- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz arnoldito #7658 üzenetére
Na ez már barátibb. Igen néztem adatlapodon a tápot. Most csak mobilról vagyok, így kerestem hirtelen users manualt, de ha Seasonic beles, akkor esélyes, hogy itt is ajánlható a dupla PCI-E kábel.
Szerk.: Hot Spot teljesen jó. Mindenkinek 80-95 között mozog általában.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Nekem is ment már 92 fokon, talán fölé is.
"AMD stated that 110 °C hotspot temperatures under "typical gaming usage" are "expected and within spec." "[link]
De persze ettől függetlenül még nem kéne elszállnia a hőmérsékleteknek alapfeszen 1.2V-on.Szerk.: Érdekességképp ránéztem a Seasonic Platinum 1300W-os táp manual-jára is, ott is 2 kábelt ajánl a nagyteljesítményű VGA-khoz.
[ Szerkesztve ]
-
GFerr56
aktív tag
Szia!
Komment nélkül, csak egy egész délutános RDR2 (1440p - ultra/high - legutóbbi driver - monitor miatt 75 Hz Freesync) után a kimondottan kerülendő ASUS TUF GAMING OC 5700 XT értékei. Ez az állítólag "unterf@smegnevedd" kategória...ennek fényében viszonyítsd a kártyádat.ui.:volt itt a napokban aprón 99 eFt-os irányáron az ASUS, mindenki döntse el megéri-e a durva árkülönbség...
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest