Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
Próbáltam a G1840-be integrálttal, valamint most egy 8600GT-vel - ez még biztosan bőven EFI előtti (persze ha működne a 98, akkor egy nV 6-7x00 kártya volna az ideális, azoknak volt még hivatalos drivere). Illetve most egy Z97 lappal is próbálom, de pontosan ugyanaz a jelenség: simán telepítve töredék lista és semmit nem lát, /p i-vel safe mode-ban minden van, normál módban el sem indul - a karakteres felületen villog bal fent a kurzor, numlock reagál, de nem megy tovább
Neked hogyan indult el a H97-es lapon? Simán telepítve, vagy valami kapcsolóval?
-
Akkor a Zen- ben levő NV8600GTS- t lehet felismerné ismeretlen eszköznek, bár nincs ahhoz sem 98- as driver, meg semmihez sem a gépben. Natívan az AGP- s S775 rendszer, ami még fullra beinstallálható Win98SE- hez.
Hirdetéses hsz- okat töröltem...
De az egyikben volt hogy a SocketA<-->Socket370 kompatibilis. Hát igen, én is rézmagos SocketA hűtőt tettem a 370- re.A 3 test probléma nem megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A streaming miatt szabadulnak a kábeltévétől
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- Intel Core i7-11700F 8-Core 2.5GHz LGA1200 Box (BX8070811700F) - Garancia: 2027.01.23 -ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest