- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
Kösz az infót. A tulaj azt mondta be sem akad, tehát mindig van rajta egy kontroller vagy pohár.
Kedden már nálam lesz a gép. Okosabb leszek.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Alister71
nagyúr
Egy SCPH-90004 CB gép Modbo chippel megbízható? Vagy erre is jellemző az olvasófej hiba? Mondjuk olvas minden dvd-t gyorsan és pontosan.
Amivel legtöbbet játszok azt mondjuk megvettem eredetibe.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
OddMan
őstag
-
OddMan
őstag
válasz nissancoupe #3608 üzenetére
Saját eredeti játékot szeretnék kirakni pendrive-ra fejkímélés miatt, szóval részemről semmi warez.
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
A kérdésem az lenne, hogy PS1-hez jó-e a PS2-es kar és kormány? Szóval ami bele megy azzal működni is fog?adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
orion1025
őstag
válasz nissancoupe #3619 üzenetére
Akkor egy vagy azon ritka személyek közül, akinek van még ilyen.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem. Első az hogy PS2-höz melyik jobb? 8MB-os gyári memkari 2k-ért itt Miskolcon vagy egy 64MB-os után gyártott 2k-ért postával. A méret miatt az utóbbi jobban hangzik de vajon mennyire jófélék ezek? A másik. A PS3 vezeték nélküli kontrollere ugye nem kompatibilis a PS2-vel? A harmadik. Egy 7-es sorozatú PS2-őm van. Viszi az írott játékokat is de nincs benne modchip. És teljesen érintetlen. Mint ha gyári lenne. Akkor ez hogy van megoldva hogy vigye az írott játékokat?
Smoke some weed nigga!
-
t256
őstag
válasz Wiz Khalifa #3621 üzenetére
Szia!
Ha van lehetőséged mindig válaszd az eredeti kiegészítőket. Nekem is 8 Mb Sony memóriakártyám van. Géppel együtt kaptam és volt rajta 18 mentés. Szóval elég a hely bőven.
PS3 kontroller nem jó a PS2-höz.
A harmadik kérdésedre nem tudok biztos választ adni. Jelenleg van a gépben egy 64 Mb-os memória kártya? Azon lehet egy úgynevezett softmod, ami kiváltja a chipet. Ha nincs és mégis viszi az írott játékokat a gép, akkor csak chipelve van.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
Wiz Khalifa
veterán
Nincs most benne semmilyen memória kártya. De amikor szét szedtem láttam hogy nincs chip benne. Mert teljesen gyári. De a szoftver sincs kinézetre megbabrálva. Szóval az is teljesen gyárinak néz ki. Arra gondoltam hogy nem-e a lézerfej van megmókolva?
Én ezeket a játékokat menteném rá:
GTA SA, VC, VCS, LCS, III
NFS Underground 2, Most Wanted
Driv3r
WCR rally (vagy mi)És még pár játéknak a mentését ha ráférne.
(#3618) Adonimus:
Itt is van kettő. Darabja 800ft. És az egyik bontatlan![ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Aramir
őstag
válasz Wiz Khalifa #3623 üzenetére
A fejet ákárhogy "mókolod", nem fogja vinni a másolt játékokat, a gép védelme attól még aktív lesz.
Amikor szétszedted, mennyire néztél bele? Mert a chip az alaplap alsó felén, a fém árnyékoló lemez alatt szokott lenni, ha csak a burkolat felső felét kaptad le, akkor az nem fog látszódni.http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
-
orion1025
őstag
Fat gépnél látszódik az átvezetés (3 vagy 4 kábel) Matrix chipnél.De persze ez attól is függ, hogy ki merre szokta elhúzni ezeket a kanócokat.Slimnél ugyebár a 760-s volt már leginkább terítéken, ott meg csak fele annyi kábelt kell forrasztani.Ezt viszont könnyen lehet ellenőrizni, akár egy írható CD-s tartalommal, amit betesz a gépbe akár vásárláskor.Egy CD elpazarlása meg nem nagy tétel anyagilag
-
Kaptam egy Playstation 2-t.
Kompozit / scart kábel van hozzá, de a monitoromon csak VGA van a digitális bemenetek mellett, mit lehet tenni? (eddig csak külföldi oldalakon találtam megoldást)[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Kalandor #3629 üzenetére
Ilyen átalakító nem jó? Vagy ha meg tudod oldani akkor az átalakítóról levágod az RCA kábeleket, a PS-nek a kábeléről is és akkor egybe forrasztod őket.
Smoke some weed nigga!
-
-
Aramir
őstag
válasz Wiz Khalifa #3630 üzenetére
Az elég barbár megoldás lenne egyszerübb venni egy ilyet kb 100 Ft-ért: [link]
Monitorra rákötni a legegyszerübb szerintem vga boxot használni, igaz nem túl olcsó, de ezzel a kis szerkezettel bármit ráköthetsz monitorra, többféle létezik, pl. itt van egy, csak hogy mégis kb. miről van szó: [link]
http://retrocovers.uw.hu http://aramir.uw.hu
-
orion1025
őstag
A minap adtam még egy esélyt a GT4-nek, de csak nekem irányíthatatlan az egész játék?Vagy lehet túl sokat Forzáztam meg rFactoroztam és azért tűnik ilyennek?
-
doc
nagyúr
válasz orion1025 #3635 üzenetére
mult heten jatszottam vele, tokeletesen iranyithato
ok, nyilvan fugg az autotol meg a beallitasoktol, a verseny vegere a szethasznalt sima sportgumikon csuszkalo 500 loeros auto mar nem nagyon akar az uton maradnimivel probaltad, kontrollerrel vagy kormannyal? remelem nem a gombokkal akartad iranyitani, mert az ugy tenyleg nem palya
-
orion1025
őstag
Kormány már nincs, mert a potiját nem tudtam helyettesíteni semmivel, így csak a joy marad.Az a legfőbb bajom, hogy nem akar szép finoman kanyarodni (gombákat használva természetesen), hanem olyan mintha billentyűzettel játszanék.Pedig a joy eredeti, így ott sem lehet ilyen jellegű probléma.
Syd2012:
Gran Turismo 4 a téma tárgya
[ Szerkesztve ]
-
-
Alister71
nagyúr
válasz orion1025 #3643 üzenetére
Én pl. PS One kontrollert vettem a GT-hez, mert a Dual Shock 2 nyomásérzékeny gombjától már rohadtúl fájt az újam. Egy 20 körös versenyt úgy végignyomni, hogy már lilul az ujjam nem lehet. A 9000-es slim A-s kontrollere nagyon brutál. Zöld gumi van benne, de olyan lencse az alja, hogy egyszerúen nem lehet kilapítani, hogy az autó teljes gázt kapjon. Elöször raktam bele egy korábbi gép kontrolleráből származó nem annyira lencse gumit, ott már javult egy kicsit a dolog, de az igazi a PS One kontroller lett, mert abba lapos a gumi és kis nyomásra is megy a full gáz.
Az analóg karokkal is rendben van a kormányzás, fordulnak a verdád rendesen. Viszont ahogy a kolléga is írta, ha sima sport gumi van az autón, azzal szimte irányíthatatlan. Venni kell a gyári verdákat, amiken vannak rendes spoilerek, feltolni jobbra a leszorító erőt, a kirörgésgátlót meg a stabilizátort feltolni maxra, akkor úgy mennek mint a vonat a sinen.
Mondjuk az igazi kihívás az Opera egy 600 lóerős Viperrel, sportgumival kipörgés gátló nélkül[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
orion1025
őstag
válasz Alister71 #3644 üzenetére
Hétvégén megkerestem a controllerem dobozát, és átnyálaztam az egészet.Találtam benn egy olyan sort, hogy ..... Class B.... Néztem is egy nagyot, hogy ez mit keres eredeti irányítón....Erről van valakinek fogalma?Gyanítom ez állhat a rejtélyes kanyarodás probléma mögött.
Mellesleg PS controlleren játszhatatlan az összes autós játék, maga az irányítás módja miatt, így ezért csak néha szeretnék kicsit nosztalgiázni a GT-vel, de ezzel a "hibával" még borzalmasabb volt az egész, pedig tudom, hogy nem olyannak kellene lennie.Azért az xbox ravaszos megoldása mennyivel kényelmesebb és hatásosabb.Sokkal hamarabb lehet reagálni mindenre, legalábbis ez az én véleményem.
-
Alister71
nagyúr
A Prologue is megvan és az is eredeti, csak azt nem nagyon számítom mióta kijött a rendes 4, a GT1 nek meg hibás az irányítása mert nagyobb fékezéskor kirántja oldalra az autót.
Ps3-am egyenlőre még nincs, a GT5 - 6 hiánya eléggé fájó.A GT és a Forza, hm. A Forza 2 még egy kicsit hajaz a GT-re, a versenytipusok hajtás szerint, szabadabban választható pályák....A Forza 3 és 4 grafikai gyönyör, irányításával sincs bajom, renben vannak. De minden bizonnyal a GT marad a számomra az örök kedvenc, imádom a pályákat, minden féktávot centire tudok a 2-be és a 3-ba, viszont a 4-be bekerült új pályák zöme nem tetszik. A PS2 komponens kébellel egész élvezhető grafikát nyújt, de azért a Forza 4 után nem rakom be a GT2-őt , pedig így PS2-őn a komponensel sokkal jobb a képe mint a sima PS-en.
orion1025: a ravaszos megoldás sokkal jobb, adagolhatóbb és pontosabb.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
orion1025
őstag
Na de kérdem én, miért is kényelmes azon játszani?A gombákkal messze nem lehet olyan reakcióidőt elérni, mint a ravaszos megoldással, mivel nem tudsz egyszerre fékezni és gázt is adni.A gombokat nyomogatva meg csak ínhüvelygyulladást kap az ember már rövid távon is, nem mellesleg a PS csak két állásos, szemben az xbox fokozatos ravaszával, ami nagyon is sokat számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest