- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboyszi
csendes tag
Én most vettem meg nemrég az egyik 160 körül hirdetett használt Questet, és nem csalódtam, de azért a lencsét alaposan meg kell nézni, nem árt rávilágítani is, mert szabad szemmel én se láttam meg a lencsén valamit, amit utólag észrevettem, bár ha láttam volna, ennyiért akkor is megvettem volna, mert alig használt új állapotban volt, és az a kis karcosodás nem zavar be a vr élménybe.
-
netboyszi
csendes tag
Most egy hosszú 3.0 link kábel kellene nekem nagyon...
-
netboyszi
csendes tag
Köszönöm a tippet, Alzában én is voltam tegnap, és ezeket szereztem be:
PremiumCord kábel 90 fokban hajlított C/M típusú USB konnektor - USB 3.0 A/M, 2m: https://www.alza.hu/premiumcord-kabel-90-fokban-hajlitott-cm-tipusu-usb-konnektor-usb-3-0-a-m-2m-d5759060.htm
PremiumCord USB 3.0 10 m-es hosszabbító kábel:
https://www.alza.hu/premiumcord-usb-3-0-10-m-es-hosszabbito-kabel?dq=304161811ezer körül hagytam ott szeméyes átvétellel, gondoltam emelem a tétet 10 méteres usb3.0 kábellel. Sajnos a kábelteszt nálam sem működik egy kábellel sem, de tegnap kipróbáltam így a 12 méter kábellel simán átért a szomszéd szobába a gépemtől, abban a szobában nagyobb a hely, jól szép minőségben működött minden. Most már minden megvan, már csak játszani kell. Köszönöm a tanácsokat, nélkülük még mindig keresgélném a megoldást, ami közben az orrom előtt volt végig
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest