Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz Peter789 #27672 üzenetére
Ezek hasznos infók, köszi. Akkor a G200-as kártyáimat mindenképp beveszem majd a retroPC kiállítás PII-PIII gépeibe. Azt hiszem 2 vagy 3 ilyen kártyám van, sajnos PCI-os nincs
Aminek viszont örülök, hogy találtam egy PCI-os Savage4 16MB-os kártyát. PCI-osból szerintem ez a legkomolyabb kártyám, meg amin van elegendő memória is normális felbontáshoz (nem játékra, csak 2D-re gondolva). Most beraktam egy Linuxos gépbe, megnézem, milyen felbontást is tud és vajon elfutnak e rajta alapszintű (Linuxos) 3D játékok?!
Egyébként egy abszolút nem PCI-os videókártyát igénylő gépbe raktam, hanem egy olyanba, amin van PCI-E slot is, csakhogy használhatatlan. Valamiért ha PCI-E videókártya van benne, akkor azt műveli, hogy hol bekapcsol, hol nem... amikor nem indul be, akkor 1 hosszú, 3 rövid csippanással jelzi, hogy gond van, és ahogy néztem, ez VGA hibása utal. Aztán minden X-edik indításnál meg beindul, és utána már semmi baja.
Ezért kénytelen voltam keresni hozzá egy pofásabb PCI videókályhát... azzal úgy tűnik, hogy minden indításra beröffen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces videók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Intel Core i5-11400F 6-Core 2.6GHz LGA1200 Box (BX8070811400F) - Garancia: 2026.07.17
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest