Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz Raymond #10687 üzenetére

    Az egésznek a létezése érdekes egy kicsit szerintem, már ebben a formában. Végső soron taskkilleket kell csinálni meg egy net stoppot, ami magától értetődik, hogy minden telepítés nélkül megy egy admin szintű parancssorból, tehát a logikus kérdés, hogy ehhez grafikus felület minek van?

    Szerintem az egésznek annyit kellene tudni igazából, hogy pl. megkeresi a merevlemezen a DirectDisplayConfig.exe-t és menti az elérési utat magának, hogy később majd le tudja offolni, meg tudja újra hívni stb. és akkor nem csak annyit segített, hogy 4 sort nem kellett begépelnem egyszer az életben egy fájlba.
    Ehhez képest, amit én láttam, hát az nem ezt csinálta. (verziója már nem emlékszem melyik volt)

    Megtolta a procit. Mit csinál? Nem tudjuk. Mondom megjáratlak kis majom, kattintottam kettőt, nulla popup, semmit nem feleselt csak random dobott egy appcrasht azt beszart. :DDD Ez így minek, kinek? Elfogott az az érzés, hogy itt nem a segíteni akarás volt a cél, de lehet, hogy … hogy már én vagyok túl gyanakvó. Valahogy nem vettem a fáradtságot … szóval azt se tudom ki fejleszti. Lehet, hogy másnak segítség, nem emlékszem már pontosan én miért is tettem fel, de rajtam nem segített. Sok helyet mondjuk nem foglal. Ez is valami. :)

Új hozzászólás Aktív témák