- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Nagyon gyorsak egyelőre ezt külön meg is köszöntem.
Csak a gépi emailek... Szóval ha nem telefonálok csak email-t küldök meg sem tudom hogy rossz az alaplap és azt cserélik. És így első olvasásra felbosszantott. Aztán a telefonon megnyugodtam
Ilyenkor újra indul a garancia?[ Szerkesztve ]
-
public73
senior tag
válasz mokus1 #22449 üzenetére
okés, így már rendben!
véleményem szerint, ha sikerült már telefonon is egyeztetni és plusz e-mailben is jelezted, hogy Te ragaszkodsz ahhoz, hogy ne bántsák az SSD-t, így a fönnálló javítási és szállítási költség az Acer-t terheli.
gondolom én, lajikus, akinek szintén SSD-n van a rendszer a (notiban) és a gyári merevlemezt a rack-ban használom adatok tárolására. -
Peak
addikt
válasz mokus1 #22451 üzenetére
az alaplapodra igen.
a gép egészére nem, csak kitolódik a garanciád vége annyi nappal, amennyit a szervizben volt jogos/garanciális alkatrészcserén/javításon.nem kell egyből bosszankodni, a szerviz nem azért van hogy bosszantson, hanem hogy elháritsa a bosszantó meghibásodást
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Dapro
senior tag
Melyik a "legolcsóbb" és leggyorsabb SSD amit bele tudok pakolni egy acer 5750g-be?
-
bzs73
őstag
Üdv nektek.
Hát én most jutottam itt a ph-n egy 5750g-hez, és hát kellemesen csalódtam az acer -be.
Előtte egy sony volt, az új e szériából, hát az hangosabb volt, és hőfokok ugyanilyenek voltak, sőt kicsit magasabbak. Ha nincs játék akkor mindenre a hd3000 van beállítva, és semmi hangja a notinak. Játékok alatt is cpu max 75fok, gt 540 meg max 80fok-on volt.
A hűtés hangja még játékok alatt is kellemes. Az első acer notim, de kellemes meglepetés számomra.120k-ba nagyon megérte szerintem. Gari van még rá több mint 6 hó, majd meglátom kibővítem-e. A gt540 lazán húzható gt550 felé is, 2-3 fok emelkedést tapasztaltam, de igazából felesleges. Minden játék szépen megy. Szóval nem rosszak ezek az acer-ek.If a second or you are the first to lose.
-
Dapro
senior tag
Örülök, hogy tetszik. Gari bővítés megéri szerintem. Nekem mondjuk alapból 2 év van rá és 135k volt újonnan. Most ssd berakásán gondolkozom és videókártya tuningon amint lesz egy hűtő alatta és az le is hűti.
Volt valamilyen játék amire jó hatással volt a tuning nálad?
Nekem a BFBC2 kicsit akad (csak kevés az fps de nem akad), bár high-on van, de nem is akarom lejebb venni. -
bzs73
őstag
ssd-t én is veszek bele jöv hónapban, mert jelenleg csak annak van hangja, ha nincs játék.
Na meg sebesség is jobb lesz, nem kicsit. Én samsung 470 szériát veszek bele, 128gb-t.
Hát fps-t nem néztem. Igazából csak megnéztem bírja-e, ill mennyi tartalék van benne, és ennyi. Minden játék megy húzás nélkül, egyenlőre nincs szükség rá.
Ami még nagyon meglepett az az aksi. Brutális jól bírja. 5h felett neteztem vele, wifi, stb, 50%-os fényerővel. SSD-vel ez még növekedni fog.If a second or you are the first to lose.
-
agnes920426
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Egyátalán nem értek a laptopokhoz.
Szeretnék laptopot venni, kb: 130 000Ft-ért. Megbízható, viszonylag gyors gépet. Internetezésre, játékra, tervezőprogramokra, filmnézésre használnánk. Mit tudnátok ajánlani? (márka, típus és hogy miért ajánljátok) Hol a legjobb venni? Tudtok valami helyet?Köszönettel: Ágnes
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Van egy Acer Travelmate 4151 lmi laptop. Képernyő cserére érett. 15" XGA képernyő kéne bele, de még nem szedtem szét addig, amíg nem tudom milyen csere képernyő kéne bele. Tudtok segíteni? Hány pines, wide, 4:3, mi kell bele? Esetleg milyen típusokból tudok még ilyet kimenteni?[ Szerkesztve ]
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
padra
aktív tag
válasz agnes920426 #22462 üzenetére
Ezt ajánlanám.Szerintem megbízható,2 év garancia,az általad felsorolt dolgoknak megfelel,
és talán a legjobb ami játékra is megfelel,és kihozható 130k-ból."Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
h1n1_900
senior tag
Ma beszereztem SymbianOS 5830TG laptopját
Remélem nem fogok benne csalódni. Bár hűteni kell külső hűtővel ha játszani akarokLogitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
Salvador20
őstag
hi!
Az acer Aspire one Happy 2-höz tudok berakni 3g belső modemet, és ha igen, akkor hol tudok hozzáá venni? Mert egy mini pcie hely van, de csak lenovo modem van, illetve azt találokBe Faster, be Smarter, or Cheat!
-
padra
aktív tag
válasz mokus1 #22465 üzenetére
Tudom hogy sem a kérdés,sem pedig a válasz nem ebbe a topikba való.De gondoltam nem irányítom át a "milyen notebookot vegyünk" topikba hanem inkább válaszolok a kérdésére.Nem ez az első,és nem is az utolsó hogy nem a megfelelő topikban kérdeznek,és kapnak rá választ.Ettől nem fog összedőlni a világ.
"Mert ez a proci a xvidek lejátszára se elég nem hogy játszani vagy bármire."
Legközelebb légyszíves tájékozódjál,mielőtt ilyet írsz.Mert nem1x-2x ajánlották már ezt a laptopot olyanoknak akik játékra is alkalmas gépet keresnek.Mert nemhogy xvidek lejátszására,de még játékra is alkalmas.
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
mokus1
addikt
Tájékozodtam már erről a prociról több tesztet is néztem.Több fórumot is olvastam.Többször láttam ezt a fajta cpu-t ajánlani is jöttek az olyan trollok mint én és leszólták a CPU-t Nem véletlen.Egyrészt architektúrálisan is elég gyenge a cpu sajnos és ráadásul borzasztóan nevetséges órajellel így 2011 vége fele Tény hogy a VGA alkamas játékra de a cpu az kevéske.
-
padra
aktív tag
válasz mokus1 #22470 üzenetére
Tisztában vagyok azzal hogy a cpu nem egy erőbajnok,de akkor is túlzásnak tartom hogy ennyire leírod ez a procit.Én még mindig tartom hogy általános felhasználásra,és játékra(persze némi kompromisszummal),a maga 130k-s árával bátran vállalható.
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
félisten
válasz #41635072 #22467 üzenetére
Nincs elbaszva, egyszerűen 2.5cm vastag. Még nem olvastam olyan korszerű notiról ahol ne lenne gond a cpu throttling. Lehet hogy valamit elnézek. Persze van aki nem tudja mi ez az egész.... A ph-s tesztben sem szerepel a hiba egyik notinál sem, arra mennek h vékony stb, vidd vedd jön a zsé, arról nem írnak hogy gázos ha sokat játszol. Notebook chech nyersen leírja ha valami **ar! A mostani mit lehet venni 160k-ért tesztben sem szólnak erről. pedig ott is vannak beteg példányok.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
h1n1_900
senior tag
Itt 100% hogy gond lesz emberek!
Amikor a proci 73c langyos levegő jön ki.
5750-en amikor 60c volt a proci forró levegő jött ki belőle
Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
h1n1_900
senior tag
válasz #41635072 #22478 üzenetére
Mondom valami nem ok a cpu hűtővel.
Jó áron vettem nagyon. Megy gariba remélhetőleg orvosoljákmokus1:
Bekapcsolás után Alt+F10 és már megy is. Megnézem milyen is ez.
Aztán már csak át kéne méreteznem a C-t.[ Szerkesztve ]
-
bzs73
őstag
válasz bagyusz #22482 üzenetére
Az 5750G-ben 2 hőcső van, mert már szétszedtem.
2310-el és gt540vga-val semmi nagy melegedés nincs, még gt550 órajelek felett is megáll max 80fok körül. A cpu meg 70 fok körül van.
Hűtőpad használatával meg így alakulnak a hőmérsékletek 1h játék után.hőmérsékletek
Én kellemeset csalódtam az első acer notimban.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
bagyusz
őstag
-
bzs73
őstag
válasz bagyusz #22487 üzenetére
Hát ez nem csoda. Talán szerencse, mert először ezt a notit i7 procival készítették el, ahhoz méretezték a hűtést. Azért azzal már van melegedés rendesen, de elbír azzal is.(Épp hogy elbír ). Tudom mert egyik ismerősnek van ilyen noti, i7 cpu-val, és hát ott nem is igazán a cpu és vga melegebb, az is pár fokkal, hanem maga az egész gép. A bill is felmelegszik keményen, meg az egész noti. Itt ott már szinte forró 1h játék után, szóval az csak is hűtőpaddal használható.
Egyébként én nem bírok ventit szabályozni. 1-2 progival próbáltam, de semmi nem látja.
Mondjuk nem izgat, mert jó csendes így.[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
félisten
Tárgyaljátok ki, én kiléptem egyenlőre a notik köréből.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
bzs73
őstag
válasz bagyusz #22489 üzenetére
Így van, de ez az amit írtam. i7 cpu val már csak hűtőpaddal bír el.
i3-al semmi hangja, és közel sincs ilyen melegedés. i5 -el még szerintem elbír, de az is határeset már. A lényeg végül is hogy nem értem hogy hogy adhatnak ki ilyen notit i7 cpu-val, hisz tisztán látni hogy az már sok neki. Nem hiszem el hogy mikor elkészítették nem látták acer-nél, hogy ez hosszú távon nem egészséges.If a second or you are the first to lose.
-
Salvador20
őstag
-
bagyusz
őstag
válasz Salvador20 #22494 üzenetére
Ha nincs is külön még egy mini pci foglalat akkor a wifi helyére belehet rakni egy 3g+wifi kettő az egyben párost, azt meg argep.hu-n meglehet találni.
-
h1n1_900
senior tag
Na 1Óra alatt "kitisztítottam" a gyári Aceres Win7-et.
Arra kéne rájönnöm, hogy lehet azt megoldani, hogy 5%-nál ne kapcsoljon/aludjon/hibernáljon le. XP-nél ezt ki lehetett kapcsolni. Mert még most is ír 20percet.
-
bagyusz
őstag
válasz Salvador20 #22496 üzenetére
Most hirtelenjében én sem találtam, csak síma 3g modemet, meg kellene nézni, hogy van-e második mini pci foglalat. 3g
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest