Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    Amíg nem ismeritek a helyzetet, addig nem is várhatok semmiféle egyetértést a részetekről. Ennek ellenére látatlanban is mindannyian egy húron pendültök. :U

    1. Véditek azt a lányt, anélkül hogy ismernétek. Én lassan ~ 10 éve ismerem, tudom, hogy kicsoda. És valójában nincs semmiféle csoda. Csak azért ment a rendőrség kötelékébe, hogy fittogtassa az erejét és jól megfingasson másokat, akiket civilben nem tud.
    2. Bárki bármit mond, egy 22 éves lány nem való rendőrnek. Hiába alkalmaznak nőket, egy nő sosem lesz a rendfenntartás embere, egyszerűen nem lehet komolyan venni egy nyüzüge kis plázabiccset. Teljesen más egy férfi megjelenése akár egy utcai balhénál, akár egy helyszínelésnél, akár egy egyszerű igazoltatásnál. Egy nő sosem fogja ugyanazt a fellépést és hatást elérni, mint egy férfi rendőr. Egyszerűen nem lehet őket komolyan venni. Ez hatványozottan igaz a kis huszonéves lán'kákra.
    3. Ilyenkor néha visszasírom a régi rendszert.
    4. Mielőtt azt gondolnátok, nincsenek szélsőséges nézeteim. Egyszerűen nem kell minden munkát mindenáron mindkét nemre ráerőltetni. Van ami kifejezetten nem nőknek való, és ugyanez igaz fordítva is sok más dologra, a férfiak esetében.
    5. Ennek ellenére nem vagyok nőgyűlölő, még ha annak is gondoltok. Ez csupán a véleményem, amivel szerencsére máshol nem vagyok egyedül.
    6. De mivel látom, hogy mindannyian ugyanazzal a hajóval utaztok, megköszönöm a véleményetek, béke veletek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák