- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
válasz MlbMatic #21892 üzenetére
Lehet én toltam túl,sorry!
Nekem is olyan volt,mint neki.Bár én kb. 2 hétig feszegettem a fejemen,biztos nem jól tettem fel,mert valóban éles volt,egy folton.És akartam,de nem tudtam megoldani,hogy jó legyen.Több bajom is volt vele,amit utólag visszagondolva,és elfelejtve az élességet,nem bántam meg,hogy maradtam az elődnél. -
Raymond
félisten
Volt itt emlitve amikor megjelent, de a hype aranylag rovid eletu volt ugy alltalaban. Akkor volt rola komolyabban szo amikor kijott a Quest es ugy nezett ki hogy nem lesz BS custom song tamogatas ahogy a PS4 verziora sincs. Aztan par nappal a moonrider hype kezdete utan jottek az elso sikerek BS custom song ugyben es nem sokkal utanna a full tamogatas is. Na meg akkor persze a moonrider se ugy nezett ki ahogy most, ha ugy lett volna akkor gyorsabban terjed.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
-Solt-
veterán
Urak,
Olyan nyűgöm van, hogy amikor mozdulatlanok a touch-ok, azonnal megszűnik a követés. Idáig ezt nem vettem észre, mert amikor kézben vannak szinte képtelenség mozdulatlanul tartani őket, viszont most, hogy megvan a gunstock így már nagyon zavaró ez. Egy helyben állva célzásnál a vállamhoz szorítom a gunstock-t, szinte abban a pillanatban megszűnik a követés és ha megmozdulok, akkor csak 1-3 másodperces késéssel követi le a mozgásomat. Először azt hittem, hogy valami Onward beállítás nem jó, de a Home alatt is megvan ez a jelenség... olyan mintha azonnal készenléti állapotba kerülnének a touch-ok.
Kézben tartva nem érzékelek semmilyen követési problémát, tehát nem a klasszikus USB és egyéb hasonló nyűgről van szó... azért a hosszabbítót leszedtem, USB portokat cserélgettem, de semmi javulás.
Hallott már valaki hasonló nyűgről? Egyébként "gyanúsan" lassabban merülnek a touch-ok, nem lepne meg, ha valami energiagazdálkodási opció bekerülése miatt jött volna ez elő...
www.smart-bus.hu
-
abydos
aktív tag
válasz -Solt- #21904 üzenetére
Irány discord, keresd zolit, ő írt egy kis progit, amivel x másodpercenként elindítja a rezgőmotort a touchban és így nem akad ki a követés.
(#21885) qqzs: Én nem kisérleteznék, a Polywatch tényleg jó, csak nagyon kevéssel kell kezdeni és ha nem tünteti el, mindig keveset hozzáadni. Megrendeled, max 3000 ft szállítással. Én az árumániától vettem
[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
zilazil
őstag
Help pls!
Pár hónapig nem használtam a CV1-et, most elővettem, kért frissítést, azt lefuttattam és most nincs hang. Gondoltam esetleg a fülese szarakodik, megpróbáltam saját fejhallgatóval, de azzal sincs, szóval valami szoftveres gond lehet.
Tudna valaki tippet adni, hogy hogyan tudnám elővarázsolni a hangot?
-
-Solt-
veterán
válasz abydos #21908 üzenetére
A rezgőmotortól több játékban is jön "fontos" infó, ezért zavaró lehet, de ha más megoldást nem találok akkor megkeresem. Köszönöm!
(#21910) sakkay: Eddig nekem sem volt, de mostanában nincs szerencsém ezekkel, mindig van valami nyűg amikor lenne időm játszani.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
Sakkay, vagy valaki akinek megvan az Onward... nézzétek meg légyszíves, hogy a menüben amikor látszik a kezünk és benne a kontroller, ha próbáltok mozdulatlanok lenni, nektek is eltűnik pár másodperc múlva?
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
v2
senior tag
Bocsánat, kérdeztem a saját fórumban de sz@rnak a fejemre. Tehát, Helo mindenki. Van egy [link] ilyen hűtőm két 120-as CM ventivel. I5 8600K procin van ( 4.7 GHZ ). Érdemes lecserélni AIO-ra ? És milyenre? Itt nézegetek használtan 10-20k körül. Vagy ujjat is vehetek, de milyet? A házamba csak 240 fér. A segítség jöhet priviben is, ne offoljak.
[ Szerkesztve ]
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
abydos
aktív tag
-
kiskuplung
őstag
[ Szerkesztve ]
-
zilazil
őstag
Az a probléma, hogy saját fülesre sem tudom átállítani a hangot. Minden beállítást megnéztem, elvileg mennie kellene.
Keresgélek még, köszönöm a segítséget.
-
Gigi01
őstag
válasz zilazil #21924 üzenetére
Tálcán hangerőre lépve mutatja őket?
Ha nem,akkor a hangerőre jobb klikk,hangbeállítások megnyitása,ott jobb oldalt lesz olyan,hang vezérlőpultja.
Ott biztos át tudod állítani.Valami frissítéssel ez odakerült,régen simán hangerő gombnál bejött ez.Ja,ez win 10,legfrissebb.[ Szerkesztve ]
-
zilazil
őstag
Sajnos a hibakereső nem talált problémát, alapértelmezett a Rift minden beállításnál, hangerősávon is látszik hogy szólnia kellene.
Újratelepítésnél nem töröltem manuálisan mappákat, csak újratelepítettem. Melyik mappát érdemes törölni, ha egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Valaki questen probaltam mar beat saber custom songositasat? Sok macera van vele? Frissitesek utan is megmarad vagy ujra kell mindent csinalni? Az osszes 1000dal jo hozza amit pceshez keszitettek?
Eladó: GTS450
-
-Solt-
veterán
válasz sakkay #21928 üzenetére
Közben jobban utánajártam, sajnos globálisan létező probléma, állítólag a CV1 is ilyen volt az első hónapokban. ITT egy videó róla.
Idáig azért nem tűnt fel, mert kézben nem tudtam annyira mozdulatlanul tartani a kontrollereket, hogy "megszűnjön" a követés, viszont a vállhoz szorított gunstock-l már annyira mozdulatlan a két kontroller, hogy előjön a probléma. Oculus menüben kézzel nem lehet reprodukálni (gunstock-l igen), de az Onward menüjében, ha a testedhez szorítod a felkarod kezedben a kontrollerekkel, akkor pár másodperc után eltűnik a virtuális kezed.
Maga a gunstock új szintre emeli az Onward-t, viszont sokat elvesz az élményből, hogy így nem lehet lassan célt követni... pörgősebb pályákon közeli céloknál élhető, de a mesterlövész fegyverek használata, illetve az olyan szituációk ahol mozdulatlanul kell maradni, kerülendőek.
Érdekesség a sztoriban, hogy annak ellenére is megszűnik a követés, hogy valamelyik gombot folyamatosan nyomva tartod, tehát az adatkommunikáció nem szűnik meg, csak a követés, de ez benne van a videóban is.
Bosszús vagyok...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz kiskuplung #21931 üzenetére
Csináltam egy topikot az Oculus fórumon, bár sok reményt nem fűzök hozzá... a videó készítője Twitter-n írt az egyik fejlesztőnek aki a kontrollerekkel foglalkozik, de válaszra sem méltatták. Azért aki regisztrálva van, legyen kedves egy like-t nyomni rá, vagy hozzászólni, hogy nála is ilyen... hátha...
Illetve szívesen veszem a leírt szövegem "angolosítását" is, mert csak google fordítóval kontárkodtam valamit... ha nagyon égő javítsatok. Köszi!
www.smart-bus.hu
-
@tco@
aktív tag
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz -Solt- #21932 üzenetére
Gyanítom ez valami battery saver feature csak ugye erre a felhasználási módra nem nagyon gondoltak. Biztosan van valahol egy érték, hogy hány másodperc tétlenség után tegye alvóba a kontrollereket de azért meglepő számomra, hogy ez egy 1-2 másodperces intervallumk az elmondásod alapján. Valahol bele kellene turkálni a config fájlokba hátha van ilyesmi definiálva globális értékként.
Na most a Rift S controllereihez nekem nem volt még szerencsém, de itt egy régebbi post CV1-es touch controllerekről (2. oldalon válaszolt a staff).
Itt azt írják 1 perc amíg alvóba mennek, te azt mondtad, hogy nálad rövidebb idő, de azért mégis hátha működik az itt tett javaslat:
Az Oculus staff azt javasolta, hogy hagyjuk az ujjunkat az analóg kar tetején, mivel az kapacitív és a gomb lenyomásokat is figyeli a kontroller ezért az nem fog elaludni ha rajta tartjuk az ujjunkat. Ha a Rift S touch kontrollerén máshol van kapacitív érzékelő érdemes esetleg azzal is próbálkozni.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
-Solt-
veterán
válasz Dyingsoul #21936 üzenetére
A történetben az a fura, hogy az adatok átmennek, tehát bármelyik gombot nyomogatod, a virtuális kézen reagálnak az ujjak rá, csak a követés szűnik meg... tehát hiába van lenyomva bármelyik gomb, ha mozdulatlanok a kontrollerek, akkor megszűnik a követés 1-2 másodperc alatt.
www.smart-bus.hu
-
izomman1
senior tag
Sziasztok!
Régen írtam már ide.. Valaki esetleg tudja a knuckles kontrollerek már jók a Valve nál vagy még mindig hibás a joystick? ( két oldalra nem lehet kattintani vele ) Gondolkodok egy ilyen kontrolleren a Pimax -hez...
Ha még nem jó verziókat küldenek ki , szerintetek mikorra javíthatják amikor már nem kell attól tartani rossz bach ból kapsz? -
törölt tag
válasz izomman1 #21938 üzenetére
Ahogy én tudom nem javítják, az a két oldalra, az négy oldalra (kis szerencsével 3), ezt a gombot az összes játékban futásra használják, vagy megszokod, vagy teleportálsz, vagy Ezt csinálod. Gondolom az fps multi lövöldékben játszik ez nagy szerepet, amit én nem játszom, így engem nem érint.
A videón látszik, hogy nincs nagy gond az irányítóval, csak rövid a joy botja, és egy kb 3mm -es hurkapálcával megtoldja,
amúgy az új steam vr bt -val , pár játékot qurva jól megcsináltak pl. Arizona S. ,minden ujjad külön mozog, a fegyvert a markolattal fogod, jó lett.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Dirt Rally 2.0
1.8 version:
VR:
Added option allowing players to choose whether to launch the game in 2D Mode or VR Mode.
Added support for separate graphics presets between 2D Mode and VR Mode.
Added support for “-novr” launch command.
Added ability to bind “Reset View” to a preferred button/key.
Resolved issue where game would crash if no VR headset was plugged in.
Improved readability of UI text in VR Mode. -
kiskuplung
őstag
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz kiskuplung #21945 üzenetére
Írnám, hogy +1 de az olyan 1999.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
törölt tag
válasz kiskuplung #21945 üzenetére
Vicc! Minden a pénzről szól, biztos hogy tudták ezt a megjelenés napján.
(#21946) -Solt-
Holnap adják ki, kíváncsian várom.[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
Megvettem a BoxVR-t és a Beat Saber-t.
Box-ot már kipróbáltam, az rendben is van.
Beat Saber is tetszene, de....
A kampányban még az első szintet se bírom befejezni... Láttam a tutorial-t, számít hogy melyik oldalról törjük a kockákat és hogy melyik színnel (NYILVÁN) ... Hát kicsit nehéz(ebb) hogy erre is koncentrálni kellene. Arra se gondoltam hogy korlátozott számú szívünk van... Ez minden esetben az egész játékban így van...? BoxVR-ben nincs ilyen korlátozás, bármennyiszer követhetjük el a hibákat...
Nem akarok túl béna kritikusnak tűnni, csak kicsit bosszant hogy végre mégis rászánok 30 Eur-ért megvenni-(hiába vártam az akciót hozzá, nem volt sose, kívánságlistás volt a játék) és ott tartok hogy az első szintet se tudom megcsinálni, érezve hogy kicsit túlteng a koncentrációs képességem... Mi lesz a később, a gyors zenéknél?!
Az is feltűnt hogy a játék üdvözlőszövegében ki volt emelve hogy a játék még nincs kész státuszban és még bővítik. Akkor miért került ki az Early Access-ből?[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest