Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    Atya Úr Isteeeen! Amióta a gépem szervizes kálváriája folyik, kevesebbet jöttem, de nem volt olyan rég... Közel 400 bejegyzés... :Y Egy darabig visszaolvastam, de ez sok. :DDD Tegnap volt szerencsém túrázni egy nagyot, és hiába nem tuti a gépem, elvittem magammal, mert mostanában úgysem lesz vége ennek a szervizes rémálomnak. Szóval retusálom a foltokat, és remélem más baja nincs.

    Szóval jó kis tanulópénz volt megint ez a túra, mármint a fényképezés tanulása szempontjából. Á, olyan hibákat megengedtem magamnak, a nagy izgalomban állandóan utólag vettem észre, hogy öregem, nem állítottam ezt, nem állítottam azt, ha videóztam akkor csodálkoztam hogy nem fókuszál, szegénynek nehéz lett volt manuális beállításoknál. :B Na mindegy, tanultam belőle, az biztos.

    Azért sikerült (szerintem) a sok képből talán 1-2 jó is, egyet meg is osztok veletek. Talán itt is elfogadható, ha nem akkor elnézést érte! Készítettem több képet is, ami elég jó tájkép lenne, ha nem rontottam volna el pár alapvető beállítást. Megláttam itthon, kikészültem, de szerencsére idővel újra tudom majd lőni.

    Itt egy madárka, 2000 méteres magasságban, és borzalmas nehéz fotózni. Nem láttam még ilyen madarat, olyan a mozgása mint valami UFO-nak. Iszonyat gyors, és egyfolytában mozog. Mint a villám. :))
    Gyors utómunka volt, lehet még dolgozom rajta...

Új hozzászólás Aktív témák