- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
sziasztok!
van egy AV-8 as lapom és ma este 2x fagyott a windows. du játszottam is semmi probléma.
excel futott (eddig nem volt vele gond) bitcomet meg media player classic -> zenének. egyikkel se volt semmi probléma.
a postcode-nak 21 -et ír! /HPM initialization (notebook platform)/
most akkor mivan mert ez nem mond nekem semmit?
pls help!!!!!!!!
1000 thx -
ZakRob
senior tag
Vettem a lapba 2x512MB hynix memóriát, hogy dualban menjenek, ezzel nincs is probléma. Amikor bekapcsolom az elején madjnem mindig ad egy figyelemztető jelzést, ami nagyon idegesít. Vissza vannak osztva 333-ra és így mennek 208Mhz-el (fsb 250Mhz).
Az időzítéseket nem piszkáltam, 1.9-es bios van rajta a proc. venice magos, de nem akarok biost frissíteni, mert már kipróbáltam egynehányat és ez tűnt eddig a legjobbnak.
Szóval mi lehet ez a jelzés, valaki találkozott már ilyennel?
[Szerkesztve] -
karmester
senior tag
-
Daem
csendes tag
Üdv !
Olvasgatva a forumot elhatároztam hogy felrakom a 2.4 biost..venices procim van
Azonban frissités közben kifagyott a cucc.....
most se kép se hang..mit lehet ezel csinálni ???
[Szerkesztve] -
Dracula
őstag
Nekem semmilyen ilyen hangot nem ad. Amikor vettem, egyből felraktam a 2.4-es BIOS-t, a Venice mag miatt.
Próbálta valaki a 2.5-öt? Mi változott?
Üdv! -
-
blac
tag
Az Abit lapoknál jól működik, a Windows alól a bios frissítés.
Nyugodtan csinálhatod, persze csak akkor, ha a lapodhoz való bios-al frissíted. -
karmester
senior tag
Hát, nálam nem ment Windows alól, azt mondta, hogy túl régi a progi, erre online frissítettem, utána felnyomta az új biost, de az ellenőrzésnél mindig behalt, ráadásul utána nem is akart elindulni a masina, nem látta a SATA vinyóimat --- nem indult a Windows. Floppyról frissítettem a bios-t, és minden szépen, rendben ment.
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
asturel
őstag
ha kell valakinek a 25-os bios ftp-n fennvan [link]
Release information:
[ENGLISH]
1. Enhanced compatibility with certain VGA cards.
2. Enhanced compatibility with certain PCI SCSI cards.
3. Add new CPU support.
4. BIOS compiled date: 11/17/2005 -
Findzs
addikt
most akkor mi van ezzel a biosal ?
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Dracula
őstag
válasz karmester #1363 üzenetére
Nekem ment Win alól a régi alaplapommal is (abitok), elég rég óta.
De most mikor vettem, én is floppyról csináltam. Nincs a gépben, de a polcon ott van. Csak rádugtam addig, amig az elején Alt + F2-vel megcsinálta és kész. Aztán ment vissza aludni a polcra. A floppy helyén nekem egy 12in1 kártyaolvasó van...
Amig nincs kinn a honlapon a 2.5, addig biztos nem rakom fel... Lehet, hogy utána sem, mert nincs gondom a BIOS-al. Kérdés, melyik VGA-kra gondolnak... SCSI-m meg nincs.
Üdv! -
Findzs
addikt
baker
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
karmester
senior tag
Úgy értem, hogy felnyomja a bios-t, és amikor ellenőrzi megáll, hiba üzenetet ír ki. A régi biosnak ilyenkor már lőttek, az új meg nincs ''feltelepítve'' rendesen. Különben, ha visszafele olvasgatol láthatod, több emberkének is volt baja a bios frissítéssel Windows alól.... a windows alól ilyesmit nem szabad csinálni.... csak ''vegy-tiszta'' környezetben, és ez pedig a dos-os boot floppy... a windowsról monden elmondható, csak az nem, hogy ''tiszta'' és megbízható lenne ilyen műveletek elvégzésére....
http://www.andrasvass.com http://www.youtube.com/user/Zakatatralala/videos?view=0&flow=grid +36-30-4920098; +36-20-4498506 Skype: bandika1338
-
krystman
őstag
Nem tudom akinek AV8 3rd eye lapja van.És nektek rendesen mutatja a 3rd eye a frekit amikor a proci vissza megy 1Ghz-re?Mert nekem akkor is 2000mhz-et ír.De a Cn'Q az rendesen működik,csak a kijelzőn írja a 2000mhz-et az 1Ghz helyett.Minden más normálisan frissül.Vagy ennek nem is kellene változnia?
-
-
ZakRob
senior tag
-
bandi20
aktív tag
Üdv mindenkinek
Sajnos én feltettem a 2.5 ös biost oszt sekép se hang
Csak van és kész ugy hogy éljen az Abit
El is vitte az uj biosz az alaplapomat a francba
megoldásokat várok mert nagyon szeretem azt a lapot?bandi
-
Zsadi
őstag
Most meg a 2.6 van az oldalukon.
A fene se érti. -
bandi20
aktív tag
Sziasztok sajnos búcsúzok a topiktól Abit-an8- sli tulaj lettem egy 6600 gt -vel sajnos most van garba az av8
de ugy döntöttem hogy nem maradok agp-s vonalon hanem pciex lesz belőle
Ugyhogy sziasztok vigyázzatok a 2.5 -ös bioszrabandi
-
asturel
őstag
mondjuk eleg erdekes a 2.5 meg 2.6 bios
BIOS release 2.5 for AV8, Rocket Boy AV8
Release information:
[ENGLISH]
3. Add new CPU support.
4. BIOS compiled date: 11/17/2005
----------------------
BIOS release 2.6 for AV8, Rocket Boy AV8
Release information:
[ENGLISH]
3. Add new CPU support.
4. BIOS compiled date: 11/08/2005
ha 2.5-os kesobb keszult mint a 2.6os? meg erdekes modon u.a. az ujitasok is -
rsx
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Mátol én is av8 tulaj lettem''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
rsx
aktív tag
Kérdeznék is valamit ,az 1,9 biost érdemes 2,4 frissiteni?
A proci e6 step.3200+-os venice''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
rsx
aktív tag
válasz Dracula #1391 üzenetére
Üdv
Na a frissítés megvolt.Minden babán megy
Viszont lenne 1 kérdés:A telepités minden hiba nélkül lement de a zseniál xpsp2 miután frissiti magát folyamatosan kék halál.Ha nincs frissitve semmi baja.
Mivel akadhat össze?''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
rsx
aktív tag
Na a videokari driver-vel van gond,de már több catalyst-ot is kiprobáltam 1-ik sem jó
2,6-os bios segitene vagy xpsp1[Szerkesztve]
''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
Dracula
őstag
Akkor ott gond van, mert sp2 nem tehet róla. A BIOS sem!
5.11 Cata nem jó neked? Vagy az 5.10?
Az alaplapi driverek fenn vannak??? (ajánlom a Hyperion 4.56-ot, a Pro felesleges, csak ha RAID-ed van)
Üdv! -
rsx
aktív tag
válasz Dracula #1395 üzenetére
Üdv
Mindenböl a legfrissebb van fen.
5.10 5.11 5.12 catalyst mindet kiprobáltam nem segitett.
Hyperion 4.56 ez van fenn semmi
Olvasgatva a totyikot lehet hogy a ramjaimat nem szereti /Corsair xms expert PC3200cl2/512/
2.5 3 3 7 1T-ben mennek
A memtest 4 óránkeresztül ment nem talált hibát
Tuning nincs
Csak az nem értem hogy a winfos telepitése alatt semmi baja
Ja van 1 tv kártya+hangkártya lehet ki kellene venni?''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
karmester
senior tag
A 2.4-es bios óta a Pci illesztésű kártyák kezelését valahol megváltoztatja (asszem az időzítés körül), ezt kell valahogy visszaállítani, valaki már írt erről a totyikban, különösen a tv tunerek érzékenyek erre.
-
rsx
aktív tag
válasz karmester #1397 üzenetére
Köszi este tesztelek kiszedem a tv karit + hang kártyát.
Anno mikor volt is-7-es abitom annál pont a tv kártya miatt burult minden kiszedtem utána atom stabil minden, lehet most is ez a baj.
Ha nem akkor megy a lap vissza gariba''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
rsx
aktív tag
Na nem mentem semmire megy vissza gariba a lap
Pedig biztam abban hogy jo lessz''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
Dracula
őstag
Kár, lehet gond a tv-tuner, igen. Más PCI slotban próbáltad?
Amúgy szerintem az Asus A8V Deluxe is jó lap, ha cserélni kell hasonlóra.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Kingston HyperX FURY 16GB (4x4GB) DDR3 1866MHz HX318C10FB/4 Memoria!
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest