Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz layman #8513 üzenetére

    Van olyan ref. 6900XT, ami mar 1 honapja fent van apron. 560k -rol indult, most tan 540k -ra learazva a kutyanak nem kell. Jobb, AIB gysrtotol szarmazo, esetleg 3x8pin 6900XT -k mennek 550 -ert, de ahogy eszrevettem, azokat sem nagyon viszik mar, inkabb 530k a lelektani hatara ezeknek.

    A gyartokat annyira nem erdekli, ki veszi meg a kartyakat. Nekik a profit a lenyeg. Persze, a banyaban is megvan a profitszerzes lehetosege, az NV probalkozik is korlatokkal, es kulon banyaba szant kartyak forgalomba helyezesevel, de mar az elejen bedolt minden, amikor a feltorhetetlen korlatot feltortek.
    Olyan meg nem lesz, hogy csak sajat shop, mar csak az AIB -ok miatt sem.

    Boltok mar bevezettek az 1 tipusu kartya per haztartast, de minden kijatszhato, ez is. Magyarorszag extra hatranyban van, mert azt a keves kartyat, amit behoznak a nagykerek, a kiskerek jo esetben mar meg sem hirdetik, mert vallalkozok 10-esevel megveszik, ki sem kerulnek kiskereskedelmi forgalomba. Ami kikerul, az pedig tudva a nagykerek hienalis arpolitikajat(es a gyenge forintot, 27% -os AFA -t), az mar boven scalper ar folott lesz elerheto. Ezert van 1 millios 3080, es 1.5 millas 3090, ha eppen kaphato.
    Ehhez kepest a scalper arcedula kedvezo. :N

    AMD VGA -val nem nagyon eri meg scalperkedni sem.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák