Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz #45185024 #1987 üzenetére

    Tényleg nem kötelező nézni azt, ami nem tetszik. :) Egyébként ott a Tech csatornájuk, ha a halkabb és visszafogottabb stílus tetszik, bár ott gameplay biztos nem lesz. A visszhang sokat ront amúgy az egész hangzáson, de azon is dolgoznak, szerintem ha elkészülnek vele nem lesznek olyan fejfájdítóak az ordibálások mert jobban be tudod lőni a hangszintet és nem üt vissza majd annyira.

    Egyébként azt sosem felejtem el, mikor kihozták a DK1-et a Debreceni Egyetem IK szakmai napjaira és a folyosó egyik sarkában demóztak, kb 10-15 ember volt csak körülöttük és bárki kipróbálhatta. Nagyon rendesek és közvetlenek, beszélgettem is velük vagy 20 percet. :DDD Egyik legjobb tulajdonságuk hogy a nagy hírnév ellenére sem változtak egy cseppet sem, ugyanolyan jófejek és a stílusuk is ugyan olyan maradt, zéró megjátszás. Ezért Pisti az egyetlen youtuber akitől el tudom fogadni ezt az ordibáló stílust. Legutóbb erre az angol youtuberre kattintottam a Pisti videója után és olyan még nem volt, hogy 0:00-nál sikerült megállítanom egy YT videót amit gyorsan ki is X-eltem... :DDD Szóval vannak rosszabbak (sokkal de sokkal rosszabbak) is, nem kell aggódni.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák