Új hozzászólás Aktív témák

• clyvejhamma

aktív tag

válasz akoska07 #4544 üzenetére

Igen, ugyanezt gondoltam én is. Így VR a VR.
    Climb nincs, 2-3 oldallal korábban írtam mik vannak.

Baromi érdekes dolgot láttam. Tegnap kipróbálta a kislányom a Touch-ot. 5 és fél éves, nem nagyon szoktam engedni játszani, max. 5-10 perc táblagépes Angry birds, kéthetente 1x, esetleg wiizés, kb. 2 havonta 1-2 óra.

Fogtam, felraktam a fejemre a Riftet és elindítottam a First encountert. Ez egy kis labor szerű lakókocsi, ahol meg lehet tapasztalni a Touch működését. Kb. 1 percig élvezkedtem, felvettem az egyik kockát az asztalról, forgattam, nézegettem, miközben elmondtam neki, hogy tulajdonképpen erre való. Ráadtam a Riftet, kezébe adtam a Touchot és itt jött Számomra a döbbenet. Miközben azon agyaltam, hogy hogyan magyarázzam el neki a gombok\touch működését a legegyszerűbben látom ám, hogy odafordul és elveszi a lemezt a robottól. Kérdezi, hogy hova kell rakni. Mondom a lapos gépbe, fogta sitty-sutty rakta a helyére és már gyártódtak is a pillangók. Mindezt olyan természetességgel, mintha ceruzát vett volna a kezébe, hogy rajzoljon. és ez kb. így folytatódott végig. A ravasszal voltak gondjai, még nem éri el rendesen, mert kicsi a keze :)

Nekem azért jó néhány percig tartott mire automatikussá vált a fogás mozdulat, kb. 10 perc volt mire alkalmazkodtam hozzá. Nála ez azonnali volt. Lehet, hogy pont azért mert nincs megszokva neki az egér, stb., nem tudom. Nekem még mindig nem jön magától pl. a thumbs up, mert sokszor nem hagyom a hüvelykujjam fent a tárcsás részen.

Mindenesetre úgy tűnik elég jó munkát végeztek a mérnökök, amikor megtervezték.

Új hozzászólás Aktív témák