Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
Ezt én is megtaláltam egyszer, de nem jöttem rá miért jó akkor..egy tweaker progi javasolta, hogy fixáljam a memó és az L2 cache méretét. Erre az Advanced SystemCare aszonta, hogy törölné az értékeket, tahát ne legyen érték megadva, azt javasolta...ez most akkor hogy is van?
Jé, ahogy most megnéztem, itt található a PAE engedélyezése is...na akkor be is kapcsolom.[ Szerkesztve ]
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700 4.7 GHz Eladó! - Eladó! 47.000.-
- Intel Core i7-11700F 8-Core 2.5GHz LGA1200 Box (BX8070811700F) - Garancia: 2027.01.23 -ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest