Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LostData

    csendes tag

    Sziasztok!

    Kb 1 hónapja tönkrement a laptopom, ezért elvittem egy szervizbe. Ott azt mondták nekem, hogy az SSD tönkrement, azt javítani nem tudják, csak egy új SSD-t tudnak beletenni a laptopba.

    Lévén azonban, hogy nekem a régi SSD-men sok fontos adat volt, elvittem a tönkrement SSD-t a Kürt adatmentéshez bevizsgálásra.

    A vizsgálat után azt a választ kaptam, hogy: "A meghibásodás a vezérlő chip firmware-ben következett be. A hiba sajátossága miatt a firmware helyettesítése nem oldható meg. A fentiekből adódóan, az adatmentést elvégezni nem tudjuk."

    Annyit kérdeznék ezzel kapcsolatban, hogy az adatok kinyerése ezek alapján tényleg teljesen reménytelen, vagy érdemes lehet más adatmentő szolgáltatást is megkeresnem?

    Abszolút nem kérdőjelezem meg a KÜRT-nél dolgozó szakemberek szakértelmét, sőt, azért is mentem oda a problémámmal, mert úgy hallottam, hogy ezen a téren ők a legjobbak, csak egyszerűen nagyon nehezen tudom elfogadni, hogy az adataim végleg elvesztek, és próbálok mindenhonnan segítséget kérni...

    Köszönöm a válaszokat előre is!

Új hozzászólás Aktív témák