Hirdetés

Aktív témák

  • DavideX

    aktív tag

    válasz Arrow #13750 üzenetére

    Én most azt nem értem, hogy ha személyesen vetted át a lapot, akkor miért nem nézted át Te magad?

  • művész

    csendes tag

    Akkor mi van ha valakimexicanraven alpárian viselkedik???
    erre tudtok megoldást? vagy csak az újoncokal szúrnak ki erre fele?

    azért észre vehetné magát az ilyen féle alpári vadparaszt.. :W

    tag
    '

    a szarjaidért '

    ezért már ilyenkor az újoncokat felfüggesztik..
    ezzel a veressel mi lessz?? :(((

    Olvass*Bocsánat a helyesirásért,van mikor vezetés közben irok mobilon,v német billentyűm van**Békés megye.Itt személyes ezen túl POSTA..Ha valami nem tetszik a hirdetéseimben privátban közöld..Köszönöm szépen

  • Arrow

    tag

    válasz DavideX #13751 üzenetére

    Emiatt én is megdicsértem magam, de a hirdetés alapján "tökéletes" állapotut árult. A másik, du 5-kor egy bolt parkolójában párás-nyirkos időben nem álltam neki kibontogatni. Mivel átlátszó az eredeti csomagolás teteje, látszott, hogy az van benne amiről beszéltünk.
    Esetleg te voltál aki szétszedte neki a gépet? Vagy aki elkisérte..?

  • eketomy

    senior tag

    Sziasztok!
    Mindenkinek felhívnám a figyelmét t.zolika nevű emberkére! Senki ne üzleteljen vele semmilyen körülmények között! Ill. kérnék egy nagy-nagy fekete pontot is neki, ha lehetne 100 db-ot akkor 100-at minimum.
    Erről az üzletről van szó: --> [link]
    Ugyanis több mint 6év PH jelenlét után ami alatt sosem vertek még át, úgy néz ki most behúztak a csőbe!
    Ami a lényeg: nem volt a srác pécsen hétfőn, azt mondta hogy szerdán már pécsen lesz, de a laptopot nem volt hajlandó tartani csak ha adok foglalót(mivel sürgősen kellett neki a pénz, erre hivatkozott) én meg hülye voltam s az öccsén keresztül adtam neki a laptopra 10.000Ft foglalót még hétfőn!

    Na eljött a szerda amikorra megbeszéltünk egy találkát(ekkorra elméletileg már hazaért), nem jött el a megbeszélt helyszínre, telón nem tudtam elérni, csak az öccsét aki hebegett habogott ill. azzal nyugtatott, hogy ha hazaér akkor mindenképp visszahívnak!

    Nem hívtak de írt a hülye gyerek pm-et hogy szombaton délután 5kor mindenképp hívni fog és mehet a biznisz (ismét 5órára beszéltük meg), na azóta várom a hívását! ráadásul azt se tudom hogy hívják, meg azt sem hogy néz ki, mert akkor összeveretném, de áhhh!
    Szal mindenki vigyázzon vele, ill. ha lehet akkor szeretném kérni a bannolását az oldalról!

    Előre is köszönöm!

    Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!

  • CJ3

    senior tag

    válasz Arrow #13753 üzenetére

    Jó hogy nem tudtam mi a baja működőképes a lap ugy adtam át és az amiről beszélsz hogy nem volt rajta az a z alaplapi lemez.
    Csak a gépházbol lett kivéve majd minden leszerelése után antistatikus zacsiban landolt majd az alaplap dobozában a tartozékokkal!!!
    És ahogy a hirdetésben szerepelt igen tökéletes állapot ugy is volt.

    De annyira kocka vagy hogy az már fáj, amúgy na tudod mit megvan a fekete pont örülhetsz aztán mostmár szálj le rólam lécives!!! Nyirkos idő ki ez? :DDD Felidegesit

    Azért csináltattad meg mert neked ilyen alaplap kellett felajánlottam hogy visszaveszem akkor mit aggodsz amugy meg nem fogok olyat eladni ami nem müködik ill DavideX lapját kaptam én és vele szereltük össze az ujat is és ismétlem működött!!!

    De ne is haragudj ha kiveszek egy processort nem állok le nagyitóval nézegetni hogy mi van meg, és mi nincs érted? Főleg hogy sosem volt ilyen probléma és ezt senki nem tudja hogy mikor eshetett ki vagy mikor tünt el az a valami.. Most cseréltem processort is érdekes pedig 2x kellett ki be tenni és nem tört le semmi ez hogy lehet? Nem Conan a barbár vagyok.

    Jah és érdekes eladtam a procimat a ramomat meg vannak vele elégedve a tulajok csak te feltűnősködsz itt!!!

    Crypto

  • CJ3

    senior tag

    válasz eketomy #13754 üzenetére

    13 napja regisztrált :DDD Csodálkozol hogy átvert?

    Crypto

  • CJ3

    senior tag

    válasz Arrow #13753 üzenetére

    A parkolót meg te választottad mert sógor koma ott dolgozik én megkérdeztem hova vigyem az alaplapot te azt mondtad oda a parkolóba ha az üzletben dolgozik annyi eszed is lehetett volna hogy beinvitálj hogy ott bonyolitsuk le az üzletet!!

    (37 apróhirdetés)
    Ennyi a piros pont akkor:D ha nem tudnál olvasni sem akkor mert
    ahogy pozitiv nincs ugy negativ sincs szoval az ugyanugy azt jelenti h megbizható.

    A másik meg ez nem a vatera hogy értékelni kell az üzlettársadat nem előirás!!!
    És itt be is fejeztem veled ha valami nem tetszik eljösz és megbeszéljük :W :W :W

    És igen 2 en csináltuk a gépet és raktuk is össze még neki irtam délután hogy jöjjön el hozzám és csináljuk meg és akkor még az az alaplap ment a gépbe.....

    De oké a javaslatodat el fogják fogadni ne félj csak huzz már a ................!

    Crypto

  • garaba15

    tag

    válasz zack #13749 üzenetére

    ERRE a FEKETE pont igénylésre reagálnék!

    Üdv Mindenkinek!

    Nos szeretném, ha mindenki megismerné a valós történetet, amiben nincsenek elfordított, hamis állítások, mint kedves zack kollégánk történetében.

    Elsősorban a megbízhatóságot vonnám kérdőre, hiszen zack kolléga arra a rengeteg pozitív értékelésre hivatkozik üzleteivel kapcsolatban. Nos gondoltam megnézem mit is jelent ez: rangja "PH! addikt", de meglepetten bámultam a képernyőt, amikor megláttam a kurta 8 piros pontját, ellenben az én "lelkes újonc" rangommal, akinek jelen pillanatban van 38 piros pontja. De ez természetesen nem jelent semmit.

    A történet ott kezdődött, hogy ledegradáló hangnemben kaptam egy privát üzenetet, hogy "én nem nézem a hírdetésem topikját?!". Nos nem esett jól, de nem vettem magamra, udvariasan válaszoltam. Bár a hírdetésben világosan szerepel, hogy privát üzenetben érdeklődjenek a kedves érdeklődők.
    Elkezdődött hát az üzletelés. Megbeszéltük hát mire is van szüksége a kedves vevőnek. Utána jártam a terméknek, ésszóltam neki, hogy igen, betudom szerezni azt amire szüksége van. Kérdésére válaszolva mondtam, hogy a 16.kerületben vagyok elérhető, de felajánlottam neki, hogy akár az Örs Vezér terére is kiviszem. Ez nekem 6 kerületnyi mozgást jelent, de ha a 14. kerületet vesszük alapul akkor is két kerületet, ami lássuk be egy 1800Ft-os terméknél igen nagy rugalmasságot jelent, főként, hogy BKV-t kell használjak, amihez bérletem nincs, hiszen nem használok a mindennapokban tömegközlekedési eszközt. (félre értés végett autót sem.) A kedves vevő azonban a távolságra hivatkozva megkért rakjuk át a rákövetkező hétre. A jóindulatból felajánlottam neki, hogyha a hétvégén járok felé más ügyből kifolyólag, aminek megvolt az esélye, akkor keresni fogom. Erre tulajdonképpen közölte velem, hogy Ő itt és itt lakik és akkor vigyem oda neki. Ettől azért kicsit tátva maradt a szám. Sajnos rajtam kívül álló okból nem úgy alakult a hétvégém, így nem kerestem. Erre szombat este kapom a kérdőre vonó SMS-t, hogy "akkor már nem megyek, ugye?!" Másnap megrökönyödve nézem a hírdetésemben díszelgő megjegyzést, amiben találhatunk káromkodást és bántó megjegyzéseket amivel az én megbízhatóságomat bírálta, illetve szellemi képességeimet vonta kérdőre. Mondanom sem kell, itt szakadt el a cérna, amikor világosan tájékoztattam, hogy akkor keresem, ha felé járok, amúgy marad a jövő hét. Hosszas levelezés után félreértésként könyveltük el és még én hunyászkodtam meg: elnézést kértem tőle az el nem követett incidensért.
    Kiegyeztünk tehát, hogy bemegyek Astóriáig. Idő közben, gondoltam örülne neki, szóltam, hogy más színben is betudom szerezni a terméket, döntse el melyik legyen. Azonban döntésképtelen volt, a megbeszélt találkozó előtti napon felhívtam, hogy akkor melyiket választja, de továbbra is képtelen volt döntést hozni, a "hát, lehet, talán" volt nagyjábol a válasz. Sajnos mivel nem kapkodják a terméket, nem engedhettem meg magamnak, hogy eleget tegyek annak a kérésének, miszerint vigyek mindkettőből és majd a helyszínen dönt. Így végül az eredetileg kívánt színben vittem neki.
    Nos a találkozó valóban nem sikerült a legjobban, ez az én rovásomra írható. Módosítottunk egy órával előtte fél órányit. Ez azért volt, mert édesapámnak arra akadt dolga autóval és így megspórolhattam volna min. 600Ft-nyi vonaljegyet. Ami igen jelentős a termék 1800Ft-os vételárához képest. Nos valóban a módosított időponthoz képest késtem 15percet, de nem a zack által állított 25percet.
    De végre ott álltunk szemtől szembe. Elkezdődött az üzletelés. Kedves zack elkezdte kritizálni a terméket, hogy "hát ez nem is szénszálas matrica..." Amit 1800Ft-ért nem is tudom, hogy hihetett annak és lobogtatni kezdte iPhone-ját, hogy nézzem meg, ilyen a szénszálas matrica, ami a hátán van a telefonnak. Sajnos elkellett keserítsem, hiszen nagy tévedésben volt és elővettem én is a magam szifonját, amin ugyanilyen "szénszálas tapéta" volt. Elmagyaráztam neki, hogy ezeknek távolról sincs semmi köze a szénszálhoz... Erre nem tudott igazán mit mondani... A két felület közt, (az ő hátlap tapétája-vásárlásra felkínált oldalsó csík) csupán annyi különbség volt, hogy az új picit fényesebb volt. (a levél további kap majd szerepet: elborzadva vettem észre, hogy a telefonján lévő tapéta, hogy szét volt vagdosva cikk-cakkosra a vakunál. Kérdésemre azt válaszolta, hogy kivolt ott vágva, csak ő még jobban kivágta...) Nos megbarátkozott a termékkel és felkeltette az érdeklődését a telefonomon lévő bumper is. Fél árban odaadtam volna neki, de tovább alkudozott volna, így ebben végül nem született megegyezés, de felajánlottam neki, hogy gondolkodjon, és ha nem használja fel az oldal csíkot akkor beleszámítom egy új bumperbe, amit kedvezménnyel megkapott volna. (meg kell jegyezzem a bumperen való vacilálással egy 20percet töltött el, ami alatt én is szétfagytam, és rajtam még motoros overál sem volt...) Így megállapodva elváltak útjaink. Mindez e-hét péntek délután történt. Még aznap késő este edzésről hazaérve látom, hogy 8 körül van tőle egy nem fogadott hívásom. Gondoltam inkább már nem zavarom 10 óra körül, írtam neki privát üzenetet, hogy látom keresett. A fekete pont osztásnál itt is tágított, hiszen még aznap ráírtam PH-n amíg ő azt állította, hogy neki kellett másnap keresnie...
    Jött a kifogás, hogy hibás a termék. Valóban hiányzott, egy apró lyuk egy második mikrofonnak. Hát Ő ezt nagy okosan megpróbálta orvosolni, úgy hogy leszedte a már felragasztott matricát és elkezdte körömvágó ollóval szétszabdalni (ide jön a korábbi hivatkozásom...) hát és nagy meglepetésünkre nem sikerült, elvágta az egész matricát. Nos közöltem vele, hogy ezt kár volt, hiszen egy kis kreatívitást eszközölve egy rajzszög alkalmasabb eszköz lett lett volna, mivel az rövid és vastag, így nem tud kárt tenni a mikrofonban (barátnőmet megkérdeztem, ő mit tett volna az adott helyzetben, ő egy tűt alkalmazott volna...) Ez volt a harmadik tágítása zack kollégának, miszerint én egy szöget és kalapácsot ajánlottam. Ezt félre téve mindenféle bírálást megelőzve felajánlottam neki, hogy a három részből álló termék ezen részét kicserélem egy speckó lyukasztóval orvosolt példányra (nem pedig az általa állított sufnituningoltra...) Ezt abszolút rugalmas megoldásnak tartom, hiszen ha valamit boltban megveszek ls rossz, akkor nem próbálom meg megjavítani és ha nem sikerül, elszúrom és rinyálok a boltban, hogy ez hibás volt...
    Nos elkezdett veszekedni, hogy mi az, hogy nem cserélem ki mind a három részét, aminek amúgy semmi köze egymáshoz. "De nem is!", neki ez nem kell, ő visszaadja és számoljam bele egy bumperbe, vagy adjam vissza az árát. Ezt akár meg is tettem volna, ha nem gányolja szét a fóliát, bár akkor sem tudtam volna vele már mit kezdeni, hiszen ezek egyszer helyezhetőek fel normálisan.

    Én megpróbáltam kompromisszumos megoldást találni a problémára, hiszen az elégedett vevő a legfontosabb, de falba ütköztem.

    Kicsit az az érzésem, hogy a vevő az egész vásárlást megbánta és így próbált meg jól kijönni belőle, hogy beszámíttatja egy bumperbe az általa használhatatlanná tett terméket.

    Nos elég elkeserítő, hogy ilyen hosszú levelet kellett írjak, hogy fényt derítsek a teljes igazságra. A fekete pontot remélem nem kapom meg igazságtalanul, én inkább zack kollégának adnék az igazság többszöri elferdítése végett, de ezt nem kérem a vezetőségtől, viszont azt igen, hogy privát üzenetben tájékoztassanak engem, hogy valóban helytelen volt-e magatartásom. És azt is megköszönném, hogyha eltávolítanák a lebecsmérlő hozzászólást a hírdetésemből, márha az én igazam érvényesül.

    Köszönettel és Üdvözlettel: Robi

  • zack

    nagyúr

    válasz garaba15 #13758 üzenetére

    Véleményem szerint óriásit ferdítesz. Több éve itt vagyok mint aktív tag, lehet nincs 38 piros pöttyöm, de nem kuncsorogtam érte sosem. Aki akart az adott, de volt olyan, aki elgédett volt, de nem adott. Nem vagyok kereskedő, és nem érdekel a rengeteg piros pöttyöd se, mert ezek szerint ez sem jelent semmit. Elég szomorú, és itt megint az bizonyosodik be, hogy újonc, újonc, és újonc...3 év alatt 19 szakmai hsz. Dícséretes.
    Persze ha csak hirdetsz, nem kötelező fórumozni, de ha fórumoznál tudtad volna mi a SIM kivágott és a kivágatlan matrica között különbség, amiről elsőre fingod se volt, miért drágább az egyik, mint a másik, amit először 1,5k-ért hirdettél, majd a kivágott hirtelen 1,8k lett mondván nem tudtad. Ezeket te magad mondtad.
    Lentebb 1-2 mondatodra azért majd idefosok egy választ, nem úszod meg. Tisztában vagyok vele, hogy azt hiszed direkt elkúrtam és a bumper kell. Igazából tök mindegy mit gondolsz, és mivel érvelsz, hogy csűröd-csavarod a szitut, hogy minnél jobban gyere ki belőle, te mint végtelenül korrekt vevő. Írhatsz 20 oldalt is, a lényegen nem változtat.

    1. Kaptam egy hibás terméket, amit elismertél te is hogy hibás.
    2. Innentől kezdve nekem vannak jogaim, még ha ez neked nem is tetszik.
    3. Azt kértem tőled adj helyette másik fóliát amit nem te lyukasztasz ki. Pusztán ennyi kérésem volt, nem több.
    3. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor a Bumperbe való beszámítás véleményem szerint részemről egy gesztus, hogy ne kelljen visszaadnod a pénzt.
    4. Miután ezt is megtagadtad, jogosan követelem az 1800ft-ot, természetesen a hibás terméket visszaszolgáltatva.

    33 éves vagyok, de könnyen elképzelhető, hogy a 16-17 éves korod kevés ahhoz, hogy tisztában legyél, felfogd, ill. utána nézz, hibás temék esetén milyen jogai vannak a vásárlónak. Mert erről fingod sincs. A többi amit a teleregényedbe leírtál, üres rizsa, és ez a lényeg amit a fenti 4 pontban említettem mint tényeket.

    Most pedig akkor jöjjön az aminek jönni kell, szétcincálom az irományod minden egyes betüjét, mert a sok fórumozó az évek folyamán nem ilyennek ismert meg, és mert oly jól esik a sok baromságra és valótlanságra válaszolni. A te a legjobb védekezésnek a támadást választottad, helytelenül. A korrektség nem kor függő, de pár évet élned kell ahhoz még, hogy felfogd, 1800ft-ért feleslegesen szívod magad, pláne úgy, hogy nekem van igazam (jogilag is). Az az óriási blamázs, hogy nem emlékszel, vagy nem akarsz emlékezni mi és hogy történt valójában, de ettől még ugye nem lesz igazad.

    ""A történet ott kezdődött, hogy ledegradáló hangnemben kaptam egy privát üzenetet, hogy "én nem nézem a hírdetésem topikját?!". Nos nem esett jól, de nem vettem magamra, udvariasan válaszoltam. Bár a hírdetésben világosan szerepel, hogy privát üzenetben érdeklődjenek a kedves érdeklődők".

    Valójában nem láttam a pü.-ben keresést, elkerülte a figyelmemet. Van Ilyen. A kérdés pü-ben így hangzott, amiben semmi sértő nincs: "Szia! A hirdetésed topikját szoktad nézni?"
    A továbbiakban közölted hogy 1500ft, és u.a. az anyaga mint a hátlapnak. 1800ft lett, és azért bizonytalankodtam a személyes találkozón, mert nem u.a. az anyaga és a szine mint a hátlapi fóliának. Az hogy jóval fényesebb az egy dolog. Még linket is dobtam hogy nézd meg tényleg az e, amire azt mondtad ilyen a tied is. Nem ilyen volt.

    "Elkezdődött hát az üzletelés. Megbeszéltük hát mire is van szüksége a kedves vevőnek. Utána jártam a terméknek, ésszóltam neki, hogy igen, betudom szerezni azt amire szüksége van."

    Utánajártál? Be tudod szerezni? Nekem azt mondtad van egy csomó raktáron, és a kutya nem viszi őket.

    "A kedves vevő azonban a távolságra hivatkozva megkért rakjuk át a rákövetkező hétre. A jóindulatból felajánlottam neki, hogyha a hétvégén járok felé más ügyből kifolyólag, aminek megvolt az esélye, akkor keresni fogom.Erre tulajdonképpen közölte velem, hogy Ő itt és itt lakik és akkor vigyem oda neki. Ettől azért kicsit tátva maradt a szám. Sajnos rajtam kívül álló okból nem úgy alakult a hétvégém, így nem kerestem. Erre szombat este kapom a kérdőre vonó SMS-t, hogy "akkor már nem megyek, ugye"

    Motorral mentem volna, rossz idő volt, és kértem talizzunk a 13.ker.-ben. Azt mondtad valószínű szombaton lesz arra dolgod és csörögni fogsz. Persze, hogy este küldtem egy sms-t amire nem kaptam választ. Hmmm. Mennyi lett volna a válasz sms? 20-25ft? Ráadásul láttam hogy be vagy jelentkezve PH-n, közvetlen az sms-t követően is. Erre írtam neked ha nincs 20ft-od írni egy sms-t akkor küldj egy pü-t, hogy a szombat nem fog összejönni, mert nem jársz arra. Tegyük át jövő hétre. Akkor is mondtam. Most is mondom. Ennyi volt a problémám, hogy egy pü-t is nehezedre esett küldeni, teljesen jogos volt a felháborodásom, ezért is küldtem részben sms-t és nem pü-t mert azt mindenki szinte azonnal látja.

    "Kiegyeztünk tehát, hogy bemegyek Astóriáig. Idő közben, gondoltam örülne neki, szóltam, hogy más színben is betudom szerezni a terméket, döntse el melyik legyen. Azonban döntésképtelen volt, a megbeszélt találkozó előtti napon felhívtam, hogy akkor melyiket választja, de továbbra is képtelen volt döntést hozni, a "hát, lehet, talán" volt nagyjábol a válasz"

    A megbeszélt találkozó előtti napon tényleg felhívtál, de az volt az érzésem azt se tudtad ki vagyok, én hoztam közelebb a dolgot, hogy feketét kértem nem szürkét (más szinről szó sem volt), és az Astoriat beszéltük meg, stb. Utána azzal védekeztél erről nem volt szó, pedig akkor is mondtam, lövésed nem volt kivel beszélsz, volt egy számod, amihez nem tudtad ki tartozik és mit beszéltünk meg. Miután túlléptem ezen is, azt mondtad ilyet is tudsz. Mondtam ha megoldható, hozd el a szürkét is és majd döntök a helyszínen. Majd közölted a tali előtt pár órával, hogy nem lesz szürke, mert azt neked meg kell venni, és ha nem mondom biztosra, akkor nem veszed meg, mivel a kutyának se kellenek a fóliáid, és nem akarod hogy rajtad maradjon. Nagy "biznisz man" vagy. 1000ft tételbe nem ruházol be, amikor előtte te ajánlottad fel, ill. rábólintottál hogy akkor elhozod mind a kettőt.

    "Sajnos mivel nem kapkodják a terméket, nem engedhettem meg magamnak, hogy eleget tegyek annak a kérésének, miszerint vigyek mindkettőből és majd a helyszínen dönt. Így végül az eredetileg kívánt színben vittem neki"

    Az előzőekben válaszoltam erre is, de akkor most hogy is volt ez a "döntésképtelenség"? Kissé ellentmondást érzek. Feketét kértem, azt mondtad van szürke is, mondtam hozd el azt is, és döntök, te rábólintottál, majd meggondoltad magad, amire még mondtam is a telefonban hogy nem érdekes, úgyis a feketét akartam.

    "a telefonján lévő tapéta, hogy szét volt vagdosva cikk-cakkosra a vakunál. Kérdésemre azt válaszolta, hogy kivolt ott vágva, csak ő még jobban kivágta"

    Igazából semmi közöd nem volt hozzá, ezért nem kaptál megfelelő választ. iPhone topikba be van téve a "szétnyirbált" fólia, amire a többiek is mondták egész jó lett. Miért volt a "hack"? Mert a vakuból lefogott amiről személyesen győződtem meg. Kidobni nem akarom, de az eladó felajánlotta miután látta a képet hogy kicseréli nekem mert van olyan fóliája ami gyárilag jobban kivágott. Nem én szóltam neki, ő ajánlotta fel. Hát igen. Vannak normális és korrekt emberek is. Te nem vagy az.

    "Fél árban odaadtam volna neki, de tovább alkudozott volna, így ebben végül nem született megegyezés"

    A hirdetésedben szereplő fekete használt, oldalán karcos bumpert akartad eladni nekem, amit 4,5k-ért hirdetsz. Ha félárban adtad volna, az 2300ft. Én 3,5k-ért akartam vinni, ezt is csak azért mert nem így készültem, összesen 4k volt nálam, és közértbe kellett mennem hazafelé. De ehhez megint semmi közöd se volt. 3,5k-ért nem adtad amit eredetileg 4k-ért kínáltál fel nekem. Akkor milyen fél árról vakerolsz itt ossze-vissza? Ja! Hogy az új árához képest? A használt és az új termék közötti különbséggel képben vagy? Ezek után nem hiszem. De még az új árral sem vagy tisztában mert 30 dollár mióta 9k? Nekem ez 6k környéke bárhogy is számolom. Tehát az ehhez képest fele ár sem stimmel.

    "Még aznap késő este edzésről hazaérve látom, hogy 8 körül van tőle egy nem fogadott hívásom. Gondoltam inkább már nem zavarom 10 óra körül, írtam neki privát üzenetet, hogy látom keresett. A fekete pont osztásnál itt is tágított, hiszen még aznap ráírtam PH-n amíg ő azt állította, hogy neki kellett másnap keresnie..."

    Nem"tágított" hanem "ferdített". :B Látom az üzletelés mellett a fogalmazás sem erős oldalad. Tényleg rám írtál, de ennek semmi jelentősége. Nem akartam ezzel ferdíteni, pusztán csak rosszul emlékeztem. Ennyi. Nem befolyásoló az ügy szempontából.

    "Nos elkezdett veszekedni, hogy mi az, hogy nem cserélem ki mind a három részét, aminek amúgy semmi köze egymáshoz"

    Először is nem volt szó "3 részről". Te azt mondtad nekem hogy cseréled, de a jövő hét vége legyen. Erre később visszaírtam, ha nem gond, inkább számítsuk be a Bumperbe. Majd jött a válasz, hogy ez nem lehetséges, és különben is a fóliából csak a hibás részt fogod cserélni. Semmi közük egymáshoz? 1 matrica csíkon kaptam a matrica bumpert, és így is lehet megvásárolni üzletben is. Nem külön-külön. A gondom itt is azzal volt, hogy majd te kilyukasztod nekem. Köszi. Rendes dolog tőled, de én ki akartam hagyni ezt a részét, nem ezért adtam érte pénzt hogy majd te lyukasztgasd. De inkább azzal törődj, hogy ne hibás terméket árulj, vagy ha már becsúszik akkor szó nélkül orvosold, nem pedig még te szabsz feltételeket mint a nagyságos "döbrögi úr".

    "Kicsit az az érzésem, hogy a vevő az egész vásárlást megbánta és így próbált meg jól kijönni belőle, hogy beszámíttatja egy bumperbe az általa használhatatlanná tett terméket"

    Ha nem tetszett volna a fólia, nem kértem volna másikat, ami gyárilag lyukasztott, hanem egyből kértem volna a pénzt vissza. :U
    Az hogy te ezt feltételezed, önmagába véve sértő, mert te nem "feltételezhetsz" ha hibás terméket adsz el amit gariztatni akarnak. Akkor feltételezhetnél bármit is, ha felrakás közben a gyárilag tökéletes termék elszakad a bénaságomnak köszönhetően, és ezért akarom gariztatni. Te is írtad, ezt csak 1x lehet felrakni, és bizony az utsó rész utolsó 2cm szakaszánál derült ki a gyári lyukasztás hiánya. Lefejteni nem akartam, ott a telefonon kellett megoldanom, és bár tudtam rá lyukat csinálni, a félig felrakott fóliával ez nem volt egyszerű, így a próbálkozásokat elszakadás követte.

    A többi baromságra bővebben reagálni se akarok, hogy a 15.45-öt utsó pill. átrakattad 16h-ra, és 16.25-kor érkeztél.

    Végezetül pedig egy kis oktatás tinédzsereknek:

    Ha a termék bizonyíthatóan azért szakadt el, mert hibás volt, már pedig ezt elismerted (mi több mondtad is hogy jelzed a forrásodnak a hibát), akkor szó nélkül pénz vissza egy "bocsi"-t hozzáfűzve. Én még jófej is voltam, hogy azt mondtam, számítsuk be a bumperba, miután kiderült, nem csak az enyém nincs ott kivágva, hanem a nálad levő összes példány is hibás.

    Úgy gondolom nem görgetem tovább a témát, a fekete pont jár, teljesen jogosan, és nem vonom vissza.
    A véleményem rólad pedig annyi (indulatoktól mentesen ;) ), hogy apuci-anyuci szeme fénye vagy, akinek apuci adott egy kis pénzt, hogy a suli mellett kezdjem magával valamit a gyerek, és beletanuljon a kereskedelembe. A gond ezzel csak annyi ha eladó vagy, nem csak a hasznot kell elrakni, hanem a problémás áruval is tudni kell mit kezdeni...apuci ezt nem mondta? Hiba volt. :U

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

  • zack

    nagyúr

    Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy felajánlottam azt is, ha beszámítja a fóliát egy bumperba, akkor március környékén veszek tőle 4-5k-ért egy komplett fehér karbon szettet elő-hátlap és oldalsó csíkkal. Illetve alakulhatott volna jól is az üzlet, és akkor nem elviszek vevőket tőle, hanem jó szájízzel még hozok egy párat neki. Természetesen ezt is említettem. Ha nem, nem. Van elég eladó portéka a válságban, és minden eladó örül, ha valakit magához tud csábítani annyira áll a kereskedelem ill. ezen belül a vételi szándék.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

  • Sanctus

    aktív tag

    válasz Santses #6 üzenetére

    "Dugóban gyorsan hajtani"? Hmm. Szerintem állást kínáltak neki, hiszen erre max James Bond képes! :P

    Honor M5Pro

  • taaz

    aktív tag

    Egy FEKET PONTOT kérnék balazs98 "Bajtay Balázs bicskei lakos-nak.
    Röviden tömören : Árultam egy bontani valo notit. Ö jelentkezet rá, rendes voltam beszámitottam nagyon drágán 3e forintért egy ös maxtor 60gb vinyot. A többi kb. Én még pluszba adtam neki egy töltöt is a géphez, h egy szava ne legyen h milyen jol járt.
    Apukája jött el a gépért a megbeszélt idöben, megtörtént a bolt.
    Én otthon döbbentem rá hogy a vinyo teljesen sz*r. Bad volt rendesen , kondicio 0% formázni már nem nagyon lehetett.
    Na jo sebaj , hivom a csókát és mondom neki a bánatom. Ö erre annyit mond h nem tehet róla, nem tudja h mit csináljon, eddig nem volt az üzletekkel semmi gond amit ö rendezett... stb. Fejemhez vágta még h a töltöhöz nem adtam 220v-os tápkábelt . Mondtam neki h ingyen adtam a töltött. Na mindegy.
    Felajánlottam neki h töltse fel a telomat 1500ft-al, ö csak habogott nekem.
    Eddig vártam, és most zártam le ténylegesen ezt az üzletett. Privikre nem válaszol.... már annyira nem is érdekel.
    Nem ajánlom az emberkét.

  • Arrow

    tag

    válasz CJ3 #13755 üzenetére

    Most már én is meguntam a vergődésedet. A legutóbbi két hozzászólásodat már nem cáfolom bekezdésről bekezdésre, aki elolvassa az eddigieket, annak már így is lesz kialakult véleménye. Egy dolgot viszont kiemelek, mert az szemenszedett hazugság, nemhogy nem ajánlottad fel, hogy visszaveszed (a vásárlás napján este amikor telefonon beszélttünk), de ettől mereven elzárkóztál! Nekiálltál volna keménykedni a telefonban, amíg le nem állítottalak, hogy kapjál már a fejedhez, nem vagyok se a haverod, se a cimbid, hanem egy üzleti partner, aki felé garanciát vállaltál.
    Most hogy immár többszörösen bizonyítottad mennyire inkorrekt ember is vagy, amiért -joggal- megkaptad a negatív értékelésed, én befejeztem a veled való kommunikációt. Remélem aki a jövőben veled ( CJ3 - hogy adjon találatot erre a hozzászólásra is a kereső..) üzletelni akar, rákeres ebben a topicban, miért van az a negatív értékelésed, és alaposan átgondolja, érdemes-e veled kezdenie.

  • Cateyes

    csendes tag

    Sziasztok!

    Sajnos nekem is ide kell írnom [don dante] nevű eladótól vásároltam meg ezt a konzolt [Xbox]

    Futárszolgálattal utánvétesen elküldte nekem amit át is vettem. Az átvétel után összeraktam hogy kipróbáljam de a probléma itt kezdődik, a konzolt beüzemeltem és már nyitottam is ki a lemeztálcát ami ki is nyílt benne egy lemezzel amit ugye kivettem és visszacsuktam majd ezután többet nem nyílt ki.
    Ezután én azonnal jeleztem neki a problémát erre azt írta "nála hibátlan volt"

    Közben én már több xbox szervizzel is egyeztettem a probléma miatt akiktől mind ugyan azt a választ kaptam hogy ez tipikus xbox meghajtó hiba hogy lemez nélkül nem nyílik és hogy működik is a meghajtó rendesen egészen addig amíg üres állapotba nem kerül mert akkor nem nyílik ki a tálca!

    Továbbá azt is elmondták hogy rövid időn belül tönkre fog menni a meghajtója mert ez már annak az előjele...

    Én el is vittem egy szervizeshez aki meg is mutatta a dolgot tehát mechanikusan kinyitotta tett bele egy lemezt és működik is a meghajtó rendesen egészen addig amíg üres állapotba nem kerül. Így az eladó is azért hagyta benne a lemezt hogy kinyíljon!!Hozzáteszem lemezzel sem mindig nyílik ki!!

    Szóval eléggé kellemetlen a dolog mert kétszer is megkérdeztem tőle hogy biztosan teljesen hibátlan-e a konzol. Így sajnos vehetek bele új meghajtót ami 11000Ft!!!

    Persze megkértem az illetőt hogy rendezze nekem a dolgot de nem volt hajlandó kifogást kifogás követett pl: " miért nem menten el érte személyesen" , "nála semmi baja nem volt" , "nem vállalt rá garanciát" vagy hogy pitiáner a hiba és hogy javíttassam meg mert úgyis alkudtam így szerinte belefér az árába!

    Továbbá még két adalék a dologhoz azt írta a gép 2007-es kiadás ami valójában 2006-os ami azért xboxnál sokat számít.

    Illetve az akkus joy aminek az akkuja egyáltalán nem jó csak ha állandóan töltőn van úgy lehet csak használni!!

    Jah és az utolsó üzenete ez volt számomra ebből is látszik hogy milyen alak szó szerint idézem: "Na csá gyö-k é ke le vagy tíltva csö-ve-s"!! Nem minősítem az illetőt.....

    Végezetül így egy FEKETE pontot kérnék az illetőnek a fent leírtak miatt!!!

    [ Szerkesztve ]

  • CJ3

    senior tag

    válasz Arrow #13763 üzenetére

    Érdemes mert csak neked volt problémád, nem tudod felfogni? :DDD Én is végeztem veled :R

    Crypto

  • KingDesign

    csendes tag

    válasz Cateyes #13764 üzenetére

    Jól átvert! :(( Egyértelmű, hogy tudott a hibáról. Fenyegetsd meg, hogy feljelented, ha nem küldi el a javítási költséget. Lehet, hogy egyből meglágyul a szíve...

    ARES - The King of Preformance. Limited Edition, Unlimited Power

  • Bagira01

    veterán

    Negatív bejegyzést tennék pumba0021 nevű illetőnek. Két procit vettem volna tőle kb 2 hete, megegyeztünk az árban minden ok, mire a vásárlás előtti nap ő megírja, hogy drágábban eladja őket, mikor direkt rákérdeztem, hogy 100% okés-e az üzlet. Aztán nagy nehezen sikerült másik 2 prociba megegyezni 2-3 napot mondott rájuk, de 2 hete nem írt. D Nem tud egyenes választ adni, sumákol, direkt húzni akar az üzeneteivel(ma írt), hogy én álljak el a vételtől. Szánalmas gerinctelen alak, érdemes vele vigyázni :K Tényleges anyagi kár nem ért, de az idő pénz alapon meg lettem károsítva.

    [ Szerkesztve ]

    Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

  • Peter Kiss

    senior tag

    tjokai-nak kérnék egy nagatív bejegyzést. 2011-01-19 16:28:58-kor írt vissza, hogy másnap postázza az E51-et, utánvétben egyeztünk meg. Ehhez képest nem kaptam semmit, privátra nem válaszol, a hirdetést nem érvénytelenítette, hanem legalább kétszer meg is változtatta (csere akármire, árból engedett egy ezrest, ilyesmi). Ilyennel nem tudok mit kezdeni, itt valami csúnyaság van.

  • tjokai

    senior tag

    válasz Peter Kiss #13768 üzenetére

    megjegyzés: negatív értékelés anyagi kár/veszteség estén járna, de a kollégának 1 fillér vesztesége nem származott ebből, így nem tartom teljesen jogosnak a döntését!Ha utalt volna előre és úgy nem postázok akkor teljes mértékig érthető a reklamáció, de ez nem így történt!

    Én is jártam már így számtalan esetben, azonban egy negatív értékelést nem adtam emiatt, mivel anyagi károm nem származott belőle!

    [ Szerkesztve ]

    Üdv!

  • Bagira01

    veterán

    válasz tjokai #13769 üzenetére

    Tényleges anyagi kár esetén jár csak a "feketepont", viszont a vevő/eladó hozzáállására még lehet negatív kritikát tenni, attól függetlenül, hogy kapna a listába bejegyzést. Ezzel mást figyelmeztetve, hogy ne lepődjön meg ha esetleg az történik amit már valaki leírt az illetővel kapcsolatban.

    Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d

  • bufflak

    csendes tag

    válasz Peter Kiss #13768 üzenetére

    Hát most kétségbeestem, ugyanis pont most akartam neki postázni...na most akkor nem tom mi legyen...

    "Amikor a pokolban már nincsen több hely, a holtak a földet lepik el"

  • Cateyes

    csendes tag

    válasz KingDesign #13766 üzenetére

    Hát igen sajnos.. :( Amúgy már vissza sem ír plusz még ő volt felháborodva hogy szóvá tettem a dolgot! Szerintem ahogy írta már letiltotta a privát üzeneteimet!

  • Djuree

    félisten

    válasz Bagira01 #13770 üzenetére

    anyagi kár esetén kizárás jár :U

    LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

  • Naigen

    aktív tag

    PHtornya -nak kérnék egy méretes feketét, az alábbiért:

    Az alábbi linken anno az szerepelt, hogy használatlan dobozos lejátszó eladó. Nos, a múlt héten meg is vetten 4000 jó magyar forintért. Kipróbálni nem tudtam, mert az eladó azt mondta nem volt ideje feltölteni, de természetesen, ha bármi gond van vele visszaveszi a PH-n szokásos 1 hét próbagarit vállalva. Mivel 2 perc volt a buszom indulásáig, doboz be a hátizsákba, go haza.
    Itthon előveszem, dugnám rá tölteni, látom ám, hogy 4 csavarból 2 is hiányzik. Mondom sebaj, majd pótolom. Igen ám, de a töltést sem veszi a jószág...
    Felhívom az embert, mondom mi a pálya, azt mondja talán csak nagyon le van merülve, próbáljam hosszabb időre rádugni, mert ő reggel még tudta tölteni.
    Nos, 4-5 óra töltéssel sem sikerült működésre bírni. (több kébellel is próbáltam, hátha)
    Ez után hívom az embert, nem kapcsolható, írok pm-et, nincs válasz. Aztán jön egy válasz, ami számomra értelmezhetetlen. Azt írja elkelt már a cucc, mondom neki, én nem megvenni akarom, hanem vissza a pénzem, amit azért a szarért fizettem, amit ő "használatlan"-ként aposztrofált. Ez után még pár telefon, hol kinyomja, hol nem veszi fel.
    Konklúzió: Sikerült megvennem PHtornya becsületét 4k-ért.

    A pm váltások:

    [Kimoderálva]

    A privát üzenetek, mint a nevük is mutatja, magánlevelezésnek minősülnek. Ezért a másik fél hozzájárulása nélkül még részletekben sem tehetőek nyilvánossá.

    [ Módosította: RoyalFlush ]

    Szavaz a hejesirok pártyára.

  • Bloodrayne2

    tag

    Sziasztok!
    Van egy csaló tekivagy nevű tagunk aki N95 8GB-os telót adott el nekem és azt mondta hogy szoftverezés közben a pc lefagyott és ennyi,utána néztem egy kicsit és kiderült hogy alaplap hibásan árulta és nem is frissítés közben halt meg,ezrét szerretném ha fektte onttal jutalmaznátok vagy kizárással, am az előző felhasznnáló neve cannabis83, az már kivan tiltva.
    Üdv: Bloodrayne2

    Sikeres és korrekt üzlet=PIROS || Igyekszünk a szakmaiságra, nem használunk kofanyelvet. A saját szakmájában az az igazi profi szakember, akit a környezete is profinak ítél.

  • Mero1980

    csendes tag

    nagy fekete pontot szeretnék kérni a következő felhasználónak moonboykop ezt a cuccot 9800gt küldtem neki utánvéttel persze előtte 3szor is megkérdeztem tuti átveszi e azt mondta igen nyugodtan küldjem neki a kártyát 1 hete küldtem közben irtam neki hogy már átvette e azt moondta még nem mert nem ért rá mert dolgozott és hétvégén megy be érte később irtam neki volt e bent azt irta igen már nála a kártya most rakja bele a gépbe ma reggel pedig jött a postás és hozta vissza a kártyát irtam neki igaz kicsit durván de ezek után szerintem érthető
    és még azt irja vissza hogy ő átvette ott van nála nem tehet róla hogy a pénzt nem kaptam meg én hiába irok neki hogy a kártya már vissza jött hozzám ami a feladással együtt 3 ezrembe került azt mondja hogy a kártyám nem is jó nem is működik csak kérdem én honnam tudja mivel átsem vette a posta többszöri felszólitására és ráadásul még olyanokat is ir vissza hogy nem azt a kártyát küldtem neki meg hasonlók szóval teljesen hülyének akar nézni meg hogy a zotac helyett 1 sapphire küldtem na kérdem én megint honnan szedi mivel átsem vette össze vissza hazudozik a kártyát kibontottam a csomagból és abban az állapotban volt a csomagolás is ahogy postára adtam

    [ Szerkesztve ]

  • FuckeR19

    senior tag

    Sajnos én is csalóba futottam.
    A kolléga Dávid Db néven fut az oldalon.
    December 5.-én felvettem vele a kapcsolatot privátban mert láttam hogy hirdet bontatlan HP 22-es patront. Engem cserével érdekelt a dolog, de sikerült megegyeznünk.
    A megbeszélések szerint Ő küldi nekem a bontatlan patront és 1K-t én pedig küldök neki egy zsír új PC távirányítót. A pénz a csomagban kellett volna megkapnom. Újoncról van szó de ettől eltekintve nem kötöttem ki hogy csak akkor küldöm a cuccot ha megkapom a patront. Ez is lett a baj... Én megbeszéltek szerint postáztam neki a cuccot, Ő is küldte a patront de ott kezdődtek a gondok hogy amikor kibontottam a levelet egy csomagolás nélküli tintában úszó patron tárult elém. Itt hozzátenném hogy még a küldés előtt rákérdeztem külön hogy tényleg bontatlan-e a patron, de a kedves fórumtárs megnyugtatott hogy természetesen.
    Amikor ezt jeleztem neki (dec. 17) megnyugtatott hogy ezt orvosolni fogjuk. Állítása szerint küldés előtt bontotta ki a patront és nyomtatott vele pár oldalt hogy megbizonyosodjon abban hogy a bontatlan cucc nincs-e beszáradva Persze az 1K sem volt a csomagban de azt rózsaszín csekkel akarta befizetni állítása szerint. Végülis arra jutottunk hogy küldi a pénzt és küld egy patron töltő szettből maradt tintákat hogy legalább pótolni tudjam az elfolyt tintát. Ezek után vártam hátha valami csoda következtében megérkeznek a cuccok de semmi. 30.-án írtam neki hogy ez így nem műsor amire elméletileg a testvére válaszolt mert a "Sanyi" külföldön van. 3.-án érkezik haza akkor intézi dolgokat. Nagy nehezen sikerült az 1K-t kicsikarni belőle de a tintát még mindig várom....
    Itt nem azon van a hangsúly hogy eget rengető összeggel húztak le, de ezt nem tartom korrektnek. Már a csomag kibontása után küldenem kellett volna ezt az értékelést de én nyitott voltam a helyzet megoldására. Ha egy ekkora tételen is átveri a fórumtársát mi történhet egy nagyobb összeg esetén?!
    Egy hatalmas fekete pontot azért megér a tette...

    terméket már nem tudom linkelni mert leszedte.

    hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod

  • s-men

    tag

    Szeretnék fekete pontot kérni hege911 kollegánk.
    Megkárosított engem 3200 Ft-tal.
    Rendeltem tőle egy ventilátor szabályzót amit nem küldött el nekem, illetve a megkeresésemre már nem reagál egy ideje.

    Üdv : Dani

  • szucsi19

    tag

    Sziasztok.
    Segítségeteket kérném egy balul sikerült üzlettel kapcsolatban miskolciero fórumtársnak ezen hirdetéséről lenne szó.
    Mint olvasható hibátlannak hirdette a lapot, viszont hozzám már görbe-sérült processzor érintkezőkkel, és megégett memóriaslottal került. Képeket is küldött róluk, elég rossz felbontásban. Viszont ha tudja az ember hogy mit keressen meg is találja rajtuk az álltalam említett hibákat. Tehát már nála is sérült volt, képekkel bizonyíthatóan. Ha szükség van rá elküldöm a képeket is, de a linkelt hirdetésben benne is van, ahozzászólásoknál.
    Egyenlőre figyelmeztet-tetni szeretném, hogy kártalanítson, ha nem akkor feketepontot...stb, de ezt már ti jobban tudjátok.
    Köszönöm.

    Szűcs István +36 30/568 4822

  • Zohan

    senior tag

    Sziasztok

    fekete pontot javaslok bkorga forumtársnak..
    Megyegyeztünk egy árban nagy nehezen. mivel most pesten nem jár ezért mondtam neki h posta ha részéről jó akkor annyival többet előre utalok tehát a megbeszélt keméyn 2,5k+post nos kb 500-700 grammos a cucc amit vettem volna.. és meg akart győzni hogy a posta költség olyan 1500 körül van nem is értem hogyan még ajánlottan sem kértem, ergó hülyének nézett.. és talált ki minden félét hogy nem fér bele a legnagyobb méretű bubis boritékba és blabla bla, sokkal egyszerűbb lett volna inkább azt mondania, korrekten, hogy inkább mégsem adja el ezen az áron hanem vár vele..
    tényleges kár nem ért.. de az idő pénz alapon most nincsenek normális ventijeim a gépembe innen üzleteltünk volna..

    szóval mindenkit óva intek bkorga forumozótól..

    :R

    [ Szerkesztve ]

    Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD

  • DeNi91

    tag

    Üdv.!
    Szeretnék egy csalót bejelenteni! A neve Kuzma Ákos Róbert és [Ranagol] néven van a prohardveren. Vettem tőle egy Call of Duty World at War PC játékot, amit 3000Ft-ért szerettem volna megvenni. Megbeszéltük a dolgot, és elküldtem még aznap a pénzt a számlájára. Vissza is jelzett, hogy még aznap megkapta és postázza is. Sajnos itt követtem el a hibát, mert ki van írva, hogy ne utaljunk pénzt, de már vettem így innen és nem volt gond, nem gondoltam volna, hogy most lesz. Szóval azóta különböző kifogásokkal nem küldött semmit sem, egy héten kb. egyszer tud válaszolni mert sokat dolgozik stb., akkor is csak kifogásokat küld és ígérgeti, hogy ekkor és ekkor feladja, meg, hogy aznap reggel feladta és már egy hete megint nem hozott semmit a postás. Harmadik hete csak ígérget össze vissza de nincs eredménye. A telefont nem veszi fel, emailekre ritkán, ha egyáltalán válaszol, és akkor is csak újabb ígéreteket tesz. Meguntam, szeretnék végre tenni valamit.
    Eleinte nem tűnt csalónak, rendesen válaszolt stb, csak azóta mióta megkapta a pénzt, csak újabb kifogásokkal nem küldi el a dvd-t.
    Ha esetleg valaki üzletelni akarna vele, ne tegye!
    Itt a dvd hirdetése: [link]

    Kerüljétek el!

    Üdv.

  • david233

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nagyon sokat lehet találkozni olyan eladással vagy üzlettel amely egyszerűen egy sima cserére épül. Én is ilyenben vettem részt, és sajnos megjártam ezzel. A csere jó dolog hiszen, nem kell ráfizetni, és valamivel másabb mint egy készpénzes, vagy átutalásos vásárlás.
    Én nem írtam ugyan semmilyen papírt a cserét illetően, mert végig bennem volt a bizalom, és tudtam azt hogy amit kiadok a kezem közül az jó, és megbízható. Csak ez másképp volt a másik oldalról.

    Megosztanám veletek ami történt, és tényleg jobb ha vigyáztok roland p1 nick nevű sráccal, mert megbízhatósága = a nullával. Korrektnek tűnt azonban, más a valóság.

    Röviden arról h mi is történt: Decemberben meghirdettem itt az asztali PC-met, hogy vagy készpénzért vagy esetleg csere laptopra címmel eladhassam. Nos roland p1 ajánlata elég jól hangzott, hiszen egy normál méretű laptopról volt szó. Megadta a paramétereit a gépnek, dual core-os processzor stb. Mikor a csere megtörtént valóban nem néztem át töviről hegyire a gépet hiszen egy laptop, most minek bontsam szét áramköri elemekre, hiszen működik és jó. Ennyivel megtörtént a csere viszont azt megjegyzem h az asztali gépem meg lett nézne egy pc boltban Füzesabonyban. Nem vittem be a laptopot hiszen nem gondoltam h ennyi minden van vele. ( Most jogos lenne a kritika de egy vidéki városban kicsit másabb a helyzet ilyen téren, tapasztaltam amikor megnézte a gépemet az eladó aki elvileg szakértő is egyben, és nézett mint vak a moziban h mi minden van a gépben, és stb. És mondtam neki olyat is ami új volt és nem tudott választ adni mert még nem is hallott róla ez volt a videokártya: {a videokártya paramétereit nem ismerte rajta, új volt neki a Geforce GT220-as kártya :) }, szóval ilyen helyen inkább nem bíznék meg az eladóban). De ezt most nem akarom kifejteni mert hosszú lenne. De folytatva az előzőt: A problémák akkor kezdtek jelentkezni mikor iskolába vittem magammal és furcsa módon kezelte a wifi-t. Ezt először iskolai problémának tudtam be, de mondta a srác h win 7-el nem próbálta még. Mondtam neki jó felrakom az xp-t. Meg is tettem, a hiba ugyan ez. Na és akkor kezdtem ideges lenni h mi lehet, miért nem megy a dolog. Le akartam szedni az alsó burkolatának azt a részét, ahol ugye a wifi kártya is található. Az első meglepő dolog az volt h hiányoztak a csavarok. :F Itt már kezdett gyanus lenni a dolog, újra telefon, és mondta a srcá h kifújatta belül, és h biztos nem rakták vissza acsavarokat. Mondom oké, az még a kisebb baj, mert azt lehet bele venni/pótolni. Levettem az alsó burkolatot, és lám mi van a gépben egy nagy halom kosz, és először úgy tűnt mintha sáros/homokos lenne belül. :F Itt már nagyon megijedtem, ismét telefon, a srác meg jött azzal hogy ő nem tud ilyenről. Bevittem egy laptopokkal foglalkozó üzletbe h nézzenek bele ( itt megjegyzem nem nyúltam még semmihez). Megnézték és mondták h ez beázott. Ismét telefonálok, mondom a srácnak h nagy a baj, és h cseréljük vissza. Mondom neki h mi van, erre ő: csináljak neki fotót róla. Megtettem elküldtem. Ő bevitte egy üzletbe a képeket, és azt mondták neki h ez a beázás természetes, mert ennyi pára kerül a gépbe normál esetben... ( de zöld foltok, meg ilyen cukorhoz hasonló darabok kerüljenek bele hát érdekes).... A csere vissza, továbbra sem, és még nekem esett azzal h belenyúltam és h tudok -e róla mutatni papírt, vagy garanciát h belenyúltam. Mondtam neki elmegyek, és megíratom. Megtettem elkészült róla a szakvélemény, na és innenstről kezdve csak a hitegetés és az igérgetés jött, majd most ott tartunk h az ígért wifi kártyát sem vette meg nekem. ( totál cukros volt a hátlapja) Ezt onnan tudom hogy már teljesen szét lett szedve a gép és kiderült hogy ráborult a billentyűzetre kávé amelyet előszőr kólának véltek, és ugye ez szépen belefolyt a gépbe. Akit érdekel tudok képet küldeni róla. Sikerült a hibákat orvosolni olyan szinten, hogy ki lett takarítva, és most ott tartok hogy sokkal jobb állapotban van a laptop belseje mint ezelőtt.
    Mivel átvertek és megkárosítottak így már sajnos nem tudok mit tenni mert nem írtam róla papírt. De az asztali PC-m sokkal többet ért mint a laptop. Amelybeől még a hazudott dual core processzor is hamis adat volt, ugyanis egy sima AMD SEMPRON 3600+ -os 2.0 GHz-es processzor van benne.

    Sok lehetőségem nincs, szerintem megpróbálom itt eladni alkatrésznek, hátha esetleg tudja valaki egyben hasznosítani. Működni működik még használható ( de csak irodai alkalmazásra meg netezésre alkalmas), de így simán nem lenne korrekt eladni.
    A másik lehetőségem: beviszem a bontóba ahol már érdeklődtem és olyan 25-30 e ft-ot ajánlottak érte.

    Szóval így jártam :( , remélem átlátható amit írtam, egy a lényeg h vigyázz ha roland p1 -el üzletelsz!!!!!!!!!!

    üdv

    David

    Röviden ennyi

  • szucsi19

    tag

    válasz szucsi19 #13782 üzenetére

    Az előző monológomból pont a lényeg maradt ki.
    Természetesen használhatatlan a lap, semmiféle életjelet nem ad!

    Szűcs István +36 30/568 4822

  • Vada

    tag

    Hali !

    Fekete pontot kérnék *bizi bazár* [link] nevü usernek. 2 IBM config-om árával tartozik és 2 db 17" crt árával. Volt találkozóm a sráccal ezelött a biznisz elött vásárolt tőlem. 2. alkalommal az apjával találkoztam aki pont pesten járt aznap és egyszerűbb volt vele elvitetni a cuccot dorogra vagy esztergom-ba már nem emléxem pontosan , és abba maradtunk elutalja a pénzt. Nos így majd 6-7 hónap után se érkezett meg a pénz , nem volt egetverő tétel 25.000 Ft . Beszéltem apjával telefonon , mert a srác nem vette fel nekem apja is ígérgetett hogy beszél vele és ha a srác nem utalja el a hétvégéig majd ő rendezi , nos addig jutottunk hogy az apja se vette már fel nekem hetek után a telefont. Picit idegesített a dolog , szebb napon lehet ellátogatok hozzájuk. Vigyázni vele simlis fazon.

    WC graffity: Ne ide nézz, a vicc a kezedben van.

  • Isten_embere

    csendes tag

    Ujjabb fekete pont a xmxnorbi tagnak mert engem meg átvágott tegnapi nap folyamán routerrel

    [ Szerkesztve ]

    Ha nem irsz vissza akkor kivánom hogy csinálj magadnak kistestvért!!! :)

  • Silent77

    veterán

    válasz Isten_embere #13788 üzenetére

    Részletesebben, mert így kb semmit nem ér. :U

    [ Szerkesztve ]

    Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

  • goatrance

    csendes tag

    válasz Silent77 #13789 üzenetére

    Igen, ráadásul nálam is érdeklődött az xmxnorbi, de így nem fogok vele bizniszelni.

    Írtam privátot is Isten_emberének, de tegnap óta nem jött válasz.

    [ Szerkesztve ]

  • papajoe007

    tag

    válasz ku-cu #13637 üzenetére

    Most olvasom,hogy fekete pontot kaptam!Ez nem szép barátom,mikor utaltam volna a maradék pénzt,akkor derült ki,hogy a készülék le van tiltva,össze vissza beszéltél,majdnem feljelentett miattad az az illetö,akinek eladtam,mert én sem tudtam hogy le van tiltva,gondolom azután került letiltásra,miután eladtam!!Szerintem te nagyobb feketepontot érdemelnél!
    Üdv:Papajoe007

    PlayStation3 Slim 320Gb

  • toledo777

    csendes tag

    válasz zxrr #13323 üzenetére

    ez nem jogos ez a fekete
    mindig válaszoltam amikor úgy éreztem korrekt a vételi szándék.
    neked is fekete pont. zxrr
    ár alatt árulok valamit és még alkudozol,stb.
    ha problémád van írd meg püben ne ide gyere panaszkodni.
    vicc

    [ Szerkesztve ]

    Hülyéké a világ:Vigyázzatok csalók= ucr + livanyitamas+Davidzon77+mity01

  • C64

    őstag

    Hatalmas fekete pontot érdemel AirBooms fórumtársunk!!

    A sztory a következő:
    Már harmadjára csinálja meg velem a kedves Úriember, hogy félretetesz valamit, majd pár nappal később lemondja különböző családi okora hivatkozva.
    Én nem zárom kétségbe a történetei hitelességét, viszont annyit elvárok, hogy aki vásárolni akar tőlem, főleg ha egy több éves aktív tagról van szó, hogy legyen magában biztos, és ne igérgessen, illetve hitegessen feleslegesen, ha nem tudja teljesíteni a megállapodást, főleg, ha azt előzőleg ő ajánlotta fel alkunak!!!

    Erről ennyit!

    [ Szerkesztve ]

    Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

  • AirBooms

    addikt

    válasz C64 #13794 üzenetére

    Köszönöm az elismerést, igazán ez volt a legkevesebb az elmúlt napokban.
    A 38 piroshoz ez jól jött - meg ahhoz, hogy az öthónapos terhes párom kirakott a lakásból, nem férek hozzá a számtógépemhez, napok óta telefonon netezek. Aznap, amikor rtad, hogy akkor hpogy adom el az általam meghirdetett cuccokat, azt válaszoltam Most épp sehogy. Abban a pillanatban ott ültem a lépcsőházunkban, s a már nem tudom hányadik megbeszélt alkalomra vártam, hogy végre eljöjjön, s kiadja az értékeimet.
    Aznap éjjel Pesten, a kocsiban aludtam, amit előtte összetörtek. Lelopták a négy disztárcsát, reggelre pedig lemerült az akksi. Egy taxis 4 rugóért bikázta be.
    Igen, mindezért még egy fekete is jár nekem, ha kérhetek, akkor inkább mindjárt hármat. Még csak esélyem sem volt lemondani a hirdetést, meg bármikenk is bármilyen igéretet teljesteni. Szorri. Nem tőled, a többiektől...

  • 3RROR

    aktív tag

    Kérnék egy feketét kriss.90 kollégának.

    Sztori:
    Megbeszéljük hogy 6-kor találkozunk a helyszínen.6:15 még sehol sincs.3/4 órája várok rá (a -10 fokban:) )hogy esetleg van olyan magyar ember aki nem késik hanem még hamarabb is jön...Erre hazamegyek mert már nem érzem kezem,lábam.Ő azt állítja hogy már ott volt 6:10-kor de nem látott senkit.Szerintem el se jött:)

  • C64

    őstag

    válasz AirBooms #13795 üzenetére

    Ha ez tényleg mind igaz, bár kötve hiszem és most már nagyon unom a kamu dumát, akkor miért tetetted félre, ha tudtad, hogy családi gondjaid vannak? Ja persze, már értem, azért nem, mert akkor még minden rendben volt köztetek... Folytatódik a sztori...
    Ugyanilyen olcsó dumával rázztál le az előző alkalmakkor is. De sajnáltasd csak magad nyugodtan, biztos sokan vannak akik beveszik ezt az olcsó dumát és megesik rajtad a szívük!
    Szerintem egyszerűen csak meggondoltad magad, de nem volt bőr a képeden ahhoz, hogy megmondd az igazat!

    Mellesleg egy férfit kizárjon a felesége a házból... terhesen... és a férj nem tesz semmit, hogy a házba bejusson... nagyon gyenge...!

    Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ

  • ((UFO))

    tag

    Sziasztok Sike007 el lebeszéltünk egy telefon eladást persze jegeltem neki "mert neki nagyon kell" ő vissza lépet de én elestem 3 potenciális vevőtől is!Részemről megszűnt a "jegelés"

    "Ne légy gonosz" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=((UFO))

  • kertsa

    senior tag

    Szia!

    Szeretnék kérni egy fekete pontot bishopx2-nek.

    2010 októberében vettem tőle egy alaplapot 23e forintért, ami 9 napig üzemelt. Mondta, hogy küldjem vissza neki garanciába, 2-3 hét és vagy megjavítják, vagy kapok egy újat. 3 hét után addig eljutott a dolog, hogy javítás alatt van és nemsokára küldik neki vissza. "Legyek türelemmel!" Majd 2 héttel később közölte, hogy egyéb problémái akadtak, és nem tudja az alaplapot visszaküldeni, hanem vagy pénzt küldi vissza, vagy mást tudok rendeli tőle 23e forint értékben. Már 2011 februárt írunk, és még mindig csak ígérget. Kicsit szánalmasnak tartom.

    Csütörtökön megteszem a feljelentést, amihez semmi kedvem, nem hiányzik az ezzel járó huzavona. :( De már nem látok más megoldást. Szerencsére van név, cím, telefonszám, számlaszám.

    Nem csak a 23e ft-ról van szó. Ne gondolja, hogy büntetlenül megkárosíthat bárkit.

    Ennyit ér a becsülete? Még ennyit sem... :F

    Javasolnám, már ha lehet ilyet, hogy ne tudjon többet hirdetni itt a fórumon. ezzel megelőzve azt, hogy másnak hosszú kellemetlen hónapokat okozzon.

    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

  • mariacchi

    csendes tag

    üdv mindenkinek

    edition10 tisztelet fórumtársam kismértékben visszaélt a jóindulatommal és a bizalmammmal

    hibáztam hogy előre postáztam neki egy 160gb patat vinyot meg egy videokártnyát egy 478 alaplapért cserébe

    az általam elpostázott 2 termék január 12 megérkezett hozzá át is vette majd igérte postafordultával küldi a lapot

    sajna nem történt meg a mai napig utolso privátjaimra nem válaszol

    "

    Új Válasz Törlés 2011-01-15 22:46:13

    edition10
    (újonc)
    szia ne haragudj de időm sem volt rá de hétfőn okvetlen feladom!
    Adok veszek! Jelenleg asztali-PCket árulok és 1 TFT monitort mindezeket nagyon olcsón! Ja és 1 Toshiba notit alkatrésznek!!!
    mariacchi privát üzenete edition10 számára
    Új Törlés 2011-01-16 12:11:31

    mariacchi
    (lelkes újonc)
    szia
    rendben várom majd akkor
    elvileg keddre itt is lehet

    Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!
    mariacchi privát üzenete edition10 számára
    Új Törlés 2011-01-25 15:17:49

    mariacchi
    (lelkes újonc)
    szia
    érdeklődnék az alaplap után van reális esélye hogy elküldöd?
    mert ha nincs akkor csak annyit hogy nem mert akkor megteszem a megfelelő lépéseket ami egy rendőrségi feljelentést takar hisz szabálysértés büntette amit elkövettél(változtak a rendőrségi elbirálások ami annyit tesz egy nyalóka miatt is jutalmat kaphat az ember)
    5000 ft felett van az érték de én utánamegyek ha gondolod illetve az itteni vezetőségnek is bemásolom a nevet cimet illetve a levelezést
    én megbiztam benned de lehet rosszul tettem?
    2 napod lenne még a tranzakciora annyi idő alatt a posta ideér amennyiben nem akkor foganatositom a feljelentést
    Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!
    edition10 privát üzenete mariacchi számára
    Új Válasz Törlés 2011-01-25 17:55:50

    edition10
    (újonc)
    szia basszus elfelejtettem ne haragudj!!!
    nem kell feljelentés szónincs a csalásról!
    holnap becsomizom és megy a postára!
    Adok veszek! Jelenleg asztali-PCket árulok és 1 TFT monitort mindezeket nagyon olcsón! Ja és 1 Toshiba notit alkatrésznek!!!
    mariacchi privát üzenete edition10 számára
    Új Törlés 2011-01-25 20:02:41

    mariacchi
    (lelkes újonc)
    oks rendben uram vadul várom
    bocs a kellemetlen hangulatu levél miatt de ugy gondoltam ennyi idő csak elég lessz

    várom a csomagot
    Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!
    mariacchi privát üzenete edition10 számára
    Új Törlés 2011-01-31 10:38:29

    mariacchi
    (lelkes újonc)
    szia
    továbbra sem érkezett alaplap hogyan tovább?
    Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!
    mariacchi privát üzenete edition10 számára
    Új Törlés 2011-01-31 17:42:27

    mariacchi
    (lelkes újonc)
    ezek szerint mégiscsak becsaptál?
    na nem baj de legalább válaszolhattál volna hogy miért nem küldöd
    nekem igy ugrott 1 vinyo meg 1 videokártya meg 1200 ft
    te tudod ennyit érne a becsületed?
    ha igen akkor nem vagy ember de ma még várok hogy visszairj de holnaptol nem igazán lessz olyan topic ahol ne bukkana föl a neved cimeddel együtt hogy milyen ember is vagy
    sajnálom türelmes voltam és még bunkónak sem lehet nevezni hisz nem bántottalak
    Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!"

    kis izelitő róla

    egy irdatlan nagy büntit kérnék neki ne tudjon hirdetni nem kell az ilyen ember ide

    mondjuk elbactam én is de egy csere során valakinek biznia kell a másikban erre ráfaragtam

    természetesen a rendőrségi feljelentés is megy a mai napon neve cime rendelkezésemre áll a feladásról a nyugta megvan az hogy átvette beismerte

    Ha az ember magányra vágyik, akkor nem az egyedüllét, hanem csak a megfelelő ember közelsége kell neki!

Aktív témák