Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Inv1sus #14936 üzenetére

    Hát gratula hozzá, hogy ebből a szarból ezt a kevésbé szart ki tudtad hozni. Bár az alapvető bajokon nem segít. Nincs fény ugye, így nincsenek rendes színek, csak valami okádék. Nem véletlen szoktak fotóst hívni termékfotóhoz.

    A múltkor láttam, hogy a McDonald's hamburgereit úr Photoshopolják össze, pedig ott profi körülmények között van minden lefotózva, de ha összerakják a szendvicset, akkor nem látszik közte a cucc. Ezért külön rétegre teszik a hagymát, a sajtot, a salátát, megrajzolják a kicsorduló mustárt, Liquify-jal igazítják a sajt csücskét, végül rárakják a zsemle tetejét, és ha kevés rajta a szezámmag, még klónoznak rá abból is pár szemet.

    Ezek meg szembevillantják a fényes kartont direktbe, mert derítés ugye luxus, ahhoz apparátus kell. Az ilyen fotó szvsz még Facebookra sem nagyon való, nemhogy szórólapra.

    Mivel én sem engedhetem meg magamnak, hogy bármilyen megkeresést visszautasítsak (arról meg már végképp leszoktam, hogy meggyőzzem az ügyfelet, csináltasson rendes fotót fotóssal…), egyszerűen meg szoktam mondani már meló előtt, hogy készüljön fel rá lelkileg, hogy a végeredmény szar lesz. Írásba adom neki. Erre mikor kész van, nagyon szoktak örülni, hogy dejólett.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák