- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD FX
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak rigjeinek, cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
válasz -Solt- #41271 üzenetére
Nem ennyi megy át. Ahogy írtam a 27%-os DD1 sokkal több infót ad át, mint a70%-on használt szíjas V2. De amellett sem lehet elmenni, hogy ha felteszem, 35-40%-ra és többről ne is beszéljünk, az testedzésre való. Nem az egyszálbelűek közé tartozom, elbírok 2 vödör vizet, na, de azokban a tartományokban egyszerűen fárasztó tekergetni és pontosan nem is nagyon lehet szerintem. És nyilván ott több a nyomaték. Nekem van egy határérték, afelett élvezhetetlen és értelmetlen is. Nem tudom persze, hogy a 27% mit takar pontosan Nm szempontból.
Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74
-
GalaHU
őstag
válasz -Solt- #41271 üzenetére
Lehet, hogy nem ugyanazt értjük a fogalmak alatt...
Az én DD-m maxon elvileg 20Nm-t tud. Ha egy adott játékban és 100%-ra rakom és a Base-n is 100%-ot adok neki akkor már a kanyarban eltekerni is komoly kihívás, a beérkező FFB effektekről már nem is beszélve. Ellenben ha 40%-ra veszem, akkor sokkal könnyebb kanyarban tekerni, és számomra nem veszik el egyetlen FFB effekt sem (ez nyilván rohadtul szubjektív) Erre állítom azt a magam részéről, hogy a magas Nm= nehéz tekerni. Hol van ebben a logikai hiba?
Azt se kérdőjelezi meg senki a régi motorosok közül, hogy van összefüggés a Nm-ek és az FFB effektek érzékelhetősége között, nem véletlenül van sokunknak DD-je. De abban már nem hiszek, hogy hogy a teljes 0-tól 20 Nm-ig terjedő skálán egyenes arányosság van a részletesség és a nyomaték között.Máshonnan közelítve a saját álláspontomat: ha egy közös grafikonon ábrázoljuk a nyomatékot és a könnyű vezethetőséget, akkor az két egymást metsző görbét ad. Az optimális használati érték a metszéspontban van. Ez a metszéspont, minden konfigurációnál és egyénnél máshol és máshol van, de a jellegéből adódóan a növekvő nyomaték egy idő után már a vezethetőség kárára megy...
Szóval lehet hogy a nagy nyomatéknak nem az az elsődleges célja hogy birkózni kelljen a kormánnyal, de a vége úgyis az lesz!
De viccen kívül, kíváncsi vagyok hogy Te hogy látod...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen monitort vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Call of Duty: Black Ops 6
- Jogász topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple notebookok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4, 256GB NVMe gar
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest