Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gigaman55

    csendes tag

    Sziasztok!

    Nemrég gondok voltak a videókártyámmal, ezért elővettem a régi gépemet, és azzal akartam használni a Seagate winchesteremet, de sehogy sem indult be a windows, bedugtam az összes helyre ahová lehetett, de a windows nem töltött be.

    Ma visszaraktam az új gépbe, már ezzel sem indult el a win 7 (64 bit), mindig újra indult, így hát gondoltam újratelepítem máshová, hogy az eredeti win is meglegyen. Telepítéskor döbbentem meg, amikor 4ből 3 partíciót üresnek látott, az egyiken megvan minden, de a többi elveszett. Pontosabban csinált ez egy helyreállítást, és visszahozta a régi windows darabjait, csak az a baj, hogy nem a legutóbbi oprendszerét, hanem egy régebbiét.

    Most van egy fizikai partícióm, ami szerinte teljesen üres, sajátgép sem jelzi ki, ezt hogyan hozhatnám vissza a legjobb eséllyel? Partition Magicben "unallocated" a fájlrendszere, de van olyan opció, hogy "Partition recovery", megpróbáljam ezt? Leszedtem TestDisk programot is, de az nem indult el (még új az oprendszer, talán ha felfrissül jó lesz). Vagy tudtok jobb megoldást?

    A másik 2 partícióra a GetDataBack programmal próbálkozzam, vagy van jobb e célra? A megmaradt partíción elég kevés helyem van.
    Megpróbáltam ezzel egy gyors keresést a windowsos partícióra, de úgy tűnik nem találta meg azt, amit szerettem volna, csak az aktuális windowshoz tartozó fájlokat.

Új hozzászólás Aktív témák