Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz sladka_pani #16523 üzenetére
egy 90-es P1-esen már jóél megy az mp3
-
Murphistic
aktív tag
válasz sladka_pani #16523 üzenetére
A 75MHz-es Pentium , ami OverDriveval megy 90MHz-et ( tényleg, ez tuningnak számít? ) simán vitte az MP3-as zenéket. Sőt még CD-t is rippeltem vele Windows Hangrögzítővel ( jó, az csak WAV formátumú volt, így a proci nem is kellett nagyon, de legalább a memóriát ette felvétel közben ), bár a mentés picit sokáig tartott.
A multimédiás képessége csúcsa talán az, hogy MPEG1-es VCD videót is le tud játszani, amin eléggé meglepődtem. Adobe Acrobat Reader 5-tel pedig tudtam vele archív újság PDF-eket is olvasgatni vele, szóval szerintem egy nagyon is használható kis gép .
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest