Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ragnar95

    nagyúr

    válasz hengelhof #15321 üzenetére

    1.Átlagfelhasználásnál nem veszed észre a különbséget, de mondjuk rendernél nyilván előjön a magasabb freki előnye, azt már neked kell tudnod,h mennyi tisztán procierőt megkívánó feladatot végzel a gépen, így mekkora előnyt jelent számodra a magasabb freki.
    2.Énis egy sima Logitech wireless egeret használok az iMachez, tökéletesen használható azzal is. A MagicMouse-t nem annyira ajánlanám, mert nagyon kevés előnye van a sima egérhez képest, mivel alig tud gesztusokat, de cserébe egy gombos, így pl FPS-t nem tudsz vele játszani. A MagicTrackpadnek a nagy előnye a gesztusok, de ugye mégiscsak trackpad, amit sokan nem szeretnek.
    3.Nekem wireless billem van, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, a numpad nem hiányzik, így nem használok hozzá külön kiegészítő numpadot. A vezetékes bill dizájnban gyakorlatilag megegyezik a vezetéknélkülivel.
    4. 4GB már átlagfelhasználásra is kevés lehet időnként, bár a Mavericksnél sokat javítottak az engergiagazdálkodáson, így azzal sokkal jobban el lehet lenni 4gigával is, de mostmár én nem vennék 4gb RAMmal gépet, mert egyre kevésbé lesz elég, így ha hosszútávra tervezel, mindenképp 8GB-ot ajánlanék. A RAM-bővítés nem jár garanciavesztéssel, viszont az SSD cseréje tudtommal igen, bár nem tudom, mi a helyzet, ha APR-nél csináltatod a dolgot.

    Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Új hozzászólás Aktív témák