- [Re:] Xbox Series X néven jön a Microsoft új generációs konzolja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG G Pad 7.0, 8.0, 10.1 tabletek
- [Re:] Jövőre megpörgeti a mobil fejlesztéseket az AMD
- Milyen házat vegyek?
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HDD probléma (nem adatmentés)
- [Re:] Samsung Galaxy Tab S3 - mesterhármas
- [Re:] Megérkezett a Radeon Software Adrenalin 2020-as verziója
-
- Utoljára frissítve: 2019-01-12 15:58:43
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Hozzászólok Aktív témák
-
lesaux
veterán
Fapados módszer: a Width meg a Height értékét ki kell szedni onnan.
utazómajom - http://facebook.com/utazomajom/
-
balintka
őstag
Egy olyan kérdésem lenne:
Bicajtúrán voltunk, készült egy jó kép, de az arcomon vagy egy bogár vagy valami piszok volt. Ezt hogy lehet Photoshop 7.0.1-el eltűntetni a képről? Sajnos abszolút nem ismerem a progit, légyszi írja le valaki mit csináljak. Fontos lenne nagyon! Köszönöm!
-
Dexter68
addikt
Clone stamp tool volt már a hetesben is... Asszem ott is S volt a billentyűje.
Ha megvan, Alt-katt-tal kijelölöd, hogy honnan vegyen mintát, utána simán kattintással, hogy hova tegye... CS-kben már van Spot healing tool, ami mindezt automatikusan végzi és még az árnyalatot is hozzáigazítja.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Jag
senior tag
A két layer közül a felsőre raksz egy maskot. Jobb alul. Kép
Klikk a mask-ra.
Aztán a gradientel, feketével húzol rajta egyet balról-jobbra áttetsző lesz, ha fehérrel nem. -
Jag
senior tag
Használd a polygonal lasso tool-t. Ha a shift-et nyomva tartva húzol, tök egyenes lesz.
-
Sikoly85
csendes tag
Gradient az a szinátmenet. a maszk ott van a layer palettán alul, ott van sok ki ikon ott keresd meg a mask-ot.
Két képet rakj egymásra lehetőleg mind a kettőnek ugyan akkora legyen a mérete.
Ezután a felső layerre (layer1 vagy 2 nem tudom nálad hogy fog kijönni.) rakj maskot és utána a gradient toolal csinálj fentről lefele egy szinátmenetet, de nagyon fontos hogy fekete fehér legyen és fentről a feketével kezd.
Lényegében ennyi. Remélem tudtam segiteni -
Lehet kellene nyitni egy Magyar Adobe Photoshop topicot...
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
luw2win
őstag
Hali!
Eddig megcsinált képemet szeretném arany árnyalatúvá változtatni, próbálkoztam már a Szinezet/telítettség nél de nem sikerült. Az h ne szürke hanem arany szine legyen azt hogy tudom megcsinálni?
Köszönöm
Üdv: Máté.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
lesaux
veterán
Hehe. Percek alatt írtam rá egy actiont. Igazából csak azért kéne engem pofán vágni, amiért két hét után jutott eszembe.
Nyitok egy üres ablakot a megfelelő méretben, aztán innentől jön az action.
Open, Ctrl-A, Ctrl-C, Ctrl-Tab, Ctrl-V, Lighten, Ctrl-Tab, Ctrl-F4. Magyarul pont mintha én csinálnám, csak a gép csinálja.
678 megát foglalt a Photoshop.exe a memóriából, és csak az tartott vagy három percig, amíg egyesítette a rétegeket, de legalább jó ronda lett, bár ez nem a program hibája. Tökéletesen teszi a dolgát.utazómajom - http://facebook.com/utazomajom/
-
Miután lerendezted az arcod veregesd magad vállon amiért magadtól rájöttél
-
A PhotoShopban lenne ilyen funkció?
Words cannot express how much i don't care
-
eastsider
nagyúr
Hy
felraktam a Photoshopot (CS3, hun). fut a script, és a végén kiírja, hogy "Nem lehetett inicializálin a photoshopot, mert a fájl nem találjató."
már párszor újra raktam. mi lehet a gond?
(priviben is jöhet)elrőe is nagyon köszi
amúgy eddig fennvolt, és sose volt ilyen gond...
-
Mennyiért szoktak weboldalra grafikát készíteni?
Csak a grafika, flash nélkül"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
DroneZ
aktív tag
sziasztok skacok tudna valaki nekem segíteni abban, hogyan tudnék átfesteni egy fekete vázat ezüst vagy hasonló színre? mert a ps nem engedi, nagyon sötét szürkére festi. de mindent. nem tudok króm színt előhívni vele... tippje van valakinek hogyan csináljam? egyébként a színcsere eszközzel dolgozok, azzal a legegyszerűbb.
ha sima ecsettel csinálom akkor elveszik a fényes felület és csak egy matt réteg marad...
[ Szerkesztve ]
-
Frenky89
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy "nyitott" (pl. egy csigavonal) path-okat hogyan tudok valamilyen formában elmenteni, hogy későbbi munkamenetben brush-ra tudjam felhasználni őket?
Shape-ként és mask-ként próbáltam, de sajnos összeköti a két végpontot és brush-nál egy "vágás" jön létre az alakzatban. -
Tőlem a minap azt kérték, hogy az újságban egy hirdetésnek tegyek ezüst hátteret.
Mondtam oké, 10% black, oszt jónapot.
-
Ez egy heti reklámújság (tudod: kukabélelő), foglalkozzon vele a rák. Majd az üzletkötő kezeli!
Egy igényesebb munkánál természetesen más lenne a helyzet!Words cannot express how much i don't care
-
Abba meg minek? Max a kisebbség lekaparja és beviszi a zaciba
-
Hozzászólok Aktív témák
- [Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- [Re:] Xbox Series X néven jön a Microsoft új generációs konzolja
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- [Re:] Milliók köszönhetnek el a WhatsApptól
- Battlefield V
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG G Pad 7.0, 8.0, 10.1 tabletek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 12.9 256Gb WI-Fi 3 gen. + PENCIL + UAG TOK MAKULÁTLAN ÁLLAPOTBAN 2020.08.5
- 52" Samsung Full-HD Prémium kategóriás TV, TruSurround hangrendszerrel
- Panasonic Lumix G80 12-60mm vadiúj, garanciális
- Gigabyte AORUS SLI HB bridge RGB (1 slot) Eladó! 4.990.-
- Új Zsír Díszdobozos ASUS ZenBook 3 Deluxe UX490UAR -35% Blue Gold Ultrabook 14” Bivaly i7-8550U 16GB