Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz j.bravo #7941 üzenetére

    Esetleg c), hogy felnőtt emberek vagytok és te is, meg ő is egészen pontosan olyan autót vesztek a saját magatok kereste pénzeteken, amilyet csak akartok. Nyilván család - netán meglévő gyerekek - esetén azért ne legyen az eredmény össznépi anyagi csőd, hogy emiatt ne legyen télen fűtés, a lurkóknak meg stoppal kelljen menni hónapokig a szomszéd városban lévő suliba, száraz kenyérvéget rágcsálva (és dobozos gyufát árusítva :DDD), de érted. Ha anyagilag megteheti, tegye - ráadásul az a Barchetta nem is a soktízmilliós álom kategória. Egyszer élünk, két kézzel kell markolni az olyan dolgokat, amik kicsit is beteljesítenek.

    Nem tudom, lehet csak én vagyok maradi azzal, hogy ez az endedélykérősdi (vagy amikor a házastársak/barátnők meg akarják szabni, hogy milyen hobbid lehet) megpöcörgteti a lul relét. Life is too short to drive boring cars. :D

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák