Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS blog: B650 alapokon
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz jokeph #91035 üzenetére
Amennyire tudom, az SB128 PCI-nak elég magas a prociterhelése.
Valamikor rég, szórakoztam azzal, hogy min indul el a War3, ha jól emlékszem, egy 4 megás SiS6326-on is elindult, bár lehet, hogy 8 megás volt. Persze úgy is nézett ki... Ahhoz képest egy 8 megás VantaLT-n egész szépen futott, Voodoo3-on meg a lányom elég sokáig játszott is vele egy Abit ST6 és Celeron 566@850 társaságában.
Most meg 1.8 GHz Willamette P4 és Geforce4 MX440-el röcögősnek tűnik... -
KROK640
nagyúr
válasz jokeph #91035 üzenetére
A TFTben az UD cript fiend sokkal jobb lett (mint a sima játékban volt), olyan volt (ahogy akkor jellemeztem) mint a 400-as FBS-s 2,8GHZ-es P4 VS a 800-as FSB-s HT-s 2,8GHZ-es P4... Akkoriban ez releváns hasonlat volt.
10000 RPM-es SCSI winyók nekem kimaradtak, de láttam havernál. Gyorsak, hangosak, drágák és forróak voltak, így nem is nagyon tendáltam feléjük.Apró fun fact, hogy 2006ban európai elsők voltunk War 3 TFTben, nagyon komolyan nyomtuk, ez megkereséseket is eredményezett, amit akkoriban sajnos nem használtunk ki, pedig így visszagondolva lett volna lóvé ebben. Azért az adott az önbizalomhoz, mikor a hely PC-ben "jó én vagyok akkor egyedül ti meg csomóra" 3V1ben nyertem nem egyszer. Szintén érdekesség, hogy öcsém még ma is War3-azott a reforge-al, én nem vettem már meg, mert kimerült számomra az egész, de ő és a másik két ember akikkel EU elsők lettünk még mai napig nyomják. Ma már nagyon rozsdás vagyok, de a 4v4 volt az erősségünk... 2011-ben még 2v1-et részegen is bemertem vállalni és megtudtam nyerni. így 11 év után beérném egy ellenféllel is ...
Ha lenne rá mód, hogy fusson, visszahúznám magamat szerintem hamar... de így olyan mint az IRL darts, 3+ év nem játszás után most szombaton közepes játékosoktól kaptam ki, akik minden héten játszanak. Süllyedtem is ...[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- Intel Core i7-11700F 8-Core 2.5GHz LGA1200 Box (BX8070811700F) - Garancia: 2027.01.23 -ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest