Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Chal #1817 üzenetére

    Nagyon nagy esély van rá hogy egyetlen egy darabot sem fog de ebay-en ahogy egyre több eladó lesz főleg az első használtak is megjelennek és a legelső nemérdekel mennyibe kerül kell hullam lemegy realizálódni fog az ár és szerintem májusba már lesz 300 alatt is 1-1 licit az meg azért már elgondolkodtató lehet mert plusz 50-60 ezer esetleg még bele is férhet csak ugye az áruházas probléma akkor is megmarad ami valami rohadt nagy szivatás. Az ember megszokta hogy a dk2 mindennel elfut ennél meg csak az áruház és szevasz.
    Meg vajon mikor fog bővülni a tartalom mert valljuk be őszintén jelenleg van kb 5-6 érdemi cucc a többi inkább ilyen vagy ingyen van úgyis letöltöd (ezek közt is van jó) vagy kategóriájához képest horror áron megvehető semmi.
    A legnagyobb probléma viszont hogy nem tudod kipróbálni vásárlás előtt mennyivel is jobb a dk2-nél. Van benne rizikó.
    Viszont arra kiváncsi lennék ha mégis bevállalnám de mégsem kéne mennyiért tudnám itt hardveraprón eladni :DDD

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák