Hirdetés

Aktív témák

  • Sanyi2007

    aktív tag

    válasz colosV #13095 üzenetére

    Szia,

    Büntetőjogilag való feljelentésnek nincsen külön dija, azt ingyen megteheted.
    Nem ártana ha valahogy igazolni tudnád az üzlet létrejöttét, sms-ben való elismerés, hogy nem az volt amire számitottál, vagy bankszámlára utalás, ezek mind- mind a te igazadat bizonyithatják.
    A verést nem ajánlom, pláne ekkora értéknél, mert akár évekre is ülni lehet (ha valakit megbizol, akkor felbujtásért többet kapsz, mint az aki testi sértést követ el).

    Ha semmi nincs, akkor ügyesen old meg hogy irjon egy olyan sms-t, ami később a tényállás elismerését szolgáló bizonyítékként a segítségedre lehet.
    Lehet hogy nem lesz belőle semmi, mert kicsi az érték mondjuk a termék igazságügyi szakértőnek való bevizsgálásra, vagy sima szakvélemény kéréséhez, de az biztos hogy őt is berántják egy kihallgatásra. És, ki az aki szivesen megy be úgy rendőrségre, hogy tudja hogy vaj van a füle mögött, és nem tudja hogy miért kell kihallgatásra mennie? (talán még ha itt felhivna, akkor el tudod játszani, hogyha azonnal kártalanit, akkor elállsz a feljelentéstől) -amit valójában már nem tudsz megtenni akkor, de ő ezt nem hiszem hogy tudja.

    Üdv.
    Sanyi

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák