép heti szinten, vagy szétesett főleg win8 alatt, azóta porosodik a szekrényen.
1x elküldtem iponnak, nem találtak hibát, tesztelheted amennyit csak akarod, random jön elő a hiba bekapcsoláskor, igaz win7 alatt nem olyan sűrűn mint win8 alatt, de bele untam.
ha lesz időm hogy itthon maradjak a futár miatt akkor vissza küldöm nekik, 2 vga árából már kaptam volna használtan egy 7870-et -
-
BRIKLY
veterán
-
Patrick
addikt
Huhu, meg van a 60 FPS BF3-ban, minden ultrán, minden maxon, áhh, durva.
-
BRIKLY
veterán
GPU feszt mindnél lehet állítani? vagy egyiknél sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest