-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Televan74 #14050 üzenetére
Hát amit én láttam bajnak (mert nem minden a grafika, azzal nincs is gond amúgy, bár azt se lehet kiemelkedőnek nevezni), az a bugoló üzenetek/tárgyak, szem kirajzolás, aszfalt alá beeső jármű, vagy éppen te kifele az autóból/leesel a map alá, bugos gps, stb. Na ezek még annyira nem is vészesek, ezek javítva lesznek tuti. A fő problémám a játékkal az a mérhetetlenül hülye ai , amit tuti nem javítanak. Mi az, hogy rálősz egy golyóálló autóra és kiszáll belőle, ahelyett, hogy elütne vagy valami, ha dudálsz, semmi reakció meg ilyenek, szerintem ez a része nagyon gáz a játéknak. Amit nem értek még, az megint az, hogy miért nincs a játékban kinézet módosításra lehetőség, semmilyen szinten se. Ezeket kellett volna csinálniuk még egy éven át, hogy ne az legyen az ember érzése, hogy 2010-es szintű játékkal játszik (de már akkor is gáz volt). Nem ezt harangozták agyon, hanem hogy milyen élet lesz, meg micsoda korszakalkotó dolgok lesznek benne, erre kb semmi, ez nextgennek semmilyen szinten nem lehet nevezni. És amit most csináltak az szerintem a rajongók szemen köpése kb. Kíváncsi leszek a refund adatokra, ha közlik egyáltalán majd.
De mondom maga a sztori, az alapötlet az jó, csak a kivitelezés egy undormány szerintem, pc-n is. A fizikára meg az aira kellett volna még egy év simán.
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
válasz Create. #14052 üzenetére
És amikor leirtam, hogy szarabb lesz meg bugos még lebannoltak A sok rajongó kapott egy kozepszar rpgt egy kolhangzo fölösleges effektel amire kiranthatja
AI javitasra ne számolj mert a jelen kor embere fogyatékos, és nem játszana kihívást jelentő játékkal, mert feladna a nehézségek miatt. Az AI a vasarlobazis szintjére vaan belove.[ Szerkesztve ]
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Szpisti
addikt
válasz Hunpriest #14051 üzenetére
Ez a Fidelity FX a játékban mire jó? Bekapcsoltam a dinamikusra, beállítottam 45fps-re és 75%-ra, (Az az 1440p-nek 1080p) de azt vettem észre, hogy alig teszi fel 1440-re szinte mindig FullHD-n tartja... Semmi értelme így... Nem a képminőséget kellene javítsa eredetileg?
-
Hunpriest
senior tag
válasz Szpisti #14058 üzenetére
Ez csak a felbontást vesszi lejjebb dinamikusan, úgyhogy az FPS ne menjen a beállított minimum alá. Úgy vettem észre, hogy nálam viszonylag ritkán menne 40 alá, amikor meg 40 fölött van akkor 1440p-n fut. Viszont amióta bekapcsoltam, azóta volt egy crash, előtte meg 16 óráig egy sem volt.
-
LP700-4
tag
Nekem nem dobja így el a beállításokat, csak gép be kapcsolásnál kell beállítanom ezt és tartja végig. 2150MHz-en nekem még 1.080V-on is megy, csak akkor már a memória kezd el problémázni és ezért raktam inkább 1.1-re
[ Szerkesztve ]
Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ
-
Bossp
addikt
válasz LP700-4 #14061 üzenetére
Pont ezértbállítsd be hogy gep bekapcsnal se kelljen beallitani :D nekem is ezt csinalta. Hat basszus akkor mindenkepp tedd fel hozza az igor fele tuning csodat. Sztem te siman elviheted léggel 2300-ig :D. Vannak ra peldak jutubon
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Bossp
addikt
Másik téma. Bár biztos már kiveséztétek. Ez a Junk temp ez most számolt érték? Fura hogy alapon stressz teszt alatt 75C a gpu es mellette akar 110et is kap a Junk T illetve ez mar kitolt TDP vel jon elő. Amikor 240Watt felett is bekér. Mennyire lehet ez veszélyes? Amúgy belőve most 90et sem éri el.
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
korcsi
veterán
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
steewcv65
őstag
válasz LP700-4 #14060 üzenetére
Gpu homerseklet es elagazasi homerseklet mennyi?
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
-
steewcv65
őstag
-
steewcv65
őstag
válasz LP700-4 #14084 üzenetére
Valakinek van tapasztalata sapphire argb fan set-el kapcsolatban?
Gondolok ilyenekre:
- jobb hőmérsékleti mutató
- halkabb azonos %-os teljesítményen az alap ventinél
- esetleg nagyobb statikus nyomásElőre is köszönöm
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
Centaurus
tag
Sziasztok.
Most vettem egy MSI 5700 XT Gaming kártyát és random zöld képernyővel kifagy a gépem.
Azt szeretném kérdezni hogy találkozott e valaki ezzel a hibával és ha igen mi lehet a megoldása.?Köszi a segítségeteket.
"Csak akkor buli az élet ha egyenesen a közepébe vágsz"
-
Centaurus
tag
Én nem akarok fesz álítgatással szórakozni sosem csináltam és nem akarok kisérletezni.
Az a fura hogy a msi tomahawk biosba itegrált boost bekapcsolásásnál sokkal többször jelentkezik ez a hiba ha nem kapcoslom be akkor csak néha a már lert esetekben.
Lehet hogy az alaplap miatt van?
Most nézem 1 év gari van a lártyára a 3 helyett ez jelethet valamit?"Csak akkor buli az élet ha egyenesen a közepébe vágsz"
-
Televan74
nagyúr
válasz Centaurus #14093 üzenetére
Alaplapra nincs integrált vga, esetleg a processzorodban lehet. Lehet egy alaplapi bios frissítés megoldaná a problémát. De ehhez tudnunk kellene milyen alaplapod és processzorod van.
Most olvastam egy két külföldi oldalt, ami szerint lehet hogy Radeon szoftver gond lesz. Mások meg a MSI Dragon szoftverre gyanakodnak, de ha ez nincs fent nálad akkor nem az lesz a probléma.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Centaurus
tag
Compkertől származik a kártya.
https://www.msi.com/Motherboard/support/B450-TOMAHAWK#down-driver&Win10%2064
Ilyen alaplapom van.
Kicsit berozsdásodtam már régen olvastam utana tüzetesen a dolgoknak tényleg nincs rajta vgafélrevezetett az alaplapon rajtalévő DVI illetve a HDMI aljzat .
Elárulnátok minek van ez a két csati a lapon ha a videókártyán is rajta van?
Amúgy most leszedtem minden drivert és felraktam az AMD oldalán lévő illesztőprogramot BIOSban is be van kacsolva a gameboost és nem jeletkezett a hiba még az FPS em is több.
Ez a konfig.
https://hardverapro.hu/apro/amd_gamer_pc_gtx_1060_6gb_vagy_msi_5700_xt_8gb_16/hsz_1-200.html
"Csak akkor buli az élet ha egyenesen a közepébe vágsz"
-
steewcv65
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest