Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bargab

    tag

    válasz Gravity1234 #1898 üzenetére

    Láttam a konfigokat, de nem tudom hogy a premier ki is használja-e őket (mármint a VGA-t). Úgy jártam, hogy anno hogy a premier 6-os támogatta a mostani FirePro kártyámat. De mióta a CC verziók vannak már nem támogatott. Ezért egy sima átlagos projekt lejátszása is gondokba ütközik, még hogyha le is renderelem előtte akkor is.
    Olvastam hogy sok eddig támogatott kártya egyszer csak kierült a listáról ezért is kérdeztem, hogy kinek milyen tapasztalata van, használat alapján.

    Elég sok color correctort, lumetri colort, Warp stabilizert stb. használok. Ezért egy jobb kártya már kell, nem csak az export lenne kicsit gyorsabb, de a sima vágás közbeni lejátszás is. Ha csak alap vágási műveletek kellenek akkor egyetértek hogy erős proci és sok memória a kulcs, de jelenleg a VGA a gyenge pont a gépben.
    Múlt héten raktam össze egy magazinos anyagot kb 6-7 perc, volt hozzá 3 órányi fullHD 25-30Mb/s nyersanyag. A gépnek már a lejátszás is gondot okozott amikor egy 20 perces fájlból kellett kikeresnem TC nélkül egy megszólalás részletet.

Új hozzászólás Aktív témák