- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chain|Q
tag
válasz #95904256 #7831 üzenetére
Másfajta 486-on megy a Win2000, csak Cyrixen nem? Elvileg Pentium proci kell neki, IBM (Cyrix) 5x86-on szerintem azért megy, mert az egy külön design, teljesen különbözik a Cyrix 486-októl (ellentétben az AMD 5x86-al, ami csak egy 4x-es szorzóval ellátott átcimkézett 486 mag), és támogatja a Pentium utasításait is (RDTSC?). Amennyire tudom.
Egyébként jó a topic. Bár én elsősorban Amigában, C64-ben meg egyéb nem PC-s hardverekben utazom manapság, a DOS érában én is pécéztem, van is még otthon egy rakás ezzel kapcsolatos vas... Cyrix 486SLC alaplap, K6-2/500 gép (alaplap halott), egy csomó proci (400-as K6-2, valami Cyrix 6x86, egy csomó Pentium), 9db(!) Gravis Ultrasound, egyéb hangkártyák, meg ilyesmik.
A legdurvább pécés hardverem (szerintem) egy Amigába való 8Mhz-s 286-os "pécé kártya", ami mai napig használatban van, és Amiga Workbenchen ablakban lehet futtatni progikat vele. Gyakorlatilag egy hardveres "emulátor" kártya.
Pegasos II/G4 -=- Amiga 2000/060 -=- Amiga 1200/060 | hosting www.amigaspirit.hu and www.pegasos.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest