Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • whitezo88

    nagyúr

    válasz Tapsi #7136 üzenetére

    De te honnan tudod, hogy mennyit kéne mondani, ha fingod sincs azok mennyit keresnek? Pont azért kéne a végén megbeszélni. A munkaadó azt mondja, ennyit adnánk, esetleg kis mozgás lehet, és kész. Nem ezzel kéne kezdeni. Pont a fentiek miatt. Mikrovállalkozásnál is megkérdezték már tőlem, ahol van kb 6-8 ember. Ott azért csak nincs akkora különbség, ha mindenki ugyanazt csinálja (a cégvezetőn kívül)

    Több rokonom dolgozik nyugaton (Anglia, Ausztria), és náluk sincs, akár Tescoról, akár Oracleről legyen szó. Sőt, fényképes sincs a CV-ben, ez is magyar hülyeség. Még akaratlanul is befolyásolja a munkaadót, HR-est. És a tudás már kevésbé lesz fontos, mert inkább csinos 25 évest veszik fel, mint a 40 éves pocakost.

    Az összes többi esetben tudnod kell, hogy mennyit érsz a piacon!

    Elmehetek vele a fenébe ha szóba se állnak velem ha annyit mondok. (nem programozói-informatikai terület. De van barátom aki sokat dolgozott Budapesten programozóként gombokért. Mikor bejelentette hogy elmegy, elég durva fizetésemelést ajánlottak. Ezért van az egész rosszul kitalálva, a munkavállalót nem becsülik meg, és átverik. Aztán kiment Londonba és hülyére kereste magát már azonnal, és nem 10 év tapasztalattal!).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák