Új hozzászólás Aktív témák

• gulasoft

őstag

válasz savoo #41282 üzenetére

Én a neten talált leírásokat ajánlottam figyelmedbe, illeteve nekem a bolt ahol vásároltam ajánlott tápot. Nekem egy 550-es tápom egyik fele halt csak meg eddig, szerencsére nem úgy hogy vitte a rendszert, csak a 1080ti mikor kicsit többet akart felvenni tőle akkor nem kapta meg, és fagyott az egész rendszer. Elvittem szervízbe, mert nem tudtam mi a baja, ott is szenvedtek 2 napig, azt látták, hogy ha beindul a 1080ti és valami bonyolultabbat akar csinálni, akkor esik szét a rendszer. Újrapasztázták, már mindent végignéztek, aztán berakták egy másik gépbe amiben simán futott, és akkor derült ki hogy a táp egyik fele félig a halott. Ott ajánlottak egy nagyobb tápot, azóta volt már videókártya csere, de szerencsére nem lett alulméretezve a táp, és elvitte a 2080supert is. Ezért Én azt gondolom hogy egy 500.000Ft-os rendszeren nem érdemes a tápon spórolni, mert sok gonddól kíméled meg magad, ráadásul egy minőségi tápra 3-5 év gari van nem 1 max 2 év.

Sajnos nem tudok mindenkinél többet, és azért egy neves hardvertesztelő oldal ajánlásait megfogadom, illetve több helyen is utánanézek, és megpróbálom ebből levonni a számomra jó ajánlásokat, én biztos nem bíznám a 3070-et egy 550-es bronz tápra , de mindenkinek lelke rajta.

[ Szerkesztve ]

Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák